*Ghiocei de martie-aprilie * (36)
Raspunsuri - Pagina 12

micaalsa spune:
Vin si eu cu vesti de ieri ... daca pot fi numite vesti Dupa ce ca am batut drumul de cluj, al meu si-a luat si zi libera intr-o saptamana foarte aglomerata, cu sefi veniti din Italia si alte alea ... nici n-am rezolvat mare lucru. Am avut programare la dr. pentru ora 09.45, bineinteles ca la 09.30 am fost prezenti ca eu de felul meu sunt tare punctuala. Ne-a primit pe la 09.55 asta in conditiile in care isi termina programul la 10 ... deci va dati seama ca a durat consultatia nici mai mult nici mai putin de 5 min. Si a consultat-o intr-o viteza de pe mine efectiv m-a scos din sarite. La sfarsit mi-a zis ca fata n-are nimic, ca de fapt de ce am venit daca n-are nimic. Degeaba-i explicam ca imi face si de 2 ori pe luna rosu in gat, ca deja nu mai rezist eu sa-i dau antibiotic ... n-am avut cu cine vorbi. Mi-a zis doar ca dupa parerea lui se da prea usor antibiotic la rosu in gat (chestie cu care eu sunt total de acord) si ca la urmatoarea imbolnavire sa merg la el direct. Asa ca astept sa mi se imbolnaveasca inca odata fata
. Nu stiu ... ma asteptam la altceva, sa se faca nishte investigatii, analize ... stiu si eu. O consultatie de genul o puteam face si in Alba undeva, nu trebuia neaparat sa ma deplasez pana la Cluj. Acum sunt in cautare de alt doctor, trebuie sa mai am inca o parere. Asa ca fetele de prin Cluj (as fi preferat si Mures, dar nu avem in gasca
) daca stiti vreun nume
Bubulina mishelina
Anamaria lui
Iulia (23.03.2006)

Delia21 spune:
Multumesc mult fetelor pentru sustinere!Si da,....Rudy e lungut bine,l-a masurat tati ieri si are 83cm.....si parca s-a mai subtiat in vacanta.Am pus aici un filmulet mic cu el....facand primi pasi,stiti ca el e putin ramas in urma la capitolul mers....caci seamana cu mine,eu am facut primi pasi singura la un an si 5 luni http://www.youtube.com/watch?v=RTRyhTqkAeg .Dar .....pe mine nu ma vazurati ca m-am roscovit http://family.webshots.com/photo/2342884470072337911eioHSH ?Revin in cateva ore.

carmenpit77 spune:
Buna fetele
Micaalsa m-a indignat pe mine dr acela de la Cluj dar pe tine. Adica iti ura sa se imbonaveasca din nou micuta ca sa faca el atunci ce? Si asteptam si eu sa vedem ce tratament iti recomanda....
Ciuf ai avut parte de o calatorie pe cinste. Brava tie.
Apropo te-ai gandit vreodata sa scrii ceva povestioare pt ca talent se vede ca ai.

aalina2003 spune:
Micaalsa, te inteleg, din pacate, nici macar in sistem privat un pacient nu are parte de atentia necesara.
Catrinel, las-o pe nasa, noi zicem pentru Oana!

