Mamici de iulie-august 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Aaa si greutatea bb-ului este 1550gr plus minus 350 gr.!!!!

greierash 32+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Greierash, si eu stiam ca daca la un moment dat bebe se opreste din crescut, e mai bine sa il scoata. Ar putea fi probleme cu placenta sau cu IR-urile. Dar daca la tine bebe a crescut totusi in ultimele saptamani, eu zic sa nu-ti faci probleme.

Cristina, 29+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Greierash eu nu stiu ce sa-ti zic ca nu ma pricep dar am venit sa-ti dau un pup sa nu mai fii suparata, sunt sigura ca se rezolva.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Multumesc frumos pt sustinere fetelor; imi face tare, tare bine. cristina, nu sunt la spital sub supraveghere; mai exact sunt in bucatarie si supraveghez o ciorba de puiJadi, n-as prea vrea sa nasc saptamana asta ca abia luni incepe sarah gradinita; asa se apropie si Ines de termen (duminica intru in 40)si stau si eu mai linistita; parca nici pe 30 mai n-as vrea sa nasc ca atunci e nascut cumnatu'(cea mai antipatica persoana cunoscuta vreodata); te doare mintea, tara arde si baba se piaptana.Oricum, tin calculatorul deschis in permanenta si intentionez sa va scriu inainte de a pleca la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gina hai sa te incurajez ca si eu sunt trecuta prin asta .
Doctorita mi-a spus ca 2 saptamani nu se considera a fi retard.
Mi-a enumerat cauzele posibile pentru acest decalaj si eu le-am eliminat pe toate:
1. daca sunt fumatoare si aici se pune la peste 7 tigari pe zi (eu fumez 1-2 pe saptamana) - deci nu e de aici
2. IR-urile marite care pot duce la o nealimentare insuficienta a copilului si pana sa stiu cum sunt am luat preventiv thrombo ass, un fel de aspirina. la eco morfologica insa IR-urile mi-au iesit bune dar iau in continuare aspirina de mai sus ca sa "ajutam" un pic circulatia.
3. Placenta imbatranita, nu e cazul , a mea e de gradul 2 si la morfo se minuna si dr ce frumoasa e placenta.
4. Albumina in urina combinata cu tensiune marita, dar nu mi-a iesit nimic la analize

Eu am luat prin eliminare toate astea desi dr mi-a spus clar ca ea vrea sa stie de 2 si 4 cum ies si daca au iesit OK, concluzia a fost ca e soi de copil mititel dar tot am prognoze de 3 kile, 3 kile 200 care sincer e o greutate excelenta!

Si inca o data, decalajul de 2 saptamani e ok daca se metine asa, m-a chemat in continuare la control la 2 saptamani si altceva nu am ce sa fac, mananc normal si ma comport normal!
Si trebuie sa ai incredere in dr, daca zice ca nu e nimic, nu trebuie sa te stressezi suplimentar.
Aaaaaaaa si iau in continuare si elevitul si mi-a dat sa repet toate analizele de sange pana la controlul urmator cu obisnuita analiza de urina!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Eu aveam la aproape 32 de saptamani 1 kil 400 si ceva. Deci in apropierea ta! Acum la 33 de saptamani si un pic a urcat la 2 kile +/- 300 de grame. Deja greutatea nu mai este relevanta, copilul este mare si atunci masuratorile sunt din ce in ce mai putin precise! Dar ambii dcotori, si doctorita mea si cel care mi-a facut eco mi-au spus sa stau linistita! Si orice copil nascut peste 37 de saptamani si cel putin 2.500g e considerat normal si poate recupera excelent dupa nastere!
Cam toate fetele care au nascut copii maricei de peste 3.500 g stiu ca au avut cresteri mai mici in greutate in primele luni, asa am avut si eu la Vladut si Alina la Anya, au fost grasuti la nastere dar luau in greutate aproape de minim!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Pai Gabi, atunci sa nasti saptamana viitoare! . Si nicidecum miercuri

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Multumesc, fetelor!!!
Jadi, multumesc mult, am analizat si eu punctele care ti-au fost enumerate, si nu prea ma incadrez in niciunul...cu Ir-urile nu stiu ce sa zic(IR artera uterina dr 0,39 si stg 0,37; dar mai imi zice aici: in aorta descendenta IR 0,87, si in artera cerebrala medie IR 0,82)???
Ma mai gandesc si eu ca sunt mica am 1,57, am plecat in sarcina asta de la 44 de kg.!!!(Sa nu radeti)Acuma am 58 de kg, cred ca am cea mai mica burtica....97 cm... azi la dr cat am asteptat parca toate aveau burtici mai mari ca a mea...Offff, cred ca am si o pasa proasta...
Pe de alta parte si faptu ca a crecut mi se pare in regula, si faptul ca misca si il simt destul de energic iar zic ca e ok....

greierash 32+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Jadi asta cu bagatu' si iesitu' imi place si mie da acu' ma intreb ce ma fac eu in 3 luni cand iese mai mare decat am bagat?

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

nu am citit tot dar nu m-am abtinut

ca mine cred ca nu e nimeni: inginer proiectant, specializare electrotehnica. si imi mai si place ce fac dar parca banii sunt prea putini.
am vrut sa mai am o specializare si acum fac management financiar bancar dar nu stiu daca am sanse sa termin caci nu prea mai pot sa invat. e frumoasa si partea asta dar deja ma indoiesc ca ma voi reprofila.
noi ne-am facut si o firma si daca va merge voi ramane proiectant mult si bine. si nu sunt sef

acum ma intorc la citit din urma

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am terminat de citit. acum sa vedem ce imi mai amintesc

valen pupici. ca sa treci de 30 mai cred ca ar trebui sa strangi cam tare din picioare asa ca bafta multa.

cristina imi dai voie sa ma mut la tine. e super super gradina. eu tot visez la o gradina cu iesire la apa. ieri am vazut un teren ca un parau pe o latura cica, dar paraul era doar un mic sant in care era apa caci a plouat mult. si eu ma gandeam cum sa amenajam malul apei... acum mai cautam poate avem si noi noroc dar nu imi fac sperante la o gradina ca a ta.

luna eu sper sa il trimit pe alex si anul acesta la mare cu socrii caci saracul e disperat dupa apa. ieri ma intreba sotul daca rezist si eu la un drum pana la mare, dar nici nu se pune problema.

ile si eu folosesc lotiune nivea dar numai dupa dus.

eles eu am spalat hainele cu ariel, fara balsam la masina. le-am spalat separat de ale noastre primele luni. acum voi face la fel. si el le clateam de 2 ori si le calcam.

greierash un pe optimism

cristina_ana bafta multa maine la medic

si acum fug sa ma joc cu alex caci se plictiseste saracul daca eu stau tot in pat. vrea afara dar eu nu pot asa ca vom compensa cu ceva jucarii.

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput