Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
Annisia spune:
A-nceput de ieri sa cada cate-un pic. Acum a stat. Sanii mi s-au cam umflat..... Asta ce mai e neicusoarelor? Imi curge o treaba transparenta din butoane...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Burtica de 24 de saptamani
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Carpatina, nici Nayel nu o sa poata filma. Cu ochii umflati nu va vedea obiectivul... Judeci ca atunci cand ma apuca crizele el va fi primul care imi va sari in fata si sa te tii nene!!!
Deci mai am un motiv sa ma iau de Yannis, ca nu a fost in stare sa-si filmeze singur nasterea. Macar atata lucru ar fi putut sa faca si el pentru maicuta lui... Bagabontu!
Io' zic sa-l lasi pe Nayel ultimul pe lista de cafteala. Nu de alta, da' ar putea sa se dovedeasca de trebuinta.
20+ cu
Ioana
Annisia spune:
Fetele, eu ma bag nitelus la nani, ca am papat si mi s-a facut o leneeeee...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Burtica de 24 de saptamani
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Sim, tre' sa decolez in secunda asta. Dar iti trimit PM diseara. promit!
Ana24+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
OK, multumesc. Sa iti spun si ce stiu eu despre Moghioros: se ajunge cu 41 dinspre Turda dupa multeeeeeeeee statii. Si mai stiu ca pot sa ajung dinspre str. Brasov. Adica tot de pe linia lui 41. Poti sa imi explici asa?
Sim
25+
StefanAsa creste bebe
Poze
Andries spune:
Simona, cand ai chef de o plimbare prin Dr. Taberei, da-mi un semn, ca poate ne vedem. 

Cu 41 de la Turda, mergi spre Ghencea si cobori a doua statie dupa pasajul lujerului (dupa tunel cum zice fi-miu) si te afli chiar langa piata, in coltul cum ar veni de SV al pietei, intersectie str. Brasov cu Str Dr. Taberei. Magazinul de care spune Annisia cred ca e in coltul opus, pe diagonala, dar mai bine ocolesti piata decat sa o iei printre tarabe.
Andries
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Andries
Simona, cand ai chef de o plimbare prin Dr. Taberei, da-mi un semn, ca poate ne vedem.
Cu 41 de la Turda, mergi spre Ghencea si cobori a doua statie dupa pasajul lujerului (dupa tunel cum zice fi-miu) si te afli chiar langa piata, in coltul cum ar veni de SV al pietei, intersectie str. Brasov cu Str Dr. Taberei. Magazinul de care spune Annisia cred ca e in coltul opus, pe diagonala, dar mai bine ocolesti piata decat sa o iei printre tarabe.
Andries
Dau un semn. Multumesc. Cred ca dupa ce intru in concediu, ca sa nu fiu grabita.
Sim
25+
StefanAsa creste bebe
Poze
aeperju spune:
Ufff! Vroiam si eu sa ma odihnesc dar n-am sanse din cauza vecinilor de sus. Bubuie ca tampitii! Pufff!
Emma 23+
ramonaiani spune:
Am avut o zi nasoala :(( M-am certat cu un coleg pentru o chestie ... care pana la urma s-a dovedit ca el ar fi avut dreptate. Oricum, am tras o repriza buna de planset.
Noroc ca intrai pe forum si m-am prapadit de ras la descrierile voastre despre experienta nasterii.
Am uitat si de colegi, si de examene, si de alte tampenii. Traiasca bb!
23+
AYUMI spune:
quote:
Originally posted by Si bv
Ayumi, felicitari pentru bebelusii tai maricei! banuiesc ca iti doresti pereche, sau? oricum, o sa fie minunat sa creasca impreuna!
Va pup si va doresc o zi minunata!
Si24 fix
Poze
Intr-adevar as vrea pereche,dar acum ce o vrea Dumnezeu,sanatosi sa fie.
Tu esti din Brasov?Eu sunt de aproape,din Rasnov.Doamne,ce dor imi e de casa!!!
Bianca
21+ http://community.webshots.com/user/ayumi118