catrinutza spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Catrinutza, sanatate lui husband..auzi, pai daca si tu si fratele tau ati fost atomici (cand erati mici, fireste), ce sanse ar aveaa un fratior de Mariuca, indiferent de mare sau munte sa fie altfel?? Oricum, cred ca te-ai plictisi..multam de sfaturile pentru mare, noi am fost deja pt 2 zile la Mangalia.
Partea buna:putina lume pe plaja, chipurile relaxare, dar posibilitatea redusa de a pierde copilul!!. Partea rea;apa rece..brrr! , plus un tractor care a arat plaja timp de 2 ore, de la 9 la 11, fara ca nimeni sa stranga gunoaiele care apareau de prin nisip...De fapt, asta i-a placut anei cel mai mult, acu'cand vede fie si un ATV pe la TV face "drrr"!!Ana a stat in scutec (tot ca sa nu-i intre nisip peste tot, desi tot a intrat partial)si cu un tricou pe ea, cu palariuta cat de des s-a putut. a mancat de la borcanas, dar noi am stat putin si cum astea sunt scumpute, nu cred ca e o solutie pe termen lung.Fructe, iaurturi si branzici(cumparate de pe aproape), covrigei, bicuiti..cam astea s-ar putea manca pe plaja. iar la pranz, eu stiu..poate supe creme de legume, daca aui incredere in restaurante...Oricum, tot a "produs"vreo 2 scaune mai moi, fie de la pufuletii cu nisip, fie de la o felie de lamaie culeasa de pe jos dintr-o carciuma si mancata cu o reala placere..dar a fost doar atat.De Vigantol nu stiam ca trebuie intrerupt inainter, dar o fac acum, dupa.Iar bubite de caldura a capatat si ea, iar pediatru a spus ca fiind chiar zgariata din cauza de scarpinat sa nu folosim alcoolmentolat, (ustura),ci pudra mentolata, ceea ce am si facut.Crema de protectie nu a avut decat factor 26, asta am gasit, dar zic eu ca pt 4 ore de plaja in total, a fost OK, ea fiind si mai tigancusa de felul ei.
Cam atat pe azi, va pup din zbor!!
1.saru'mana de urari si un big

2.fratele meu mai mare fu cam linistit pana la adolescenta, cand l-o apucat nabadaii...era mai mult ca o fata, delicat si fragil...cand ne bateam imi era frica sa dau tare in el sa nu se "rupa"...ceea ce nu pot spune despre el...ai mei au crezut ca e catrinutza in burtika si poate de aia a iesit asa...la mine n-au mai avut timp de giugiuleli dintr-astea cred si am fost baiatul casei...din ce imi spune mama am fost si eu oarecum atomica, hazbantu la fel...deci are cu cine semana...si ai dreptate: nu cred ca mi-ar place cu adevarat sa fie molau copilul meu...mai bine asa...mereu te stimuleaza, te tine cu mintea treaza, te antreneaza sa fii iar copil...o prefer asa destepata, dezghetata, curioasa de numa, energica si poznasa
3.din fericire vom avea frigider in camera, si cel mai probabil ca vom lua resoul cu noi...si blender-ul...si legume...si bag supici de tot felul...ca sa iau drintr-atea gata preparate si sa incep sa arunc din ele pentru ca nu papa m-ar durea sufletul...
4.incerc sa o tin si eu cat pot la soare si aer acum ca sa se mai tabaceasca pielea sa nu avem surprize la mare...
5.sper sa nu reusesc s-o pierd de mai mult de o data pe zi...

------------------------------------------------------------------------

_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Stefanna
Fetele, fetele sint nebuna de fericire!!!!! nepotelul meu din burtica nu are nici down si nici o alta boala genetica.Slava Domnului pt un asa dar minunat pe care l-am primit azi.
Sint in al miilea cer.Voi fi matusa iar, dar matusa de baietel de asta data.
Va multumesc tuturor ca mi-ati fost aproape si ati avut vorbe bune si de incurajare pt mine.Sa fiti rasplatite dupa marinimia voastra.
Va pup din cord.
Stefanna si Bianca-Nicola(22martie 2006)

------------------------------------------------------------------------

_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

aalina2003 spune:
Catrinutza, inseamna ca tu ai mai spus despre tine si husband ca ati fost atomici, da'io am tinut minte ca tu si fratele tau...scuze fratelui tau si sa nu-l mai bati asa de tare...si mie
mi-era mila de frate-miu pana cand a inceput sa dea el mai tare si atunci am inceput io sa fug!!..si mie mi-e ciuda sa arunc borcanasele alea..donsoara nu manca mai mult de jumatate din unul si n-aveam frigider. Am incercat sa-i dau si seara din unul de la pranz pastrat intr-un recipient termoizolant, dar nu mi s-a parut ca arata bine si am renuntat.

