costume de baie ptr "grasutze"
Raspunsuri - Pagina 3
roxanal spune:
Adi_dalma, acolo n-am vazut ceva ce sa-mi convina, sarutmana, oricum..mi s-a parut a fi ceva mai "tehnic"..adica costume mai specializate..alea care s-ar potrivii la grasutze, adica..
o s amerg in acest wk prin oras, sa vedem ce gasim
Nathalie, mercic de pont ![]()
mercic ptr toate raspunsurile
Andrada spune:
http://catherines.charmingshoppes.com/pagebuilder/catherines_product_page?item=0383695&stlcmpid=120000392
http://www.llbean.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=1&catalogId=1&langId=-1&categoryId=39928&productId=537761&afsrc=1&qs=5090278-PrfmcsNexTag_34635114
http://shop.nordstrom.com/S/2895557?cm_cat=datafeed&cm_pla=swimwear:women:swimsuit_(complete)&cm_ite=carol_wior_slimsuit(r)_halter_swim_dress:37141&cm_ven=nextag&mr:referralID=5127bba9-6cce-40bd-9e66-7168b01d7f5a
poate gasesti vreo croitoreasa sa ti-l faca dupa model, daca iti place vreunul,
A
PS d-astea cu fustita i-am luat si eu mamei si e tare fericita
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
gabi_j spune:
Adi_dalma, e foarte misto site-ul. Tu ce marime ti-ai comandat? Ti se potriveste? Ma gandesc sa imi comand dresul rosu intreg, desi mi-ar placea sa aiba un decolteu mai mare.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
roxanal spune:
sartumana Andrada, dar n-am nici croitoreasa si nu stiu de unde-as putea cumpara material adecvat, asa ca daca reusesc, o sa merg in acest wk la cumparaturi
pupici
Dianami spune:
Roxana, azi am fost in Careefour Orhideea si m-am uitat si la costume, ca ma intereseaza si pe mine
. Aveau intregi, unele mai bune, altele dintr-un material f. prost, preturi pana in 80 ron.
Cele mai interesante mi s-au parut unele negre, cu ceva dungulite albe sus si care aveau ori cupe de burete (f. subtiri) pt. sani, pe dedesubt, ori un fel de sarme, cum au unele sutiene. Problema e ca la burta nu erau intarite deloc
.
Am vrut sa intru si la Jolidon, dar am ajuns tare tarziu si la iesire se inchisese.
Sa-mi spui si mie daca gasesti ceva dragut, trebuie sa-mi cumpar si eu
.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
Adi_dalma, e foarte misto site-ul. Tu ce marime ti-ai comandat? Ti se potriveste? Ma gandesc sa imi comand dresul rosu intreg, desi mi-ar placea sa aiba un decolteu mai mare.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
Eu mi am luat XL pt ca sunt grasana.Dar vine f bine! Eu merg la aqua gym cu el si sta super pe mine. Ideea e ca e mai grosutz putin si mie personal imi plac la nebunie costumele de baie pt sportivi...
Da vine un individ si te lasa sa probezi! Le spui ca nu esti sigura ce masura ti se potriveste si se rezolva...Eu lucrez in zona Dorobanti si au venit in aceeasi zi la mine!