Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Haideti sa va spun o poveste!

am o prietena pe care o stiu de cca 10 ani. A avut intotdeauna situatie materiala buna, si la parinti dar mai ales de cand e cu X, tatal copilului ei. Baietelul Luca are 1,6 ani si l-a adus la mare pt aerosoli. Cand era gravida vb cu ea despre lucrusoare de bb, carut, patut...ca oricat de multi bani ar avea nu da ea milioane pe Chicco, doar asa de fitze, sau pt firma...Buuuun! Si stiti ca dupa ce a nascut am aflat ca are tot de pe la Chicco, da? Ca nu gaseste la Baia Mare unde sta, si le vine mai usor sa le cumpere din Ungaria, Austria...ca ieri seara in parc nu se clintea NICI O FRUNZA dar Luca avea si vesta peste costumul de blugi pe el...ca il vad imbracat pe pici DOAR cu Nike si treninguri Adidas, no pb! dar ca ii vad spatele gol si intreb de body, daca are...cica are, da ii e mic cu capsele desfacute intre picioare, ca asta e cel mai mare numar la body-uri in Austria! Ca acolo sunt altfel..flausate, material bun... oricat de draga imi e tot m-am umplut de scarba intr-o secunda!!!

La ce folos ca te plimbi in lung si-n lat cu Pajero si ai toata gama Chicco, hranesti copilul numai cu bibe Avent cu tetine comandate special in Italia...daca tii copilul cu body desfacut intre picioare, doar ca sa fie body de firma?!

voi ce ziceti?

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, m-ai facut sa mor de ras cu povestea prietenei tale! Chiar nu cred ca in Austria nu sunt body-uri mai mari, dar poate ii este peste mana sa le ia. David umbla cu lucrusoare cumparate de la magazinul de rebuturi al fabricii Teba, sunt bumbac 100% dar mai gasesti cate o gaurica de cusut, un nasture lipsa, mie imi convine sa aiba 6 bodyuri din astea decat unul de firma! In Arad toata lumea buna merge sa ia haine de acolo, vezi doctori, directori, bancheri, da muncitori ba, ca doar n-o sa rada vecinii de ei cu haine rebut!

Asta e ca figurantii care stau in chirie dar au masina de jdemii de euro!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, David a invatat un nou exercitiu, podul in cap! Se ridica de burtica in cap si in picioare, ce e asta?

MARINA, sa-ti porti stelele albastre cu mandrie! La mai mare!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

Lili, sunt cu totul de acord cu tine si ti-o spun din prisma faptului ca noi nu suntem o familie cu bani,ne permitem strictul necesar, dai in niciun caz numai scumpeturi pt bb. Piciul meu nu a avut niciodata un bibe de la Avent sau Chicco si, daca l-ai vazut, e grasun si mananca f bine, pana acum nu a facut nici macar o febra ca orice bb. Bineinteles ca nu ma complexez deloc ca nu am sa ii iau chestii scumpe doar asa ca sunt de firma, ma bucur ca ii pot oferii tot ce are el nevoie la varsta asta si ca el e un bb linistit, zamvaret, fericit si iubit.
Pupici pt tine si baieteii tai frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Sa nu ma certati sa nu a suparati pe mine dar nu prea mai am timp sa intru. la noi e haos, am si soacra o sapt, ne pregatim de party de 2 ani pentru alexia si nu mai pot.

am intrat sa va zic ca Antonia a renuntat la suzi pentu degete . si ca am sunat la importatorul de humana si mi-a zis ca in Ro se importa doar humana 2 prebiotic si ha. cel simplu nu exista in Ro.
ce naiba sa fac? sa ii dau prebiotic?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

cristiana - poate nu am fost destul de explicita! Nu e de ras, e de plans cum poate ajunge cineva! Cu banii nu e o problema, masini au dupa chef, 4X4, sport, de birou...case - 2 vile de lux cu terenul aferent, bona, menajera, barbat actionar la mai multe banci/cooperative de credit, in domeniul finantelor oricum se invarte... il asteapta vineri la mangalia si e supi ca aeroportul kogalniceanu e inchis si nu poate ateriza mai aproape. inainte de bb concedii la schi in austria frecvent, europa vizionata - nu ii lipseste nimik...si totusi o scuza mai buna n-ai gasit pt body mic?! chiar si asa, renuntam la firma daca ii era bine copilului cu altceva...si nike, adidas, chicco, vtech, nu sunt singurele firme ff bune din lume!!! trebuie sa ii spuna cineva!

marina-la mai multe stelute!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

lili sunt atatia oameni fitzoshi...de mori. noi avem bibe avent dar nu le-am luat de fitza ci pt ca atunci cand am facut rani la sani si nu-i mai puteam sa-i dau emmei sa pape am urlat la sot sa mearga sa-mi ia pompa. a mers la farmacie si avent a gasit avent a luat. avea in dotare 2 bibe si am ramas pe avent. dar suc de morcov, apica bea din bibe primii pasi. iar hainutze...70% sunt de la nepotica mea care e cu 1 an mai mare decat emmi.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

multumesc fetelor de urari! acum ce mai urmeaza...si mai multe stelute, se schimba culoarea sau cum?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

v-as ruga si eu daca puteti si aveti timp sa-l votati pe "ginerele" meu la copii.tion.ro IACOBONI ROBERT e la concursul de frumusete la categoria baieti 1 - 3 ani cu sepcuta cu poli
noi am trimis poza dar nu am intrat in concurs

la noi e bine ne pregatim sa papam legumele si sper eu si ceva laptic apoi as vrea sa ies afara ca de 2 zile nu am mai iesit ca a fost furtuna

ma duc sa-i dau papa si revin

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

adela, v-am votat.

Nu prea am timp sa va scriu azi, dar vroiam sa urez si eu la multe lunite sarbatorilor de astazi!

erik (5 luni) de marybell
eva (4 luni) de gio
vlad (4 luni) de mog
andra(4 luni) de nitulica
sonia (4 luni) de conchita

si felicitari ptr implinirea a jumatate de an pentru
alexia si daria de flavia

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput