Mamici de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto hai da un semn azi, de bucurie ca ai implinit 33 de saptamini.
Mada, foarte frumos numele printesei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Victorie!!!!!!Am reusit sa ma duc la medicul de familie de dimineata, sa iau trimitere la analize si sa si intru la recoltare, toate in aceeasi zi. Asta desi madam dr ma incuraja de cand am intrat ca imi da trimitere la analize, dar nu am sanse sa ma programez pana dupa 5 iunie. Iar eu m-am dus direct, am intrat cu tupeu leganand burta in toate partile, si mi-au luat sange si fara programare.

Si tot a reusit madam sa ma puna pe drumuri, pt ca vrea DIN NOU scrisoare medicala de la medicul ginecolog pt a putea sa imi dea concediul prenatal. Deci iar fac o plimbare sapt asta. Nu suport hartogaraia asta tipic romaneasca!!!

Eu am descoperit ca fiica=mea nu stie cand e zi si cand e noapte...programul ei e pe invers. Ziua doarme si noaptea se joaca non-stop. Azi-noapte a avut program de suturi si dans cam toata noaptea.

30+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Luna, Ioana, .
Ar fi super daca ar avea asemenea efect si landoul meu!

Brazuca, doctorita asta a ta e fenomen! n-am auzit pana acum sa ceara scrisoare de la dr ginecolog ca sa-ti dea prenatal! pai nu esti la ea in evidenta? nu te-ai dus regulat la controale si sa faci analize??? inteleg ca si mai departe o sa continue sa-ti dea batai de cap! chiar nu poti gasi alt medic de familie care sa nu te puna pe drumuri si sa-ti faca atatia nervi?

Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

andicu sa stii ca e un fenomen femeia asta. Cand am auzit de scrisoare medical am inceput sa rad. Nu imi venea sa cred. Si am intrebat ce sa scrie in ea??? si s-a facut ca nu aude. Ca sa iti dai seama cat de "aparte" este, pana acum daca nu ii spuneam nici tensiunea nu mi-o lua, si pe deasupra nici nu imi zicea macar sa ma asez si eu pe pat (scaune nu are in cabinet). Stateam ca proasta in picioare sa ma uit la ea. Azi m-am dus cu tupeu direct si m-am asezat...si cand a vazut s-a ridicat si zice...hai sa luam si noi tensiunea.

As vrea sa o schimb pt ca deja sunt la capatul rabdarii cu ea, dar acum daca tot m-am chinuit pana acum, o sa o schimb dupa ce nasc. Imi convine mult locatia ei, ca este in spital si imi da trimitere in aceeasi cladire deci nu mai fac alte drumuri. Dar la cate am auzit de Spitalul Militar, nu mi se mai pare asa un avantaj, ca oricum sunt cam varza.

Dimineata aveam tensiunea 11 cu 6,5...dupa ce am mers pe jos 2 statii de autobuz.

30+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

multumim pentru raspuns Anya

Lia chiar nu am observat , scuze ca altfel nu as fii rescris

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai fetelor de cand am vazut filmuletele puse de Ile asa o pofta am sa o vad pe fie-mea de mor. Imi vine sa caut un bebit si sa-l tin in brate ca asa pofta imi e, dar as vrea sa stiu cum arata, cum plange, ce voce are...

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by otim

multumim pentru raspuns Anya

Lia chiar nu am observat , scuze ca altfel nu as fii rescris

Otiliainceput 29+Laurentiu

Nici o problema!

Lia 30S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua fetelor,

Ioana , daaa, azi implinim 33 de sapt, am avut grija sa-mi schimb semnatura deja . E f frumos numele ales, felicitari pt victorie.

Ilenutza, am doua intrebari:
- scuze ca insist, dar cum il speli cu glicerina, il freci tu pe dintisori?
- cosul ales merge pana la ce varsta:greutate?

Mada, felicitari pt numele printesei, e tres jolie .

Witchy, nu are nimic daca bebe sta cu capul in jos, nu-i face rau pt ca el de fapt pluteste in lichidul amniotic, nu e afectat de gravitatie. Nasol cu umflatul tau, vorbeste cu dr poate-ti da niste medicamente.

Lia, felicitari pt 30 de sapt. Te inteleg cu injectiile, si eu fac zilnic si mereu am un ghem in stomac din cauza asta. ici, curaj si rabdare multa in continuare.

Aylin, dr mi-a zis sa punem ceva stabil (bucati de lemn) sub picioarele patului, astfel inalti un pic si bazinul, nu numai picioarele. Daca patul tau e masiv incearca sa pui ceva sub somiera (suportul pe care sta salteaua) sau sub saltea. Insa daca nu se poate nu e o tragedie, la sarcina cu Victor tot numai perne am folosit si eu.

Jeni, bafta la mutat si multa sanatate. Daca esti in concediu poate o sa ne scrii mai des.

Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, mersic. Voi cum stat cu negocierea pentru nume? Dar cu camera lui Victor? Noi tot n-am varuit noua camera a Mirunei ...

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor tocmai mi-a rasarit o idee: eu pe cine anunt cand o fi sa nasc dintre voi? Stiu ca e devreme insa as vrea sa ma pregatesc de pe acum cu numere salvate in tel. Cine imi trimite si mie PM cu nr de tel, cred ca de preferat cine naste cam in aceeasi periada sau dupa mine (la DPN ma refer) ca sa nu deranjez mamicile cu puiuti mititei. Eu am DPN-ul intre 15 si 21 aug. Mersi frumos.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput