Miresele anului 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 6
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Acina, scuze pentru confuzie, eu intelesesem ca tu esti si nasica.
Monique, felicitari pt. grasan!!!
Noi n-avem prea multe noutati, decat ca avem dintisorul cu nr 3 si il asteptam pe nr.4.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Alyna24 spune:
M_monique, Anangel,sa va traiasca minunile!
Noi ne pregatim de botez in 3 sapt.
www.youtube.com/profile_videos?user=ALINAFOBL" target="_blank">DAVIDIK MITITIK
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
anangel_lexi spune:
Alyna, sa-ti traiasca si tie baietelul, Doamne ce mare s-a facut, deja au trecut 2 luni jumate...E tare dulce, am vazut pozicile. Aaa, si spor la pregatirile pt. botez.
Maria de vineri a reusit sa ridice fundu' si sa stea si ea in 4 labute, se leagana cateva secunde fata-spate dupa care cade pe burta. E mortala. Dintisorul nr.4 nu a iesit inca, dar se vede ffff clar.
Si aici o puteti vedea pe fii-mea cu basmaluta.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
numeioana spune:
Lexi, ce scumpa e Maria!! Alyna, si baietelul tau e un dulce!!
Ioana
5+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
anangel_lexi spune:
Ioana, multumim de compliment . Tu cum te mai simti, ce face bebe, la-i vazut deja la eco sau inca nu?
Ioana, mamica de Vladi, te trecem absenta nemotivata, n-ai mai dat pe la noi de o gramada de timp. Ce face bebe Duracell?
Alyna24 spune:
Multumesc fetelor pt aprecieri!
Anangel, ce dulcica e cu basmaluta!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
numeioana spune:
Da, Lexi! Am fost marti la eco si bebe avea 6 sapt. si o zi, ii batea inimioara si avea 5,8 mm. Sunt foarte fericita ca e bine! Problema e ca am un chist ovarian destul de maricel, pe care trebuie sa-l tin sub observatie sa nu imi puna vreo problema... Sper ca va fi ok.
Am greturi la greu. Chiar mi-e foarte rau toata ziua, dar nu mai conteaza. Important e sa fie bebe bine!
Pupici!
Ioana
6+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
anangel_lexi spune:
Alyna, multumim pentru compliment .
Ioana, ma bucur ca e bebe bine! Asa-i ca e o senzatie unica sa-ti vezi samburelul prima oara la eco? Lasa ca or sa treaca si greturile, vei vedea!
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
N-am mai dat de ceva vreme pe aici...ma bucur sa vad ca sunteti bine si voi si bebeii si viitorii bebei
Eu m-am intors la serviciu de citeva zile si incerc sa ma obisnuiesc din nou cu atmosfera de pe aici, norocul meu ca vara e mai usor la noi...asa ca pina la toamna am timp sa ma readaptez si sa-mi utilizez neuronu`...care in ultimele luni a cam fugit
In rest crestem...vineri facem trei luni...si ne puteti vedea in albumul de mai jos
Va pupic
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
anangel_lexi spune:
Roxy, vad ca si tu te-ai intors repede de tot la servici. Si eu tot cam asa am inceput serviciul, cand avea maria 2 luni jumate.
Teodora e absolut superba si are niste ochi...n-am vazut in viata mea un albastru mai frumos!!!