*Ghiocei de martie-aprilie * (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Draga noastra Alinuta,
pai ce-ai crezut tu draguta
sigur c-am compus instant
sau ne-acuzi de plagiat????

Noe, pai tzurai, tzurai, dar sa stim si noi

Cum spuneam si mai devreme ...

Foaie verde ca aluna ...
ca ca mine nu-i niciuna ...

_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by adar

Draga noastra Alinuta,
pai ce-ai crezut tu draguta
sigur c-am compus instant
sau ne-acuzi de plagiat????

Noe, pai tzurai, tzurai, dar sa stim si noi

Cum spuneam si mai devreme ...

Foaie verde ca aluna ...
ca ca mine nu-i niciuna ...

_

ultima parte mi-o placut cel mai mult

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR si CELOR CU SUFLET DE COPIL!

Am vazut pozele de la Moeciu cu papusa cirliontata a lui Noe,am vizionat si pozele de la Santa Fe si povestirile superbe ale lui Ciuf,am admirat vorbaretul lui Tili,blondina Larei,"ginerasul" meu din FL (are mami la costume de plaje de ma intrece),nazdravanul lui Poli,Theea cu oglinda oglinjoara si mica gradinareasa,si nu in ultimul rind dansatoarea Mariuca a Catrinutzei in actiune.

Bineinteles ca m-ati epatat si cu talentul literar de origine mioritica (stiu ele care)

Eu cred ca asta-i sfirsitu:dupa ce m-o lasat gatu, m-o luat stomahu,adica am imbratisat WC-ul de ieri noapte.Asta o fi compensatia ca 2 ani n-am prea suferit de nimic? Pai se vede treaba ca ar trebui sa fiu mai des gravida ?

Fetele cu "rotatia jucariilor",la noi masinutele trebuie mereu "innoite",keyboardul si telecomanda sunt bine venite mereu,daca mai e si vreun cablu nefolosit de la orice,vreo eticheta,vreun fermoar,vreo curea de geanta si mai bine.

Markus o rupe si pe romaneste cu citeva cuvinte: raspunde clar "daaa",
îi zice lui tati nene (ca asa l-a invatat fratiorul mai mare!),arata cu degetul "mami" si face "paaaa" demonstrativ la toata lumea.
Mai intru daca scap in viata de beleaua cu

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Andreea, nici Ana nu seamana cu mine DELOC...asa ca suntem 2...!O sa ma rog de Camelia la intalnirea viitoare sa-mi pozeze si mie printesa.Si scrie si tu mai des ca uite ca le-ai starnit pe Ada si Noe!..da'io tot cred ca si le-au compus astea mai demult si acu'ni le-arata si noua..cica-s instant!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Maiii ... ce de poete la noi in gashca . M-am amuzat teribil, asa ca dati inainte fetelor ca imediat scoatem si o brosurica ceva.
M-am delectat si eu azi cu poze de Thea (pe care am vazut-o si la TVu azi, o scumpica si jumatate in rochita ei albastra), si pe Delia cu Rudy l-am vazut (frumoasa vacanta, frumoase locuri .. merita sa-ti faci un moft si sa te muti o perioada acolo) ... pe cine-am mai vazut, ca tare ma lasa memoria .. nu conteaza, toti sunt copilasi frumosi si nabadaiosi (catrinutza stie cel mai bine ).

Vreau sa va zic ca saptamana viitoare, pe vineri, mergem in Praid ... sa vedem ... poate o s-o ajute pe Iulia experienta asta ca vad ca in doctori nu ma prea pot baza. De mancat mananca groaznic de rau. De vreo cateva zile o tine tot cu o lingurita doua la o masa ... ma dispera. Cand i-am zis pediatrei mi-a zis ca sa nu ma stresez, ca sigur din cauza antibioticelor, ca i-o fi distrus flora intestinala . Mi-a zis-o asa cu o lejeritate de-mi venea s-o

Andreea, termenul de "zama acra" la noi inseamna ca, a doua zi dupa nunta mergi la masa la miri, adica se strand=g mai mult neamurile apropiate ... si te petreci in continuare. Stii tu, ca-n povesti, cu nunta de 3 zile si 3 nopti . Cica cu "zama acra" te dregi dupa o noapte de beute

Asaaa ... si o veste super super buna care am auzit-o azi (sper Ramona sa nu se supere pe mine dar chiar nu ma pot abtine sa nu va zic) ... deci Harris o sa aiba o surioara (zic eu) pe la sfarsitul lui ianuarie.

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Poze noi de AICI ... sa ne vedeti si pe noi

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Poze cu Maiu din contul comun

Ma bucur ca v-au placut poezioarele noastre, si vom reveni ...

Iar eu PROMIT SOLEMN, ca deindata ce va fi pusa emisiunea de azi cu THea pe site, o sa pun aici linkul, ca sa o puteti vedea toate!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MICA ALSA,vazut pozele cu puiuta cu ochisori albastrii,.....s-o mananc de dulce ce e!

RAMONA FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!!Sa fie intr-un ceas bun si.....sarcina usoara dusa pana capat!!!Si pe mine ma bate gandul sa mai incerc acum un transfer,in august......dar sa vad si cu scoala asta ce si cum......cand vad bebei mici....ma topesc si abia apuc sa mai am si eu pui mic-mic.FELICITARI!!!
CATRINEL,......unii nu se maturizeaza nici o data.....si mor de ciuda ....dar asta e.Noroc ca nu are momente dintr-astea prea des,.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI DRAGI COPILASI DIN TOATA LUMEA!!SA AVETI O COPILARIE FERICITA SI SA FITI SANATOSI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am scris ieri un mesaj, dar cand sa-l postez a picat netu`...urmand ca seara sa-i prajeasca de tot placa de retea calculatorului.
Acum scriu de la laptop si sper sa nu il gasesc prajit si pe asta.

Mi-a racit bubulinul...face febra si tuseste...simt ca mor...vineri incep sa examenele si mai stau si cu inima stransa ptr pui.

Mltumesc din suflet fetelor care mi-au urat bafta, multumesc ptr sms Noe si sper sa scriu tuturor in curand!
Va doresc o zi minunata si o viata de copil ptr ca in general copilariile sunt cele mai frumoase perioade din viata.

Simona cum a fost la Banatana? Am vazut ca te simteai bine in ceea ce priveste "evadarea".

Tania noi am facut asigurare la ING. Cred ca sunt seriosi!

Andreea azi te-am vazut la a doua aparitie, dar nu era nici urma de Thea prin cadru...cu asa multi copii in jur sunt absolut sigura ca nu aveai nici o sansa sa o tii locului.
Cat despre scari...se poarta modelul! Ce e sigur e sigur! Felicitari ptr mers!

Ciuf sper ca ai primit jobul! Te rog sa ma scuzi dar citesc pe sarite!

Delia grea decizie a avut de luat prietena ta saraca!

Fetele imi pare tare rau ca nu amreusit sa ma uit la poze si sa citesc posturi.Sper sa ma revanjez peste o saptamana si sper sa o vad macar pe Bia cretulina in week-endul viitor.

Va pup si va doresc toate cele bune tuturor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput