Pilula de a doua zi
Fetelor am si eu o intrebare: am nevoie urgent sa iau pilula de a doua zi,stiti cumva daca pot sa merg la farmacie si sa cer sa mi se dea, sau imi trebuie reteta?
Raspunsuri
denisabia spune:
crys3000 o poti lua de la farmacie fara reteta.Vezi ca ea contine 2 pilule cea de a 2a trebuie luata la un anumit interval de ore de prima.Daca nu respecti nu va avea eficacitate.Sa stii ca au o concentratie mare de hormoni , e posibil sa-ti dea efecte secundare si jumatate de an stiu ca nu-i recomandat sa o mai iei.
Stiu ca acopera un interval de 48 de ore in care ai avut contact sexual daca nu ma insel , sa-ti mai zica fetele.
madau spune:
Pilula ti-o da fara probleme de la farmacie. Mare atentie ca se poate lua doar in maxim 72 ore de la contactul sexual. Si nu trebuie abuzat de folosirea ei..si eu stiu parca tot de 2 ori pe an ca se poate utiliza.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
crys3000 spune:
Multumesc mult,ma bucur ca nu trebuie sa merg la doctor pentru vreo reteta. Auzisem si eu ca trebuie luata in maxim 72 de ore si doar de 2 ori pe an.Sper sa nu fie nevoie a doua oara.
Stiti cumva si ce pret are? Asa ca idee ca oricum ma duc cu ceva banuti.
Iubika spune:
Postinor 2 e pana in 15 RON.
Succes!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
denisabia spune:
Prostinor-ul costa pana in 20 lei noi.Daca cumva te simti rau cand o iei , sa nu te sperii.E unul din efecte.Prietenele de-ale mele n-au avut nimic , le-a venit ciclul la ceas in urmatoarea luna , dar depinde de organism.
crys3000 spune:
Denisa-mie trebuie sa-mi vina ciclu saptamana viitoare pe 30,crezi ca de la pilula o sa mi se deregleze? Eu il am regulat de mult timp.
Alynutza spune:
Eu stiu ca daca ai ramas insarcinata si iei pilula de a doua zi, ciclul iti vine atunci. Daca nu-ti vine ciclul, inseamna ca n-ai avut motive de alarma si probabil ciclul iti vine normal. Dar asta doar din ce am citit eu si mi-a zis o cunostinta, eu n-am luat.
denisabia spune:
Daca ai un ciclu regulat , ma indoiesc ca ti-l va deregla , in prima luna am citit ca poate sa-ti intarzie dupa ce-ai luat pilula.E de dorit sa se evite , fiindca produce schimbari la nivel hormonal.Pana nu iei n-ai de unde sa stii.Numai sta de vorba cu noi si da o fuga la farmacie.
crys3000 spune:
Am inteles,sa traiti!!! Imi pregatesc copilul si o sterg.Nu sunt sigura ca s-a intamplat ceva, dar mai bine sa stau linistita decat cu grija,mai ales ca am nascut prin cezariana si nu pot avea o sarcina prea curand.