catrinutza spune:
Tili, Alinaalex...sar'na pentru urari pentru hazbantu'...si absolut la anu' cand face majoratul esti invitata Tili
Delia...daca simti ca asta e drumul pe care vrei sa apuci, atunci go for it...
Catrinele...pupam umblariciu scump...de mult nu i-ai mai zis FaraOana...acum e o adevarata regina...a casei ...si chiar asa..las-o pe "nasa" ...invidia o roade
Si o sa incerc sa mai pun filmulete cu zgatia...in mod cert dupa mare vin cu tolba plina
Micaalsa...indignare si la mine...macar din respect ca ati facut atat drum pana la el...sau s=a crezut asa de important...imi vine sa le crap capul uneori...auzi...mai ca nu va urat imbolnavire grabnica!...lua-l-ar gaia sa il ia...
Simona ai grija cu oboseala...am avut si eu niste episoade dintr-astea mai demult...ma lasasera, dar de cand cu caldurile au revenit...asa ca m-am mobilizat ca sa nu mai fiu atat de mobilizata...totul fac la limita suportabilului: curatenie, gatit...in rest caut sa ma menajez cat pot...pupam iedutzul cel mic al caprei...ala destept, harnic dar mai ales ascultator ...
Mai fetelor hai sa va spun ultimele nastrusnicii ale atomicului: e in mare amor cu baietelul unor vecini (e mai mic cu 3 luni decat Mariucu)...il ia si il pupa cu foc, cum iese din curte direct la el la poarta, e de-o veselie extraordinara si unul si altul cand se intrezaresc printre stinghiile gardului, se alearga unul pe altul si isi impart nisipul si pietricelele de pe strada...el se uita la ea ca la o zeita, ea il imbratiseaza de cate ori are ocazia...asa as vrea sa reusesc sa ii filmez....
Alta si mai si e ca a inceput sa se uite pe sub gene...exerseaza la greu postura iar eu ma topes de tot....baga capul in piept, se face ca se joaca cu ceva in manutze si o data o vada ca se uita cu coltul ochiului pe sub gene si ma studiaza privindu-ma in ochi...e greu de descris in cuvinte, dar o simt atat de smechera cand face asa....
Pentru ca, asa cum s-a vazut in filmulet (desi nu s-a vazut ca a si reusit), a descoperit ca de pe canapea se poate ajunge fff usor la ea in patut, a trebuit sa lasam patutul la ultima treapta...si cum deja trecuse sa exerseze si iesitul, dar prin capatul celalalt, miscare de lasare a patului nu a mai suferit amanare...
Pana acum se ferea de Lisa (cateaua din curte), chiar daca ii facea placere s-o vada cum sare la joaca la ea (e legata), acum cand, a descoperit ce bine e s-o linga Lisa peste tot e atat de incantata incat trebuie sa am grija sa n-o scap in curtea unde e cateaua, mai ales ca am vazut-o cum masura cotetul potaii...si de atata drag de catei l-a pupat cu foc direct pe bot si pe cutu-cutu vecinilor...sa imi vina rau...i-am spus sa nu mai vina la pupat la mine...
Si multe , multe altele...daca imi mai aduc aminte va mai zic....ca sa stiti la ce sa va asteptati...
------------------------------------------------------------------------ catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

