Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor mi-ati rezervat si mie un loc la voi?sper sa il ocup peste cateva zile ,daca nu il cedez la alta fata

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alina, am facut doar 2 , desi trebuia vreo 4 sa fac pana acum, dar ma simt asa nasol dupa ele parca, ca nu-mi vine sa fac.Dar e musai, sotul mi le face , si nu pot trisa.Asa ca in fiecare sambata seara trebuie sa stau cu la intepat.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari irlandeza , ramo si Gina

Eu sunt bine, tot fara greturi si mai am inca 2 saptamani pana la urmatoarea programare la eco
In schimb a inceput sa fie vizibila burtica , la prima sarcina nu s-a vazut nimic pana pe la 4 luni, acum vad ca organismul recunoaste mai repede fenomenul .

Felicitari si noilor zuze

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Michelle, fiecare are loc rezervat, nu trebuie sa-l cedezi nimanui. Avem pt. toata lumea.

Noi 2 singurei

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ce stari iti da tie? Pe mine m-a durut destul de rau piciorul in care mi-a facut injectia. Si astazi m-a mai sagetat de cateva ori in picior.

A venit Bebica!!!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...dar ce spor la scris aveti!!!

va urmaresc si va citesc in putinul timp liber de la scarbici. Noi suntem bine, fara greturi si alte simptome dar....aseara m-a durut un pic burtica asa...ca la ciclu si am avut o scurgere roz. Oare e normal? la prima sarcina nu am avut asa ceva dar am avut mai mari durerile de burtica.
Ar fi cazul sa sun dr? ca abia peste o sapt merg la control.

Felicitari Irlandeza pt bb mic si dulce din burtic si tuturor fetelor care si-au vazut deja sambureii la echo.

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Alina, dureri prin piciorul drept si in zona inghinala am si eu, dar sunt de la bebe.La mine e pe dreapta bebe. Mie gravibinonul imi da stari de greata si indispozitie.

Noi 2 singurei

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Alina, dureri prin piciorul drept si in zona inghinala am si eu, dar sunt de la bebe.La mine e pe dreapta bebe. Mie gravibinonul imi da stari de greata si indispozitie.

Noi 2 singurei

8+

Irlandeza, tu esti operata de apendicita? Intreb fiindca eu dureri in zona inghnala si care sa coboare pe piciorul drept nu am avut decat la apendicita, Doamne fereste, nu e normal sa te doara piciorul de la bebe. Dar daca esti deja operata, nu e nici o pb! Uite o ca sa nu te superi pe mine ca intreb.

Pupici,
Angelique 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Nu , nu am probleme cu apendicita. Data trecuta bebe se prinsese pe stanga, si tot aceleasi simptome le-am avut. Si nu-i o durere insuportabila, ma deranjeaza din cand in cand.

Noi 2 singurei

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor,

A aparut din nou scurgerea aceea maronie si dr nu raspunde la telfon.Ma doare burtica si mijlocul.
Ce sa fac?

6+

Ramo

Mergi la inceput