Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
gra26 spune:
Buna ziua tuturor!
azi dimineata am fost si la Razvan Mateescu/ Elias. El apreciaza ca sarcina ar avea 4 saptamani, desi ea are 6. Mi-a luat un kil de sange si voi avea luni rezultatele. El zice ca nu ar trebui sa iau nimic pentru sustinerea sarcinii, pentru ca daca e defecta genetic, organismul o elimina.
tot azi mi-am repetat BHCG. Joi aveam 770 iar azi 902. Deci, inca sarcina creste, dar extrem de incet. In mod normal ar fi trebuit sa fie macar dublu fata de joi. Am intrebat-o si pe dna dr Moisa daca este sigura ca este oprita in evolutie si mi-a zis ca nu poate sa fie sigura. Si sa continui tratamentul de sustinere, dar sa iau doar un utrogetan dimineata si unul seara. daca pana marti nu apare nici o sangerare, trebuie sa repet BHCG.
alfel, eu ma simt foarte gravida, nu pot sa dorm pe burta din cauza ca sanii sunt foarte inflamati, mi-e si greata...dar mai am si dureri de burta, asemanatoare celor menstruale.
cum o vrea Dumnezeu! Am mai amanat momentul dureros cu cateva zile, dar numai eu stiu ce frica imi e sa merg la toaleta si sa vad ca sangerez.
va doresc la toate o zi buna si sarcini usoare!
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Eu cred ca cel mai bine intreaba-l pe dr. Sa nu cumva sa fie semn de avort. Nu vreau sa te sperii, dar cam asa am patit eu la sarcina pierduta (a inceput cu pete rozalii pe hartia igienica).si Doamne ajuta sa fie bine la toate fetele, sa nu plece niciuna din randul zuzelor!
A venit Bebica!!!4+
Dar...la tine s-au repetat scurgerile, aveai dureri ceva??? Erau abundente?
Intreb pt ca eu am avut in ziua in care tb sa imi vina CM o astfel de scurgere identica dupa care nik. Apoi la 2 zile s-a repetat in urma unui contact sexual. Apoi nik iar ieri seara si azi dimi...a aparut iar un piculet pe hartie asa cum spui tu. E adevarat ca alaltaieri seara...am avut activitati
. sa aiba vreo legatura???Dureri nu am aproae deloc doar ca am o maaare teama in suflet si parca simt tot felul de chestii.
Pe la 17.00 sun dr. sa ma linistesc si daca e cazul merg sa ma si vada maine.
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
NataliaS spune:
Buna zuzelor!
Bun venit noilor zuze! sarcini usoare si bbici sanatosi!
Eu sunt chiauna de oboseala ca m-a tot trezit gaza azi noapte din ora in ora...si cand as fi putut sa adorm nu ma lasa bb din burtik

Ramo - in pat cu tine cu No spa si Utrogestan.
Dordia - si cu tine pe cat posibil...si vb cu dr sa elimini orice grija.
Irlandeza - felicitari pp bb cel zdravan!
VA
ca merg sa trag putin pe dreapta pana imi doarme minunea
Natalia
9 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
kalosalina spune:
Mie mi-a aparut ceva roz/crem pe hartia igienica si nu m-am panicat prea tare - am zis ca se fixeaza sarcina. Urmatoarea zi mi s-a intamplat la fel (parca mai mult roz/rosu) dar au inceput si vagi dureri de burta. Am mers acasa, am stat in pat si pe la 4 dimineata m-am trezit ca ma durea burta rau si deja incepuse sangerarea abundenta.
si Doamne Ajuta! Eu cred ca totusi la tine este din cauza 
A venit Bebica!!!
4+
dordia2000 spune:
Azi dimi nu a fost decat un firicel maroniu si de atunci nimik. Of...ce ma oftic...sper sa fie totul ok ca...tare mult imi doresc aceasta sarcina.!
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Ramo2007 spune:
AngeliqueS, Tutu nu raspunde si nici asistenta lui. Ma imbrac si plec la cabinet, fac 10 min pana acolo.Doamne ajuta sa fie bine!
6+
Ramo
AngeliquedeS spune:
O prietena care va veni si ea la zuze
m-a rugat sa postez urmatoarele informatii in legatura cu neclaritatile pe care le putem avea in legatura cu BHCG:
Beta hCG levels should double approximately every 2 days for the first four weeks of pregnancy [2]. As pregnancy progresses the doubling time increases. By 6 to 7 weeks gestation beta hCG levels may take as long as 3 1/2 days to double [3,4].
sursa:
http://www.obfocus.com/questions/qanda7.htm
www.obfocus.com/calculators/betahCG.htm" target="_blank">Beta hCG Doubling Time Calculator
Ramo, bine faci ca mergi la dr!
Gra, capul sus, iubita, suntem alaturi de tine!
Pupici,
Angelique
9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
micsunea spune:
Buna fetelor,
va urmaresc discutiile si nu prea indrazneam sa intervin... Mi-e frica, as fi asteptat sa treaca primele 12 saptamani, dar nu mai pot stau locului...
data primei zi ultim ciclu: 17 aprilie 2007
data estimata a conceptiei : 4 mai 2007
data estimata a nasterii: 25 ianuarie 2008
Am fost ieri la ginecolog si prin echo vaginala s-a vazut o sarcina intra-uterina. Doctorul parea speriat ca era prea mica, dar am ciclu lung si i-am spus ca dupa mine sarcina are 18-20 de zile si a zis ca atunci e OK.
Sunt din Belgia si aici nu se merge la ginecolog inainte de minimum 4 saptamani de sarcina (adica 6 SAPTAMINI de la UM). Am fost asa de repede la doctor ca de vreo 10 zile am dureri de burta!!! ![]()
Doctorul mi-a spus sa mai vin peste 4 saptamani, ca prefera sa ma vada mai repede ca am risc de avort spontan (din cauza durerilor de burta).
E primul BB si smt asa:
- o senzatie de jena care apare de mai multe ori pe zi,
- de cam trei ori pe zi, durerea e mai persistenta,
- o data pe zi durerea e chiar extrem de taioasa si dureaza cam un minut maximum;
- in timpul noptii, ma doare burta cand a duc sa fac pipi.
Seamana cu durerile inainte de ciclu sau cand sunteti constipate, eventual inainte de ciclu (nu stiu daca ati avut asta vreodata, dar eu pana sa merg la toaleta in prima zi de ciclu uneori ma doare burta ca si cum m-ai taia in doua!). Sunt si foarte impresionabila, mi-e frica si de analizele de sange, ce sa mai zic
.
Nu am sangerari.
Sa ne dea Dumneazeu bebei sanatosi la toate,
Micsunea
5 S
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
AngeliqueS, Tutu nu raspunde si nici asistenta lui. Ma imbrac si plec la cabinet, fac 10 min pana acolo.Doamne ajuta sa fie bine!6+
Ramo
draga mea iti tin pumnii sa fie totul bine!!!!
SUFLETEL te asteptam