Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
anca_a spune:
dragele mele,
io va citesc de zor dar de scris nu prea scriu decat cand am ceva de intrebat ptr ca in continuare ma simt rau, la greu....astept odata sa treaca saptamanile astea dar parca sunt asa de lungi.....nu se mai termina...
fetelor, vreau sa va intreb si eu despre TT...eu fiind in saptamana a 9-a spre a 10-a ar trebui sa imi fac programarea de pe acum? si daca da, cum aflu unde se face acest TT?
cu doctorul meu nu am vorbit inca de acest test si nici nu mai ajung la el pana peste 2 saptamani...
anca 9+
RGE spune:
...hop si eu sa salut -utzele!!!
..eu am muncit astazi..am spalat tot de prin casa, am calcat si am facut mancarica(dar nu va spun ce)...sunt rupta de oboseala..mai ales ca fi'miu a avut treaba azi-noapte..de abia astept sa vina seara..o baica calda, un laptic si multttttttttttttt nani
ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
Victo spune:
mihuta, draga mea...si pt restul, care nu au avut varicela...
pai daca stiti oameni bolnavi, paziti-va, Dumnezeule, 2 saptamanai, ca nu muriti!!!!
eu primele 2 zile cand am facut varicela plangeam in disperarea..si credeti ca pana la majoratul copiulului o sa incetez sa ma gandesc..mai..e deestul de inteligent? oare o fi de la varicela sau asa e el prost de la natura/ dc Doamne fereste, va fi...
plus ca poti tu face complicatii..eu am avut noroc si a fost o forma usoara...
doar omul bolnav transmite. eu nu am intrat in contcat cu asemenea pers.si tot am facut.ca asa/i la noi.iti zice dr. sa stai in casa, atunci stai, dracu' acasa 2 saptamani, nu mai imbolnavi si pe altii, ca te mananca pe tine undeva..
acum eu sper ca puiul meu sa fie un invingator si sa fie cel mai dastept si frumos din lume! sa-i dea in cap la varicela..:)
ca eu nu m/am gandit nicio clipa sa avortez, desi 2 dr mi/au insinuat ca ar tb sa ma gandesc...
17+ si gimnastul/a
Victo spune:
ah si se plangea cineva de dureri de burta..da..si eu am avut azi...nu pot sa le descriu...asa..un disconfort in partea de jos..contractiile cum sunt? banuiesc ca se repetea asa, la intervale de timp...mie mi/e greu si la mers, asa, cd stau in picioare...
nu stiu de la ce sa fie.sper sa treaca repede, ca maine plec la parintii mei
17+ si gimnastul/a
mihuta spune:
Multumesc mult de raspuns. Faza e ca ma feresc de nepoata-mea dar nu stiu cum sa pun embargo pe toata familia, ca stiu ca e contagioasa incepand cu 2 zie inainte sa apara bubitele, asa ca nu stii cine ia si cine nu.
Asa am mai avut anii astia contact cu persoane cu varicela dar nu s-a intamplat nimic. Ba am o prietena care era insarcinata cu bb2 si a luat varicela de la primul copil. Cand a nascut era plina de bube ca au trimis-o la spitalul de contagioase si copilul l-au tinut la maternitate.
Din cate am citit eu daca faci foma usoara e ok, riscul la femeile gravide din cauza imunitatii scazute e sa faca forme mai grave.
14s + Sophia 80%
pufulet74 spune:
Salutam burticile dragi
Anca, condoleante si multa sanatate varului tau iar tie multa putere sa treci peste momentele astea Si suntem alaturi de tine .
Nu v-am mai scris pentru ca nu am mai intrat pe net in ultimele zile decit f putin.
Va ziceam ca ma doare burtica in ultimele zile, azi l-am sunat pe mobil pe doctor ca nu am dat nicicum la clinica de el, m-a trimis sa fac un ecograf si o consultatie la clinica si acolo mi-au zis ca am amenintare de avort :((
Au vrut sa ma interneze insa eu am zis ca nu are rost, ca si acasa pot sa stau in pat si sa imi iau medicamentele.
M-am speriat, cit e de raau???
------------------------
Flory 15+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
mihuta spune:
pai ce anume s-a intamplat ? ceva cu placenta , sau cu colul ? Imi pare rau sa aud ca ai probleme dar o sa vezi ca totul o sa fie bine.
14s + Sophia 80%
pufulet74 spune:
Nu mi-o zis mare lucru, decit ca uterul e f contractat :((
La ecograf bebe-ul era bine, se misca saracutul pe acolo, deci mai mult nu stiu :((
------------------------
Flory 15+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
ellis spune:
Pufulet, ai grija de tine!
dar din ce cauza? col? ai avut contractii? ce tratament ai?
Ai grija si stai in pat!
Ellis 13+
RGE spune:
PUFULETZ..si eu la 12 saptamani aveam contractii mari pe care eu nu le simteam insa dr a simtit la control si m-a trimis de urgenta la ecograf....acolo mi-a spus ca am contractii pt ca mi s-a dezlipit placenta si s- format un microhematom....la cateva zile de la vestea asta au inceput sangerarile ..care au durat cam 2 saptamani..toata perioada asta am stat in pat, am luat 3 -4 no-spa pe zi care sunt pt contractii, duphaston care este foarte puternic pt placenta si utrogestan..eu zic sa iei medicamentele, sa stai numai la pat si sa fi optimista.....iti tinem pumnii..o sa fie bine...ps:..si la mine tot amenintare de avort era...pupici
ROXANA 18+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!