Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sunt sigura ca nu e grav cu analizele... Sunt valori mici, dar nu de speriat. Banuiesc ca nu acesta e motivul pt ca nu a mai intrat pe DC. Poate e plecata sau poate nu-i merge netul. Doamne, sper sa fie totul OK!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salut, fetelor!
Dar voi scrieti nu gluma, nu am intrat de 2 zile si deja ati scris mullttt...mi-a luat ceva sa citesc tot ce ati scris.
Pentru inceput multa sanatate si sper sa fie totul bine ptr GRA, RAMO, DORDIA dar si pentru noi toate. Eu urmeaza sa imi fac o programare la doctor, astazi am patru saptamani, insa nu stiu exact la cine sa merg. Eu as vrea sa merg la dl. dr. Nayel de la CFR2, pentru ca am auzit foarte multe lucruri bune despre dansul de la Inaioana, dar si de forum. Voi ce ziceti? Ce recomandati? Nasa mea m-a sfatuit sa merg la dr. Horcaianu(sper ca am scris bine numele) ca ea a nascut cu dansul si este un doctor f. bun... Nu stiu ce sa fac sunt in ceata!
Eu nu am greata, dureri, in schimb as dormi non-stop :)

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Micsunea, vecinico, bun venit printre noi.

Tin sa-ti spun ca si eu am aceleasi dureri de care spui tu si eu astept rezultatul de la o analiza a urinei, caci mie dr ginecolog mi-a zis ca poate fi infectie urinara! Ma durea si la palpat.

Pentru linistea mea, mi-a dat si o eco de facut, insa mai repede de 4 iunie nu am gasit nicaieri, asa ca astept.

Si eu am aceleasi dubii ca ale tale si nu sunt la prima sarcina... Adica la primul nu am avut nici un fel de durere si nici o alta problema... deci mi se pare ciudat sa ma doara asa.

Exact asa e si la mine. Ma doare burta jos, mai ales dupa ce fac pipi noaptea.

O sa-ti spun mai multe detalii maine, dupa ce iau rezultatele, caci e o analiza mai complicata ce dureaza 48 de ore... degeaba am dus-o eu ieri...

Pentru dureri mie mi-a dat Spasfon (cunoscut si ca NoSpa).

Uite asa am si dat vesti despre mine.

Va pup, o seara placuta.

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Gina, eu sunt binei mult .

Greturi inca nu am [yupi] si ca mama denaturata ce sunt inca nu m-am dus la dr. Am fost in schimb la dentist pt ca aveam programare inainte sa stiu ca sunt gravi si mi-a zis ca nu am probleme serioase.

Sa stiti ca eu va citesc, ce-i drept cam pe diagonala, ca aveti tastarnitza si greu va prind din urma. Sesiunea ma paste peste o saptamana si au inceput sa cada proiectele...cel mai greu e ca sunt in grup...si cam greu cu intalnirile.

In rest ce sa va mai zic...cand aude lumea ca sunt iar gravi ma intreaba....cum de ai curaj? Nu mai stiu ce mamica zicea ca e cam inconstienta (mamica care a anuntat sotul de ziua lui ca ar fi insarcinata, ma rog nu chiar ca nu a mai avut rabdare- am retinut ca la mine s-a intamplat oarecum similar) ca a ramas iar gravi cand bb ei are 1 an jumate. Nu pot sa zic decat "join the club". Pe mine ma incearca zilnic astfel de sentimente.

Sper sa fiti cu toatele bine,

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ramo, bine ca esti bine, abia am asteptat sa ajung acasa ca sa vad cum esti. Dordia, la fel, ma bucur ca esti ok sa dea Dumneyeu sa fim toate bine.

Godzila... tastarnitza ... Ce simpatica ai fost!

Micsunea, bine ai venit printre zuze!

Fetelor, dar Laura chiar ma sperie! Doamne, sper sa fie bine si sa se distreze pe undeva, numai sa scrie odata! Bubu, Gugu si voi ati disparut?

Pupici,
Angelique 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

gina, analizele par ok ale lui laura, si eu am vazut ca nu mai are activat PM-ul, dar au incercat fete sa dea de ea pe messenger, si tot nu au reusit! nu are nimeni nr ei de tel?sa vezi ce bataita ii dau!ne-a mai facut ea asa odata si era la distractie, si o data nu-i mergea netul!

Flavia 37+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

gina, analizele par ok ale lui laura, si eu am vazut ca nu mai are activat PM-ul, dar au incercat fete sa dea de ea pe messenger, si tot nu au reusit! nu are nimeni nr ei de tel?sa vezi ce bataita ii dau!ne-a mai facut ea asa odata si era la distractie, si o data nu-i mergea netul!

albumele de familie

Pepsi,las ca o apara Laura curand!Vorba ta, o fi pe la vre-o distractie etc, si noi ne ingrijoram degeaba!
La tine vad ca incepe sa ticaie ceasul nasterii!Nu se anunta nimic deocamdata?!Esti pregatita de marele eveniment?!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

n-am prea avut timp de internet, dar cred ca am citit aproape tot, dar mai pe diagonala, asa...

Un calduros bine ati venit la noile zuze!!!

Stiu ca n-as trebuie, stiu ca-s o fraiera ca o fac, dar... imi fac griji ca daca ceva nu e in regula cu bb!!! Cred ca m-as simti mai linistita daca mi-ar fi rau, dar asa... daca mi se opreste sarcina in evolutie? Nu stiu de ce ma bantuie atatea ganduri... La prima sarcina nu aveam atatea temeri, dar acum parca stiu mai mult, am auzit mai multe... ma ia cu frica!
Nu stiu ce am...
Mai sunt si un pic suparata, i-am imprumutat unei prietene din Romania toate lucrusoarele pentru primul an de la primul BB, insa am vorbit de la inceput sa nu le dea mai departe, ca voi mai avea nevoie. Ea a fost tare bucuroasa, ca nu a fost nevoie sa-si ia mai nimic in primul an al fetei! Iar acum, cand as avea nevoie de ele, mi-a zis ca nu le mai are... Deci eu pot sa cumpar iarasi totul de la inceput, si ma supara chestia, ca sunt scumpe si in definitiv BB creste asa repede, incat chiar nu are sens la fiecare BB hainute noi... ma rog, cateva e normal, ca imi face placere sa merg la shopping...
Nu stiu daca ma intelegeti voi, mi-am zis si eu oful, ca tare ma supara chestia asta!

Eu in timpul zilei nu prea pot scrie, ca ori am treaba, ori e Jasmina pe langa mine, si deci nu ma lasa sa scriu! Iar seara nu mai e nimeni pe-aici!

Hai ca am o zi tare proasta...

Va pup
Adina 9+3

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Nu stiu, dar parca are ceva forumul... mi se deschid mereu pagini noi, imi arata in lista ultimul mesaj fiind al Ginei la 00:33, dar cand intru tot pe al meu de la 00:18 il vad... Cred ca asta-i continuarea zilei mele proaste!!!

Adina 9+3

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

gina, asa e, sa vezi ce-o mai cert cind reapare dsoara! asa e ticaie, inca nu imi fac grji ca ieri mi-a zis medicul 18 iunie, si tare rar am auzit ca se inseala!psihic sint pregatita, fizic mai am lucruri de spalat si pregatit, acuma singura mea grija e sa-l vad sanatos, si sa se adapteze cit se poate de usor Dominic.multam de intrebare, ai grija de tine!

albumele de familie

Mergi la inceput