ciuf spune:
Hai, salut si de la noi
Felicitari mergaretei de Onichka . Are mama fata mare acum
!!! Imortalizasi momentul, Catrinel? E pe pelicula?
Fetelor, ma bucur ca v-a placut jurnalul meu de calatorie. Am incercat sa va explic cat mai detaliat ce frumuseti am vazut eu ca sa fiti si voi acolo, virtual. sa va bucurati si voi de minunatiile cu care ne fericeste natura.
Eu sunt o persoana care iubeste foarte mult muntele, sa fie in mijlocul naturii. Si cam fac din asta din tantar armasar. Ca pana la urma natura frumoasa gasesti peste tot, dar depinde cu ce ochi o vezi si in ce stare esti.
OK.
Ieri fuseram intr-o parcare foarte aproape de Academia de Aviatie din SUA. A fost graduarea cadetilor. Nu am reusit sa iau bilete ca m-am trezit prea tarziu ca sa le fac la ai mei o surpriza.
Apoi am verificat vremea si imi arata ca o sa fie innorat si va ploua, asa ca m-am consolat un pic ac sa nu am mai simt atat de vinovata ca iar las totul pe ultima suta de m.
Dar saptamana trecuta fuseram cu sotul unei prietene de-ale mele care este ofiter si prof. de istorie La Academie si ne-a dat un tur sa vada si ai mei. Tatal meu a fost colonel in armata asa ca ochi cascati la maxim si urechi ciulite. Acest tip, Basil (busuioc), grec de origine, vorbeste perfect romaneste. Stie sa fol. trecutul si viitorul verbelor. Baiat destept. Academia este asezata la poalele muntilor. O locatie mai buna ca asta nici ca se putea. Am vizitat cladirea cu dormitoarele cadetilor, scolile de curs, salile de fitness, terenurile de sport. Au toate conditiile doar tu sa meriti locul ala. Numai sa reusesti sa intri acolo, sa fii admis. Pentru asta sunt niste reguli stricte. Trebuie sa fii foarte bun la carte, sa ai scrisoare de la guvernatorul statului.
Imi spunea Basil ca a avut doi studenti romani, Bogdan si Ciprian, care au studiat 4 ani acolo, unul din ei s-a mutat in Texas si lucreaza in domeniul calculatoarelor, (face o poala de bani), iar celalalt a decis sa se intoarca in Ro sa lucreze pentru Aviatia rom. Pai nu fu acceptat de romani. Ca cica ei nu recunosc studiile facute in America. Iar acum este angajat la Petrom sau RomPetrom cum so chema.
Ar acum mai are un student roman, Magarescu, care cica sclipeste de istet ce este si ii prevede un viitor cat mai luminos.
Peste tot frumos, totul verde, nu o hartie pe jos, iarba intretinuta bine, se vorbeste cu mandrie despre aviatia lor, sunt foarte ordonati, trebuie sa aiba abilitati de comunicare si cate or mai fi. Cam 15% din procentul cadetilor sunt fete. Si frumoase, feminine, nu grase. Ca ma uitai si eu la ele.
Ca sa nu o mai taraganez, imi placu tutul.
Apoi ieri fuse graduarea dupa cum va spuneam. Si deciseram sa ne ducem undeva pe un deal de unde sa avem o vizibilitate buna in valea aceea unde e Academia. Si ne duseram noi pe la 10 ca asa scria pe Internet, insa mitingul aviatic incepu al 12. Noroc ca era si un lac, alei sa te plimbi, Luca fericit ca vazu pesti, ii si “biscui” (pescui), Eva fuse ocupata cu incaltatul unei sandale, cu pietricele, in fine trecu repede timpul.
Si la 12 punct incepu mitingul. Apareau avioanele de dupa munti ca din neant, unul dupa altul. Ma si vedeam in razboi. Avioane mari, de bombardament, cu steagul Americii pe ele. Au facut formatie de 3, 5, 6 avioane, se invarteau, se dadeau cu capul in jos, faceau spirala din fum pe cer, faceau picaje, impresionat. Am facut poze si sper sa reusesc sa le pun diseara. Cand le vedeai ca zboara deasupra capului tau, zgomotoase, si in formtaie ti se taia rasuflarea. Parca detineau puterea. Ce e mai sus de capul tau are un control mai mare decat tine. Ma gandesc ce mandri or fi fost parintii pilotilor, parintii cadetilor. A venit si Secretarul Apararii. Foarte frumos.
