Mamici de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 2
Simo78 spune:
Am trimis ceva pe mail-ul comun...e jpg, dar dati cu lupa si se vede sa cititi.
Lavinia am adormit "mai devreme", pe la 2 si ceva...sa nu vorbesc intr-un ceas rau (ptiu ptiu)... de grija...La ce galagie a fost asta-noapte afara credeam ca o sa ploua toata noaptea!!!!!
Anto ce vesti ne dai?
Valen mai esti sau te trecem pe tine si pe pe lista de ?
Simona 29+ Matei Hisham
karligutza spune:
Fetelor care ati mai vorbit cu Gabitza ati aflat si daca i-au mai pus si al doilea nume lui Constantin? Parca asa zicea Gabi ca nu s-au hotarat inca ce nume sa ii mai puna, Constantin era sigur unul, dar al doilea?...
... mai asteptam vesti de la ei si multa sanatate lui piticot care mai are de recuperat ceva cu respiratia de unul singur. Multi pupici si multe imbratisari!
si multe floricele la proaspata mamica toata ziulica!
karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...
Anya20 spune:
neata mai spre pranz!
stati linistite, fetelor, ca valen n-a nascut inca. am citit aseara ca ii tineti pumnii si chiar am intrebat-o ce are de gand . se pare ca ines e o fetita cumsecade si vrea sa mai stea pe acolo prin burtica.
o zi buna tuturor!
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
nicooleta27 spune:
ILENUTZA ai o scumpica, doamneeeeeeeeee, sa ma inveti si pe mine sa o/il educ asa, la 1 an si 4 luni sa stie atateaOricum sa-ti traiasca fetita , ai cu ce te mandri
Fetelor vreau si eu o cafeaaaaaaaaaaaaaa, numai ca nu pot, inamikul din burta se razbuna pe mine . Daca ziua beau cafea noaptea am burta valuriiiiiiiiiiiiiiiiiii, ma trezeste din ora in ora parca stie ca nu-mi place. Si asa dorm de la 10.30 pana pe la2 si apoi zombyyyyyyyyyy.
27+
poze_nunta
poze_burtika
mamii spune:
buna dimineatza fetelor :)
Am gasit gasit aseara un link genial http://www.resursadefun.ro/babies-and-fathers.htm
oare chiar asha sa fie?!
Eu nu mai fac fatza cu caldurile voi cum sunteti?!
p.s Fac parte din categoria Duamnelor kre stau aks si se plictiseste de moarte:)))
otim spune:
quote:
Originally posted by mamii
buna dimineatza fetelor :)
Am gasit gasit aseara un link genial http://www.resursadefun.ro/babies-and-fathers.htm
oare chiar asha sa fie?!
Eu nu mai fac fatza cu caldurile voi cum sunteti?!
p.s Fac parte din categoria Duamnelor kre stau aks si se plictiseste de moarte:)))
cred ca depinde de tatici , unii din pacate da , sper la mine sa nu fie cazul ca declansez
Otiliainceput 29+Laurentiu
nikole spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu cu cafeau mea braziliana ca imi pica ochii in gura de somn...
am fost si noi astazi la medic, dupa 2 ore jumate de asteptari am intrat in sf. la domn dr. si treburile stau cam asa:bb e mai mare cu 2 sapt ,are 1738gr. Dupa UM as avea 30 sapt iar dupa echo 32 sapt.Acum binenteles ca, conformn masuratorilor de la echo si DPN s-a modificat.
Vreau sa va intreb pe voi?daca e asa, si bb e mai mare, pana la urma care varsta a sarcinii se ia in considerare?cea data de echograf, sau cea calculata de la UM?Eu nu inteleg cum e cu calculele aste,si cand mai nasc, pls ma lamuriti si pe mine?
Ce m-a speriat...iar mi-a spus ca si acum doua sapt. ca bb va fi marisor, seamana lui tat-su probabil(zice dr!) si ca tare ii e lui ca trebuie sa-mi faca cezariana, dar ce m-a speriat nu a fost cuvantul cezariana, cat semnul ce a insotit vestea...adica mi-a aratat cu mana (se gandea ca nu inteleg cuvantu cezariana in japoneza)ca tre sa taie de la buric in jos.M-au cam apucat crizele si i-am aratat si eu cu mana in zona slipului , asa cum stiu ca ar trebui sa se faca o cezariana...
am auzit un..."sa vedem, depine"
no..va pup , merg si eu sa balotez ceva...
30+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
ghinetz spune:
Buna dimineata, asa pe fuga, ca tr sa-l iau pe stefan de la gradi si in 5 minute trebuie sa ies din casa.
Am citit cam ce pierdusem de ieri. toate fetele. Si ma gandesc cand vor veni bebelasii cand vom mai avea timp de scris?
Noi am fost aseara la o plimbare - cu masina lui tata, ca pe a noastra o asteptam inca. Chiar faceam ieri o gluma, ca vine bb inaintea masinii, de, dupa prioritati. Si-mi ironizam sotul ca el asteapta mai mult masina decat pe bb. Si s-a suparat. Dar l-am impacat. Si - sa revin - am stat in parc, in Copou pana pe la 10 si. Am ajuns exact cand a venit ploaia. Dar a fost asa frumos!!!
Cat despre sondajul karligutzei...avem 3 profe de romana: Lavinia, Lia si Gabi (proaspata mamica), asa ca tr sa fim atente la ce/cum scriem, nu? Eu? Tot profa, da de filosofie. In ultimul an am lucrat la o gradinita si apoi la un after school. Acum....acasa, ma odihnesc pentru a fi in forma cand vine bb.
Hai ca a sunat ceasul, adica tr sa inchid calculatorul si sa plec.
A! Azi schimbam semnatura!!! 31
Oana 30+ si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Anya20 spune:
intru repede cu vesti despre gabiarama:
bebelusul constantin (nu s-au gandit inca si la alt nume) este mai bine, sta tot la terapie intensiva, insa astazi a mancat primele gurite de lapte de la mami. gabi e multumita ca i-a venit laptele, insa mai are dureri de spate si de picior, asa cum avea si in ultima parte a sarcinii. trebuie sa mai ramana cateva zile in spital, pana vor fi amandoi refacuti complet.
va pupa pe toate.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana