Nou stil de viata (141)
Raspunsuri - Pagina 24
Cristina_C spune:
Dordia, eu credeam ca am ratat inscrierea, am ramas cu impresia ca era un termen limita. Daca totusi se mai poate acum, in ceasul al 12-lea, atunci intru eu.
OK?
Am 60 kg si as vrea sa mai scap de 3.
dordia2000 spune:
Bine ai venit Cristina!!!
Rog MamicaDulce sa te puna pe listutza!!!
Acum...sa formam echipele.....Care cu cine??? Va rog sa va hotarati!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cristina_C spune:
Mersi
!
Si, mamica dulce, scuza-ma ca m-am trezit si eu in ultima clipa
.
Nu stiu ce sa zic de echipa, la ora asta oricum nu cred ca mai e multa lume on line...
anky ? Tot spuneai tu...
mamica dulce spune:
Buna fetele,am modificat acum lista cu toate cerintele voastre,sper sa va placa.
Delidana-"defectul" dinainte de zile de nastere l-am vazut dinainte sa ma rogi tu de 3 ori sa-l modific dar prima data am uitat,apoi am asteptat sa se adune mai mult de actualizat,am avut chiar multa treaba in weekend.Oricum,e modificat de ieri sau sambata seara.
Violeta-imi cer scuze ca te-am trecut cu tzestoasa saptamana trecuta,eu eram convinsa ca s.-a schimbat emoticonul din porc in broscutza...(deh,mai rar asa situatii in care sa nu-ti sara in oki nici un porcalete![]()
Cristina bine ai venit la concurs,te trec in seara asta provizoriu cu Anky(ea a zis ca ii e egal,tu ca ai vrea sa fii cu ea) si pot modifica maine orice e necesar.
Mai raman 4 fete (Miag, Mamidestefan,Bfly,Mercedes) pe care le rog sa se hotarasca maine,nu de alta dar concursul a inceput acum 10 minute,dupa ceasul meu![]()
Eu din pacate nu stiu ce raport o sa am maine,sper ca tot sub 80...am senzatia ca m-am umflat ca un butoi,de maine cred ca-mi vin rusii si nu mai poooot de pohte si de feelingul ala uracios de "ce-as manca ceva bun"
Sa va spun ce revelatie am avut weekendul asta? ca imi place mango proaspat..la modul ca mi-am gasit fructul preferat,cred ca bag o cura ![]()
V-am pupat,noapte buna si mult,mult succes de maine!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
tumpi spune:
Salutare tuturor.
Va urmaresc din cand in cand si va admir pt vointa care o aveti.As vrea sa pot fi si eu asa sa am vointa si sa mai slabesc ceva.Am inceput sa fac ceva sport acasa,e greu,cand nu mai ai pe nimeni care sa-ti tina de urat.Am inceput cu abdomenele,ca eu am pb cu burtica,pe care incerc sa o dau jos.Am inceput sa nu mai pap seara,nu mai tarziu de 7-8.
Acum astept sa-mi soseasca si crosstrainerul ca sa ma apuc in forta de mai multa miscare.
Sper sa ma tina si pe mine.
Pb la mine e ca nu pot tine cura de slabire.O singura data am tinut cand am fost nasa,da nici atunci osapt cat era scris in cura.Efectiv nu pot tine cura, incerc sa evit mancaruri grase, nu pap paine.La mine pb e cand pa seara,ma balonez de zici ca explodez.Slabisem acum 2 ani vreo 10 kg,acum am inceput sa le pun la loc si nu-mi place absolut deloc.
Am sa mai citesc pe la voi si sa incerc sa intru mai des,poate asa ma motivez si eu.
Bafta la concurs.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Mamicadulce, greseala mea atunci ca te-am batut la cap degeaba, dar daca nu ai zis nimic prima oara nici a doua, am crezut ca ti-a scapat de tot.
Eu ma obisnuisem cu stilul serifei Carmen, care modifica pe masura ce apareau schimbari. Asta e, fiecare cu stilul ei....
Mamidestefan, scuze, nu te-am vazut in lista si am crezut ca n-ai dat datele tale.
Bafta la examene!
Intreba cineva ce e cu testoasele din lista. Ele reprezinta fetele care au luat o pauza de la slabit. De aceea am zis ca ar trebui trecute la mentinere daca n-au nimic de obiectat.
Raportez si eu: merit un mare
pentru ca am ajuns iar la 69. 
Edit: Tumpi, bine ai venit si spor la antrenamente cu crosstrainerul!
Va pup.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
Buna seara tuturor.
CristinaC bine-ai revenit in fortza. 
Ruxi chiar imi pare rau de ce-ai patit cu apartamentul dar sa stii ca arati tare bine in poze. Si ca sa nu mai fi suparata de incidenta sa stii c-a patit-o si Mik de sarbatori in iarna si-a ramas fara cadouri la ieduti. ![]()
Mamicutz ramanem together.
Si ca sa nu uit iti dau de-acum greutatea mea.84.4 Kg. Multumesc c-ai ales culoarea pentru noi. 
Dordia chiar c-ai sa faci treaba buna la sherifie. Cum de nu te-ai oferit pana acum? 
Lidia, Tumpi bine-ati venit in gasca vesela si spor la slabit.
Pe maine!
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
dordia2000 spune:
Priiiiimaaaaa la Raport: 87.500 kg....deci...m-am desumflat de rusi si alte alea si am dat jos si 200 gr...eeee....incep bine
Tumpi bine ai venit si spor la slabit. Nu e necesar sa tii un regim de slabire strict. Eu am incercat dar...cu greu am putut asa ca...incerc sa mananc cat mai sanatos,fara grasimi,dulciur...etc.
Zuzilici am mai fost serifa odata dupa care m-am angajat si la inceput nu aveam biroul meu...si nu puteam modifica...f...des...etc. Acuma...pot dar..numai in zilele mai lejere. In jur de 10-18 ale lunii e cam nebunie dar...seara de acasa pot face modificari si...mi-a venit iar cheful de serifa.
Fetelor...bafta multa la concurs...la cat mai multe kg date jos...si spor la slabit!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cornelia_laura spune:
'Neata, sunt prin zona. Urata vreme si imi face o pofta de somn...dar degeaba...
Raport pt inceperea concursului:85 de kg, asta este, se vede fasolea mea cu afumatura de alaltaieri. Target:3 kg.
InaC, sa ramana atunci culoarea maritim. Dar la slogan nu prea ma pricep la ora asta,ai vreo idee??
Haideti fetelor la raport!!! Succes in concurs si sa vina cat mai multe floricele in saptamanile astea!
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007