Tot ieri dim. Fusei cu Eva la gradinita. O lasaram de la 8:30 -9:30. La nici un minut dupa ce am parasit clasa a inceput sa planga. Si a plans pentru vreo 30 de min. dupa care a inceput sa se linisteasca, asa suspinand. Noi o vedeam din camera de observare.
Iar azi o dusei sa stea cat poate de mult, sper eu o zi intreaga ca doar sunt la serviciu.
Si trebuie sa imi completez norma. Sala e frumoasa, sunt trei educatoare la 10 copii. Eva este cea mai mica, mai sunt doi copilasi nascuti in ianuarie, dar in aprilie nici unul. Jucarii multe, se imbrancesc, au minitobogane, telefoane (preferatele Evei, mai ales cele cu clapa). Trebuie sa aducem de acasa scutece, servetele umede, un schimb de haine, palariute si crema de protectie solara. Nu se scot copiii din gradi fara sa fie unsi.
Le-am rugat daca pot sa mi-o puna pe fata sa doarma intr-un loc mai ferit. Ah, nu au voie cu biberoane si suzette din motive de igiena. Cica le “imprumuta”, le folosesc copiii unii de la altii. Acum stau ca pe ace, ma tenteaza sa sun sa vad ce face fata, dar zic sa mai astept. Cu Luca nu mai avem nici o problema. E baiat mare. Deja se ridica din pat dimineata rapid cand aude de mers la gradi.
Evei ii curge nasul, parca tuseste un pic, dar se vede ca rupe, e cu mucozitati. Ce vroiam sa va intreb. Ai vosti copii digera bine mancarea? Ca la Eva tot ii vad bucatele de mancare in caca. Daca ii dau bucati un pic mai mari cu siguranta le voi vedea in scutec. Asta imi e ingrijorarea acum.
Cei de la Biblioteca ma innebunesc cu voluntariatul lor. Le-am spus si eu cat de finut am putut ca imi pleaca parintii marti si as prefera sa petrect cateva zile cu ei, sa fiu linistita. Ah “pai nu poti sa vii doar pentru doua ore?”. Ma cauta de la doua biblioteci sa vin sa ii ajut la niste proiecte. Parca am asa o ciuda si pe ei.
Cand plecai de acasa ai mei erau cu lacrimi in ochi. Le pare rau de copii ca trebuie sa mearga la gradi (mai ales muneca care e micuta), ca ei pleaca acasa si ce se vor face fara ei … Greu.
Bine macar ca marti cand pleaca ei copiii vor fi la gradi, iar eu la serviciu. Ca altfel as innebuni de durere.
Simona, in curand o sa iti cant in struna la capitolul oboseala. Ma gandesc cat de rasfatata am fost lunile astea cu parintii mei. Gata, mi se taie creaca.
Hai ca fug la ale mele. Mesajul il scrisei in Outlook sin u mai stau sa sterg greselile.
Va sarut.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

ciuf spune:
Stefanna, felicitari pentru rezultatul amniocentezei. Ma bucur ca totul e in regula cu bb si u e vreun semn de malformatie. Asa ca mami sa se bucure de burtica ce ii va creste.
Mai stiu si eu pe cineva care oana nu a facut amniocenteza nu s-a linistit. sfanta. Ca zic ei de riscul ala de pierdere a sarcinii, e mic rau de tot si merita facuta operatiunea.. Salvezi o viata.
Ce iti mai face fetita?
Delia, vazui pozele din Florida. dar tu nu ne povestesti nimic de locurile alea? Ce vizitarati, cu cine fuserati?
Oricum peisajele sunt de vis. Sa tot stai acolo. Trai pe vatrai. Il vazui pe Rudy grasunelu', marinaru', iubitoru' de arta, e un plimbaret.
Micaalsa, roaga-te sa nu mai fie nevoie sa ajungeti la medicul ala. Sanatate cat mai multa si sa fie ferita de raceli.
Mihaser, bafta la sesiune.
Catrinutza, tu esti mortala povestind dragostea infiripa a celor doi micuti. O si vad pe mica ta clipind ochii cat mai repede. ea si Minnie, prietene bune.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele