Piticodromul de sept-oct 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sunt 6, ca-l trecem si pe Calin pe lista. Pricepe tot, cate-odata mai scapa un cuvant spus ff corect dar nu-l mai repeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

salutare!
sa nu incurcam borcanele, copilashii care spun macar 5 cuvinte cu "adresa" sunt avansati fata de Vlad al meu care spune doar ciuciu insemnand pui si ieshe (cireshe), adika el nu ne striga mama, tata,nici macar apa nu zice si m-am chinuit sa il invat macar sa veara ce ii place adika bomboane, se uita la mine ca la o amenda si intinde mana, atat, sau cu suc tedi, i-am tot repetat suc suc si a scos si el un sssss timid si atat.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari salutari

si noi si noi ne inscriem in " CLUBUL VORBARTEILOR" zicem 3 cuvinte romanesti(haide,pa,tati) si unul frantuzesc(ova)

fetelor eu sint tare bucuroasa ca am gasit solutia sa doarma la el in patut .......i_am luat alt pat,adica pat normal si i_am pus o gramada de maimutoi si sa vedeti cum doarme puiul meu ca un rege si in plus doarme toata noaptea

pupicim fetele si copilasi din partea noastra si va dorim o nopate placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

alinameste tare Vlad ........de fapt ca Antoine al meu nici el nu zice mama de nici un neam ,vorbeste toata ziua limba lui(chineza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deci in concluzie, nu e nimic anormal cu copiii vostrii, sunt normali. Si in principiu nu trebuie sa ne comparam ca altfel o luam pe campii, mi-aduc aminte ca Vlad a stat bine in fund abia la 8 luni, varsta la care altii mergeau deja, dar eu am un copil normal, restul sunt precoci!

Adica in loc de buna dimineata!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alinam, ai fost la mare?

andreeeea, e o scumpa maria!

sa mai povestesc despre radu (daca tot e duminica si m-am trezit ca nebuna singura de la 8 ):

- e absolut pasionat de masini. care se numesc "tutua". cred ca spune cuvantul asta de minim 1000 de ori pe zi. seara nu se culca daca nu il urci la geam sa-i arati "tutua", sa ii spuna "pa"; pe strada incontinuu: "tutua, tutua, tutua, maaa" (cand apare o masina mai mare); daca se joaca si se aude o alarma de masina, musai tre' sa urle: "tutua, tutua!"; tac-su' are ca screensaver pe mobil o poza cu mine - ii arata lui radu: "cine e aici?", se uita copilul se insenineaza la fata, radiaza de bucurie si spune cu drag: "tutua" - ne uitam ca proshtii - in poza, in spatele meu, departe se vede mic-mic un fund de masina .

- radu, zi dupa mine: aloo
- ola
- nu ola, ca nu esti in telenovele: aloo
- ola
- ia zi ola
- ALO

de atunci, cand suna telefonul fix: "aloo, mamaie!". stie ca ma suna mama pe fix. daca-mi suna tel mobil: "alo, tati", iar daca suna tel mobil al lui cosmin: "alo, mami". stie cupilu' cine unde suna.

i-am luat un tobogan de la oferta din carrefour. i l-am adus cam pe seara, cand ne-am intors de pe la munci. veselie mare, dar ce te faci ca era tarziu, copilu' ametit de somn se tot dadea la nesfarsit pe tobogan. daca-l luai sa-l bagi in pat plangea dupa tobogan. drept care am luat o perna, am rasturnat toboganul pe perna "face nani toboganul, a obosit si el". copilul, suspinand si oftand, facea "mai-mai" la tobogan si se urca si el, invins, in pat. de atunci trebuie sa culcam si toboganul seara, ca daca-l vede in piocioare ne atentioneaza cupilu' ca nu face "nane" toboganul.

