Totul x 2

Totul x 2 | Autor: mmireille

Link direct la acest mesaj

Eu,sotul meu si cel mic (2 luni)locuim la 4 .Exact sub noi sta soacra mea...o femeie foarte deosebita,cum nu prea cred ca sunt multe soacre.Peste zi,cind vreau sa ma odihnesc sau sa mai fac una alta prin casa,il duc pe Razvan la ea.Si asa ,abia asteapta sa stea cu el.Problema pe care mi-o pun eu acum este : s-ar putea ca la un moment dat Razvan sa se dezvete de patutul sau (daca peste zi "il viziteza" mai rar,dormind la soacra mea pe un pat obisnuit)sau va fi mai flexibil din punctul asta de vedere?S-ar putea oare sa nu mai stie exact care e casa lui?Nu mai e mult si ma voi apuca de lucru , din nou.Sunt bucuroasa ca o am pe soacra mea si faptul ca acum invata unul de la altul e foarte bine.Dar mi-ar place sa stiu daca voi ati trecut printr-o astfel de situatie si cum a fost.Va salutam

mmireille

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Situatia ta pare excelenta. Nu sta nici in casa nici prea departe :)
Serios vorbind, vezi cum ii merge micutului. Daca el e fericit si daca poti sa-i impui soacrei regulile tale cu privire la somn, masa, n-ai decit sa te bucuri ca ai un ajutor atit de aproape si mai ales dat din partea cuiva care il iubeste si-i vrea binele.
In privinta fricii de instrainare de voi sau de casa voastra nu-ti face probleme. Copii e bine sa creasca aproape de familie si de cei care il iubesc si-i pretuiesc si cu siguranta ca vor stii intotdeauna unde le e casa si cine le sint parintii. Pentru ca voi luati deciziile in ceea ce il priveste si el simte asta,
Sanatate si intelegere,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Eu cred ca, atata timp cat noaptea doarme in patul lui, n-o sa se dezvete. Chiar mi se pare un lucru bun ca il obisnuiesti sa doarma si in alta parte - din punctul asta de vedere eu am probleme cu Tudor cand mergem undeva si trebuie sa-l culc. Eu am facut marea greseala cu Tudor sa-l culc de la 7 luni in patul mare pentru ca se invartea mult noaptea si parea sa nu aiba destul loc in patutul lui. Si s-a invatat in pat mare unde din pacate daca il las singur cade din pat. Acum doarme foarte putin in patucul lui si trebuie sa remediez asta cat mai curand. Dar daca noaptea il lasi in patucul lui (de obicei) nu cred sa ai astfel de probleme.
http://community.webshots.com/user/tudorcs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Vladut (11 luni) de cand s-a nascut a dormit doar la el in patut cu exceptia zilelor si noptilor cand am fost plecati la bunici si a dormit cu noi in pat sau cu bunica. Cand ne-am intors acasa si-a reluat locul la el in patut si nu ne-a dat de inteles ca nu ar mai vrea aici.
Atata timp cat ai pe cineva care sa te ajute eu zic sa te bucuri. Si eu tare as vrea sa am pe cineva care sa fie mai aproare de mine ( mama, soacra) sa mai stea din cand in cand cu Vladut dar......mama e la Slobozia, soacra la Urzicini si singura solutie ar fi sa-l duc pe Vladut la ele. Eu cred ca locul copilului e langa parinti, la bunici in weekend, in vacante sau in caz de urgenta. Asta este parerea mea!
Pupici!

Mergi la inceput