*Ghiocei de martie-aprilie * (36)
Raspunsuri - Pagina 22
Tili spune:
mari78, asa sa faci! Te asteptam! Si multumim pentru vot. 
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
aalina2003 spune:
Tili, cu linkul ala ma duc pe pagina de la Romantica si dup-aia? Ca mie nu mi "s-arata"nimic..nu vad nici un concurs, adica il vad da'nu pot sa intru pe el, in sensu'ca n-am cum..ai inteles tu, astept indicatii!
Tili spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Tili, cu linkul ala ma duc pe pagina de la Romantica si dup-aia? Ca mie nu mi "s-arata"nimic..nu vad nici un concurs, adica il vad da'nu pot sa intru pe el, in sensu'ca n-am cum..ai inteles tu, astept indicatii!
Incearca aici http://romantica.ro/CONCURS la Otilia, Onesti.
Poze cu Matei
(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001) Poze
aici si filmulete
www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
Qamar spune:

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
**teamu' care a facut buildingu' la Moeciu**
Tili spune:
Dragele mele, Kim, aalina2003(sper ca ai reusit pana la urma) si micaalsa, va multumesc din suflet pentru vot. Momentan avem cel mai mare procentaj la super haios. 
Sper sa ne mentinem asa pana la sfarsit.
_
Poze cu Matei
(11 martie 2006) si Mihaita
(24 aprilie 2001)
Poze
aici si filmulete
www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
mihaser spune:
Salut!
Mari bine ai revenit!
Tili v-am votat si eu. Bafta!
Aalina2003 multumim ptr vizionare filmulet...am pus si 2 noi.
Micaalsa tot asa am patit si eu cu al meu...tocmai acum in pragul examenelor, tusea ingrozitor, temperatura, ceva muci...Nu am mai fost la dr. I-am dat antibiotic 2,5 ml la 6 ore Cefaclor, ambroxol sirop 2,5 ml de 2 ori pe zi si nurofen cate 3 ml cand facea febra si acum e pe trecute raceala...I-am facut si frectii cu spirt medicinal. Multa sanatate si distractie placuta la Praid...poate ajungem si noi pe acolo in viitor. I-am dat ordin sotului sa fac scoala de soferi si s-a executat! Deja e la a doua saptamana de conducere.
Kim si eu am citit ceva despre Diana. Doamne ajuta!
Va pup! Am pus un filmulet super haios www.dropshots.com/day.php?userid=200121&cdate=20070604&ctime=180240" target="_blank">aici. Cristian era bolnav si mama se facea ca prinde o musca sa-l inveseleasca. Am pus si cateva poze de la sat cu pisicutele si toate cele aici. Mii de
tuturor! Noe o sa te vad in we asta?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
aalina2003 spune:
Tili, acu'v-am votat, de data asta a mers! bafta in continuare!
Mihaser, distractie placuta cu Noe..daca o gasesti acasa, ca ea cam umbla, stii tu!![]()
adar spune:
Tilica, am votat si noi !
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
adar spune:
I-auzi Noe mama ... ce se zice despre tine, ca umbli laila :))))
Pupam bebeii bolnaviori 
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''