PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
norocuta spune:
eugcem multumesc de raspuns, deja m-ai facut sa ma simt mai bine stiind ca mai sunt si altii in "club".
Sincer el daca ne vede mancand altceva in apropierea lui "cere"- pe limba lui si se razboieste sa obtina, insa numai pentru a se juca atat. Nu duce singur la gurita asa cum ma asteptam sa faca.
oanaalex spune:
Norocuta nici Alex nu duce din prima la gurita ce-i dau in mana. Prima data studiaza cu degetelul, ii pun eu pe buze sa guste, dupa care i-a in mana, arunca pe jos si intr-un final incepe sa giste. Cu mancarea noi nu am avut probleme asa ca nu stiu ce sa zic.
Avem vesti mari: Alex merge in 4 labe de 2 zile si se ridica singur in picioare. Face si pasi singurel dar tr sa fiu in preajma ca nu stim sa cadem in fundel, ne lasam ca lemnul pe spate
.
Pt listuta: la 9 luni si 3 saptamani mergem de-a busilea, ne ridicam in picioare si facem pasi
O sa revin cu poze sa ne vedeti ce circulam prin casa
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
miti2004 spune:
Norocuta esti sigura ca vorbesti despre baiatul tau sau despre al meu cu mancarea ?
...EXACT asa facem noi, ne regasim 100% in povestirile tale...
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
maryion spune:

11 lunisoare
Raluca Ioana, fetita lui Irinuca
9 lunisoare
Christian Alexander, baietelul lui romaniau
Antonia Nicole, fetita lui Cretoiu A
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS 
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
oanaalex spune:
Am revenit cu poze, sa nu ne uitati ca nu am mai pus poze demultisor
Poze Alex
oanaalex spune:

LA MULTI ANI

piersicutelor care se sarbatoresc azi. Ce trece timpul, am vazut ca avem piersicute care-si sarbatoresc 11 luni
Poze Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by oanaalex
Am revenit cu poze, sa nu ne uitati ca nu am mai pus poze demultisor
Poze Alex
mama-nene ce ordine e la voi ! si mai mergeti si in 4 labe ! ce cumintel e alex al tau ! si ce fata senina si vesela are !
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
oanaalex spune:
Miti ordine zici... am uitat ce e aia. Chiar vroiam sa scriu sa nu luati in seamna cum arata covorul ca degeaba aspir tot a doua zi ca e plin de miez. Am renuntat sa cred ca in viitorul apropiat o sa fie curat asa cum imi place in casa. Desi strang toata ziua nu se cunoaste nimic. Deja suport si eu mai bine ideea ca intr-o vreme faceam crize cand vedeam ca nu reusesc sa tin casa cum mi-as dori. Banuiesc ca toate ne confruntam cu problema asta.
Poze Alex
oanaalex spune:
Miti am uitat sa te intreb cum mai e Alex ca am citit ca ati fost bolnaviori. Sper ca totul e bine acum.
Fug ca s-a trezit tiuiciul
Poze Alex
maryion spune:
quote:
Originally posted by dariana
maryion, tare gagiuu'
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
pentru Dariusica al tau si
pentru tine!Fetelor scuzati-ne, dar am avut probleme cu netu' de vreo 2 zile si nici nu v-am citit. Poate recuperez.
Am fost si la spital. Luni mergem la analize (repetam ce am facut acum 3 luni sa vedem cum stam cu Fe si cu altele).
Pupici!
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS

Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)