Comori de nov-dec 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

onitza iti dau bataie daca mai incepi ziua cu astfel de povesti...mai ales ca noi suntem mame de baieti...deja ma gandesc ca nu exista fata perfecta pt. tudor...ca de ginere nu se mai pune problema ...mai ales ca acum e ragusit micutzul si eu nu sunt langa el sa-l ajut . as lasa totul balta si sa fug la el...

oare ce mai face dana si fumusetea de iris? cred ca e ocupata la job daca nu mai intra.

va pup pe toate sa aveti o zi buna

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Monica, merci mult de lamurirea cu Oftapro , n-am mai apucat sa intru ieri.

Paxela, am vazut pozele, sunteti niste frumosi, si mi se pare ca Delia a crescut asa de mult!
Ochi verzi, daca asta te consoleaza, sa stii ca Mihnea minte cu nerusinare ,constant si constient de multa vreme, ma distreaza de cele mai multe ori. Si noi suntem in plina epoca a "de ce-urilor", dar vad ca s-a mai domolit in ultima vreme.

Prima lectie de inot a Biancai a afost un succes total, i-a placut la nebunie, la sfarsitul orei facea deja salturi in piscina fara cea mai mica frica, asa incat o sa mergem in continuare o data pe saptamana, nu stiu daca reusim mai des din motive de timp. E comod pentru mama sa o duca,e la 2 minute de ea.

Miria, si inca nu i-ai strans de gat pe muncitori?

Chiar, Dana, pe unde ati disparut/ Va pregatiti de concediu?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Culmea nerusinarii stii care e?!

Ca mi-au cerut inca 4 milioane sa repare ce-au stricat.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miria_cristina

Culmea nerusinarii stii care e?!

Ca mi-au cerut inca 4 milioane sa repare ce-au stricat.

DAR NU NE-AI ZIS CUM AU AJUNS EI LA CULOAREA ROSIE? ASA TREBUIA SA FIE SAU AU GRESIT NUANTA?

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRIA, CUSCRITA sa va fie de bine lectura! ADRIANA sunt sigura ca in 3-4 zile o sa treaca, linisteste-te! va fi bine! o are pe Bianca langa el si il consoleaza ea daca il doare gatul!
MIRIA sunt o reeeeeeeaaaaaaaaaaaa mey, doar ma stii!!! recunoaste ca totusi prinde bine, ne aminteste cat de mult inseamna puiutii pt noi , mamele!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetele, va citesc constant si admir de asemenea pozele.
Numai ca nu am avut nimic interesant de postat... si am fost si putin mai ocupata nu atat cu job-ul... cat cu activitatile mele extra... e sezon de nunti si party-uri si am tot avut de facut aranjamente florale.

Suntem bine in rest... astept cu nerabdare data de 17.06 cand plecam spre mare.
Iris nu da (in continuare) nici un semn ca ar interesa-o olitza. Face fara nici o jena pe ea... indiferent ca are sau nu scutec pe ea. Daca este fara scutec se aseaza in pozitia specifica si da drumul la pipi pe covor sau in iarba... dar totusi se retrage... deci ceva constientizeaza ea... insa nu suficient.
Nu mai stiu ce altceva sa fac decat sa astept..

Aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2213471860048173761JGPdeu
sunt cateva poze recente cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele azi sunt suparata, ptr ca sunt acasa si sunt acasa ptr ca Vladut a inceput ziua cu vomitat (de vreo 3-4 ori) si cu un scaun f prost si abia ce ajunsesem la serviciu. Am venit acasa tremurand, el se trezise la 7.15 dar a facut pipi sia poi la somnic. Acum doarme, e mai bine, si inclin sa cred ca a fost o indigestie. Dr ne-a dat tot felul de saruri de rehidratare, nu i le-am dat, ptr ca in afara de 5 cobvrigei mici altceva nu are la ghiozdanel. A vrut somic, singur, la ora 1. L-am culcat(dupa ce m-am dus si mi-am rugat insistent vecinii sa inceteze cu faiantariile si gresiile ca inebunesc efectiv si eu si copilul, care ieri s-a trezit urland si spunand ca-i e frica de zgomote...e sport national, pus termopane, gresie, faianta si daramat peretii...sa le faca, dar la ore potrivite ), ptr ca stiu ca e obosit, asemenea stari te obosesc enorm...si sper sa pape supica dupa somn. Era f palid si statea pe fotoliu in sufragerie, cand am intrat in casa mi-a zis "mami, sunt aici" ....clipe din astea ma fac sa ma simt vinovat fata de copilasul meu, mereu mi se pare ca stau putin cu el....acum suntem si un pic ocupati si ....offffffffff, mi-a fost f mila de el...Adriana, sanatate multa, e f greu de la distanta....mie cele 10 min pana am ajuns acasa mi s-au parut ore...mi se parea ca semaforul s-a blocat pe rosu....etc....
Sper sa isi revina pui mic si sa va dau vesti bune.

Dana ti-am vazut pozele, chiar ma intrebam ce e cu voi, frumoase ca de obicei, Iris a crescut muuuult si e minunata cu codite.

Miria, cred ca faceam stop cardiac ....mesterii astia...si noi stam cu japca dupa ei...si cum sa ceara bani ptr reparatii....de OPC au auzit?

Roxana pai atunci micii inotatoare.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Da, mai, fetelor! Asa am patit!
Fireste ca a intrat sotul meu in ei, dar nu cum as fi vrut eu in momentul ala. De fapt, eu am iesit din apartament cu fata si am inceput sa plang nu atat de suparare cat de nerusinarea lor.

Parchetul nostru nu este galbui si rosiatic,adica dat cu baitz, deci trebuia sa trespecte culoarea si sa dea cu lac pe deasupra.

Dupa ce s-a certat barbatul meu cu ei au putut sa fac as acum trebuia de la inceput, deci n-a fost decat nepasare.

Ii auzeam prin usa ca ziceau:" lasa, dom'le, ca noua ne place! Asa se poarta!"

Vai, ce capul meu, ca-s femeie si inca una atat de sensibila si timida! Ca asa as fi vrut sa tip la ei in momentul ala!!!!Dar nu pot, ca tot mie mi se face rau dupa.

Mergi la inceput

aime nu o fi reactie de la vaccin? va doresc din suflet sa se faca bine cat mai repede vladi dragutzul de el
mie mi-e cam groaza de vaccinul asta, cam peste o saptamana o sa-l facem si noi dar ii aduc la cluj doar pt. asta si apoi ii duc inapoi la tara pt. ca e crima pe vremea asta sa tin copiii in caldura de la etajul 4, abia stam noi...dormim separat din cauza caldurii
dana si codite impletite are iris bianca isi ia din par elasticele si le pune pe mana ca bratari... zice: "asa bine mami"! si ma conformez ca ea le stie pe toate. ieri am vorbit seara cu ei la telefon si m-a apucat plansul...si de dor si de necaz ca nu-l pot ajuta pe tudor...sa-i fi auzit cum luau pe rand telefonul (tudor asa gagusit cum era, se chinuia saracutzul de numa') si-mi ziceau: "nu supa'ata mami, nu mai pange mami!" va dati seama ca eu plangeam deja in hohote

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

AIME - Sanatate multa lui Vladut! Saracutul, stiu cum te doare sufletul cand il vezi ca-i e rau!
Da, vorba Adrianei, poate e de la vacc., desi nu-i cam tarzie reactia?

Mergi la inceput