Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana si eu am dat sa-l descarc. si merge foarte prost. L-am si inchis ca-mi ingreuna celelalate pagini.
cata si Marco se descalta, nu poate sa se vada cuu sosete. asa ca e tot descult prin casa, pe gresie, pe parchet, pe balcon. dar nu e rece.

Eu m-am imbracat si plec in centru, sper sa gasesc loc de parcare si pe urma sa iau copilul de la gradi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cata si sebi fluiera in fluier si e f incantat....este unul din plastic, rosu...are si o trompeta, la inceput tragea aerul in el, apoi si-a dat seama el de fapt cum se face...

ioana

si la noi, sebi umbla si descult si cu ciorapei pe gresie , pe covor, da' la ce calduri s-au pus, nu-mi mai fac probleme cand e descult...

voi ce sucuri dati la copii
facute de voi sau dati si din comert? si daca dati din comert, in afara de teddy, carrotela de care mai folositi?

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 24 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Stiu ca suna ciudat dar deja ma sperie copilasul asta....l-am dat cu Dentinox ca am crezut ca il dor dintii(m-a si muscat de imi vine sa plang), a baut o sticla de ceai si tot degeaba, nu are nici cea mai mica intentie sa doarma.........oare e ok daca nu doarme la pranz?!!! Ma gandeam ca e intrecut cu oboseala si de aia nu doarme dar e super fresh, e vesel si se cearta cu jucariile si tot il aud in interfon cum rade in hohote.....sper ca nu se distreaza cu vreun "nene"?!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bumbi-si dav fluiera dar nu la fluier,fluiera asa: isi tuguie buzele,si iese asa un suerat rasuflat,il imita pe tasu-dar inceputul e promitator,dar haidetzi ca sa ma laud iar.............dav bea apa cu paiul......
iar sucuri nu-i dau nici un fel,mai ales din comertz nici atat,apa chioara bea dav ,de fapt nu chioara ,plata,nu-i dau sucuri facute de mine ca nu bea si asa mananca fructele care au suc destul,dav la o masa de fructe papa asa: o banana,un mar o piersica,o caisa,o para si un pic de branza.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

ioana de ce nu iesiti pe afara cu carutul? poate adoarme la aer, intr-un parculet...

anasol ce promitator suna!!! si noi bem cu paiul...si cu pai normal de la teddy, da' avem si un pai special, de la o canuta disney, in care ii mai pun suc facut de mine sau apa plata....

ooooooooooooo, fffffffffffffff bine mananaca fructele david cum le mananca, pasate sau le papa singurel?

Mergi la inceput

bumbi-eiiiiii asa,,,,,,,,,,pasate le pape ca m-ar prinde seara pana ar manca el atatea fructe...........i le dau cu linguritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

39 de ore de travaliu??? N-am mai auzit asa ceva! Doamne fereste, saraca si saracul bb! merita impuscati unii dr!
Chestia cu a doua nastere mai usoara ca prima nu este mereu valabila, a nascut acum vreo luna al doilea bb tipa care a stat cu mine in salon in maternitate si de unde a nascut super usor prima fetita este f traumatizata de a doua nastere. tot asa nu a fost dr ei acolo si vacile alea nu au vrut sa ii faca epidurala si a fost groaznic.
Bey, voi ati auzit ceva cum ca ar fi explodat o centrala nucleara in Ucraina? ca circula pe net zvonul asta, sper sa fie doar un zvon, ca la stiri nimic nu am vazut. Mi-a zis si gabi ca aprimit niste mailuri si socrella tocmai m-a sunat tot asa ca vb aia la ea la servici ce tr facut, sa nu fol apa de la robinet, sa nu stam la soare etc. chiar m-a speriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti gagici,
Super faine discutiile de azi.
Din probate: Pampersii Huggies rezista mai mult la tone de pipi si sunt faini pt ca au elastic, stau mult mai bine. Dezavantajul e ca sunt mai grosi si mai tari.
Vrem si noi la Ocna Sibiului, o sa o intreb pe tanti dr., dar nu cerde sa fie probleme pt ca eu imi amintesc de faptul ca mergeam anual si faceam chiar si cure de aerosoli intr-o camera intunecata acolo.
Bumbita, tare iti prieste sarcina, transmiti asa un aer pozitivist si de fericire.
Pupici

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

alina-e o vrajeala,au dat ieri la stiri.........

Mergi la inceput

ana si amesteci toate cele 5 fructe??? cu branza?? sau le dai alternativ?

Mergi la inceput