Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

gagici mi-a venit o idee,asa de plictiseala si caldura.pe strada unde stau eu,este un cabinet unde se fac ecografii.nu am fost niciodata acolo,si tare ma bate gandul ca dupa-amiaza sa fac o vizita poate imi zice si mie ce sunt puiutii.oare ma ia asa fara programare.nu stiu ce aparat au,dar macar incerc nu?mai ales ca vad ca la voi s/a vazut la 2d si mai devreme....

16+

-IRINA-

Irina e clar ca ideea ta e un mod foarte placut de a-ti trece plictiseala. Incercarea moarte n-are, poate iti fac si fara programare.

Cat despre depistarea sexului, eu sunt convinsa ca nu aparatul ar fi o cauza, ci mai mult depinde de indemanarea doctorului care e la aparat.

16+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB cu placere. Si mie mi s-a parut interesant si de aceea am si postat.
In plus, m-a mai edificat si pe mine cu privire la 3D si 4D.

Oricum, desi 3D scrie ca ajuta, multi ecografisti pe 2D si-au facut ei ochiul si vad super bine. Am ajuns la concluzia asta pentru ca eu cand am fost la Herghe la morfofetala de trim. I el a masurat absolut tot in 2D. La fel si dr. meu, mai baga imagini din alea "smechere" pentru mine, la impresie, dar cand incepea sa masoare serios o dadea pe alb-negrul de 2D.

Deci parerea mea e ca se vede bine tot si la 2D, doar sa fie doctorul capabil. 3D-ul da si el o mana de ajutor pe acolo, iar 4D-ul e mai mult de impresia artistica, poate ia vreun bb un Oscar si sa aiba cu ce sa se mandreasca

16+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

eu am sa incerc,cum o vrea DD acum,daca o sa mai stau in suspans asta e,macar ii mai vad si eu .eu sper totusi sa vad un cuc si o prunica.

16+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Chiar fetelor eu mai am o programare la Iosup, la CMU pe 10 iunie...daca va intereseaza...ca eu nu mai merg!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Irina, bafta...te asteptam cu vesti!

BB-Yasmi multumim!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Irina, bafta sa se vada ce vrei tu!

Pe voi va doare coloana seara? Pe mine ma doare de zici c-am stat aplecata toata ziua, sau ca am carat greutati. Aolica ce va fi mai incolo!

La trei plec si eu l,a Marinescu, ca nu mi-am mai vazut pitica de doua saptamani si nu mai pot de dor!

Shery 16+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

DANY, si eu am uter retrovers si nu sunt probleme din cauza asta, in sarcina el se intoarce; echo morfologica mi-a fost recomandata de dr, dar as fi facut-o oricum, si fara recomandarea lui.

ANCA, sa te intorci cu vesti bune!

Eu azi noapte nu am putut dormi deloc, nu avea bebe stare, eu v-am mai zis ca l-am mai simtit si sunt sigura ca el e, parca facea aseara ture de bazin...era asa agitat si eu si mai rau! pe mine incep sa ma ia iar arsurile de stomac dupa amiaza de mor.

Ellis 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Asaaaa, sa raportam: avem baietel!
Azi la 10 am intrat la Iosup si la 10:45 eram gata. Baiatu-i bine, totul e normal, mi-am facut si triplu test.

Sunt fericita!

Ma gandesc cu groaza cum o sa reactioneze primul baiat care are 1 an si 5 luni dupa nasterea celui de-al doilea. E tare mamos, numai de fusta mea sta......nu stiu ce o sa fac.

Se pare ca trebuie sa stau linistita pentru ca am colul scurt si riscul de a naste din nou prematur e foarte mare.

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

salutare burtici!!!
Am ajuns si eu in sfarsit acasa la racoare..si vine weeeeeeeeeekendul..in sfarsit nu mai trebuie sa merg sambata la serv!
Azi am fost la dr gineco...am asteptat vreo 2 ore, a inregistrat analizele de la dr de fam , m-a intrebat de greutate si....atat...a zis sa vin la eco peste 3 sapt deci voi avea 13 sapt atunci!!!!
Eu ma simt f bine , nu greturi, nu pofte, nu somnolenta..doar ca parca obosesc mai usor si nu mai pot sta mult timp in picioare,.. in rest in pat daca ma intorc mai repede am usoare dureri in burtica...dar sunt normale
burtica s-a rotunjit doar un pic,sub buric iar seara e mai marisoara
10 s!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

apropo!!
ieri am incercat sa ma epilez si ma durea f rau, mai sus de genunchi...sa fie de la sarcina sau de la faptul ca aveam burtica plina ca tocmai mancasem cu pofta???
In final m-am facut cu crema in zona inghinala si cu un aparat electric de ras in rest...voua vi s-a intamplat sa va doara ?

Mergi la inceput