din dialogurile tati-radu: (avem un televizor in sufragerie, unul in dormitor, raspund la aceeasi telecomanda)
- radu, adu telecomanda!
- unde e?
- in sufragerie.
pauza...
- unde e?!
am luat frumos copilu' de mana sa-i aratam unde e sufrageria, ca nu-i explicase nimeni .

lasam intr-o noapte usa deschisa la dormitorul lui, ca sa mai circule aerul intre camere. cupilu' se trezeste duminica dimineata pe la 7-8 estimez eu, ca nu m-a uitat la ceas. dub-dub se aude alergand si se opreste in cadrul usii de la dormitorul nostru. sta-sta (cred ca se uita la noi cum dormim - cosmin unul chiar dormea dus, eu stateam oricum cu ochii inchisi). ofteaza, face stanga-mprejur si se urca la el in pat. a mai tras o tura de somn pana la 10. gresise ora de trezire si, vazand usa deschisa, a crezut ca-i rost de trezire.

seara il banuiesc ccc ca bea toata apa din canuta doar ca sa poata spune si el cele 2 propozitii pe care le poate spune: mie - "nu mai e apa" si apoi sa strige tare la tac-su' care nu e in camera "tatiii, da apa!!!".

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

ne-am intalnit in cosmigiu cu un luca vesel, frumusel si caruia ii place muuult nisipul .

multumesc pt urarile de bafta la examen, va banuiesc ccc ca nu v-ati concentrat destul de tare, pt ca mi-a ramas ca restanta .
(nu ma credeti, nu e vina voastra; dar, desi am invatat si mi-am pregatit portofoliul, profesorul a considerat ca nu merit sa intru in examen daca n-am prezentze la cursuri . m-a chemat in toamna. ce ziceti? atunci o sa am prezente la cursuri? sau o sa stiu macar pe jumate din ce am pregatit pt acum? ). urmeaza pe 15 alt examen la care prof e si mai hotarat sa pice .

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Buna fetelor!

Nu am mai intrat de cateva saptamani cred...probabil sunt doar vreo doua dar mie mi se pare o vesnicie. Despre noi nu stiu ce sa zic...suntem bine...de azi ne apuca oficial de renovarea apartamentului(de ap nostru ca acum stam la mama).

Noelia e bine...vad ca vorbeati de cate cuvinte stiu copii...ei bine..nici Noelia nu exceleaza dar cand vrea ea si are pofta repeta tot ca un papagal. Cel mai dulce cuvant pe care il zice e " gogoshica"- eu pe fratele meu de cand eram mici il porecleam gogoase...iar acum de cele mai multe ori tot asa il alint...iar fata auzindu-ne asa...ii zice si ea gogosica. La bunici le zice mamaia si taia...

Mai nou e pasionata de desenele animate...nici nu stiu daca e bine sa stea atat in fata calculatorului...nici nu se trezeste bine ca vrea la "sene" ...e fana Chip & Dale.

Iar eu...eu maine merg la proba pentru rochita...sper sa fie bine. Saptamana viitoare o sa comandam si invitatiile...

Si noi participam la un concurs...cu povestea noastra...asa ca va rugam daca vreti si puteti sa ne votati si pe noi la adresa aceasta (nu mai stiu cum trebuia sa scriu sa nu mai apara tot linkul
http://www.ghidulmiresei.ro/articles.php?oi=374&st=0&filter=-1 Noi suntem primii Irina O.

sper sa mai am timp sa mai scriu si eu...ca de citit am mai citit cand am mai prins timp liber.

Mergi la inceput

mey, io nusht sa votez acolo . dar e frumoasa povestea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Kristinutza nu am ajuns la mare din pacate, doar la o padure , sambata ma apucase plekatul la pranz si chaur ca nu avea rost, da imi iau eu revansa.
Ce tare e Radu cum le stie el pe toate ca un om mare, acum stie si unde e sufrageria

Irina nici eu nu am stiut sa votez, oarte trebuie sa ma inregistrea ca sa vitez?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput