explozie la rusi???
Raspunsuri - Pagina 13
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Yo nu vind nimic...dar se poate cumpara...si sus in colt linga pampers se poate face o rubrica speciala cu nivelul radiatiilor...tine joxy aparatul si ne anunta zilnic. ce e asa greu?
Da' si cum tre' sa-l tina, in sus sau in jos?
Elle_seb
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by Elle_seb
Asta cu apa de la Iasi mi-o placut
Elle_seb
poate ca tu te-ai distrat dar anca chiar n-a glumitdin pacate
saptamana trecuta a fost o problema la rajac au bagat prea mult clor in apa sau au schimbat un rezervor si apa de la chiuveta nu a putut fi consumata min 24 ore
...din pacate nu a fost populatia informata
INGRID
Ei vezi! De-aia-s bune topicurile astea, mai afla lumea ce si cum.
Da' rajac ce-i, mama?
Elle_seb
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Elle_sebquote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by Elle_seb
Asta cu apa de la Iasi mi-o placut
Elle_seb
poate ca tu te-ai distrat dar anca chiar n-a glumitdin pacate
saptamana trecuta a fost o problema la rajac au bagat prea mult clor in apa sau au schimbat un rezervor si apa de la chiuveta nu a putut fi consumata min 24 ore
...din pacate nu a fost populatia informata
INGRID
Ei vezi! De-aia-s bune topicurile astea, mai afla lumea ce si cum.
Da' rajac ce-i, mama?
Elle_seb
regia autonoma judeteana apa canal iasi
si chiar a fost nasoala apa tare mai putzea

si btw stiti ca cea mai scumpa apa potabila din ro este in iasi??
si mai e si imputitaINGRID
roxanaz spune:
degeaba, daca toate "cunostintele serioase" care "nu umblat cu prostii" stiu despre asta...precis e ceva adevarat, da???
incep sa ma oftic pe cunostintele mele, inseamna ca nu-s de calitate. m-apuc sa imi caut altele.
Roxana
violeta69 spune:
exact asta am aflat si eu...ce a scris ancadragoman!
ca in cesenia nu sunt centrale nucleare!
ca de fapt ar fi explodat o racheta nucleara,care nu are efcte distructive decat cel mult cativa km...
cred ca cineva a facut o gluma de prost gust!
si lumea se sperie degeaba...
nu mai gaseau rusii unde sa puna centrale nucleara decat in cecenia?!
asta ar fi insemnat sinucidere curata...la cat sunt unii dintre ceceni de ciudati!
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
crisiacob spune:
Medicul nostru pediatru (pe care l-am alertat eu mai devreme :)) tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca a sunat o ruda de la Institutul de Sanatate Publica si persoana i-a spus ca nu este nici un pericol. Acolo ei fac zilnic niste masuratori care le arata gradul de reactivitate si totul este in limite normale.
Stateam si ma gandeam daca ar putea sa se ascunda aceasta informatie...vezi doamne sunt o gramada de bani in joc, vezi turismul la Marea Neagra etc...da' sunt sigura ca americanii nu ar avea nici un interes nici financiar, nici economic, nici politic. Dimpotriva! Cred ca ar f vuit CNN-ul daca s-ar fi intamplat asa ceva.
Sa auzim numai de bine!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
floarea_soarelui spune:
Mai oameni buni...daca www.iaea.org nu v-a spus nimic, mereti si pe www.cncan.ro. Aia-i autoritatea cea mai abilitata in materie de folosire pasnica a energiei atomica din Romanica. Cit despre reteaua de monitorare radiologica din aceeasi Romanica ea este sub min mediului dar "raporteste"la acelasi CNCAN (vezi link-ul de mai sus) - care cncan are si el reteaua lui - si acolo am lucrat eu pina miercuri (ramas buna prietena cu muulti de acolo) pt a ma muta la centrala nuclearo electrica de la Cernavoda (care si ea la rindul ei are un sistem de monitorare a mediului..aka apa/aer/sol...pe care-l am sub oki...si mama lor de radiatii nu-s si pace). Amu sa cred ca cunostinta cunostintei cunostintei are mai multe cunostinte (de data asta este vba de cunostinte reale, tehnice...nu de persoane...ci de "cunostinta" sistemului de alarmare/monitorare/notificare instituit OBLIGATORIU sub egida IAEA - vezi link:D) nu pot si pace. Dar cum spuneam daca vreti panica si va face placere....in continuare...cind ma chinui sa va explic ca un incident/eveniment/accident cu impact radiologic asupra mediului si populatiei NU POATE TRECE NEOBSERVAT...daca vreti panica faca-se voia voastra. Anyway...termopanul e VAX...si iodul nu se ia dupa ureche precum pastilele de "hols". Ma bag distribuitor de pungi de plastic (inlocuiesc cu succes costumele de platstic alimentate cu aer ...cu putina imaginatie) si brosuri de aparare pentru detectarea radiatiilor din fondul natural:d care dau doze....care le incasati zilnic just like that. Oricum numai bine va dorim si multa, multa sanatate.
Lala_D spune:
Informarea oficiala CNCAN .
http://www.cncan.ro/ro/news.php?page=primapag&id=13
O zi excelenta tuturor !
Lala.
denizel spune:
floarea_soarelui,
!
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.