Ceva ce in Romania nu vei vedea niciodata !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:
Originally posted by khristin

Am fost si noi acum doua luni in Las Vegas, care e superb se intelege avand in vedere circulatia banilor si jocurile de noroc ....comparatia e inadecvata (de ce oare trebuie sa comparam mere cu pere ), toata atmosfera Vegasului e incantatoare, nu numai Bellagio...niste poze mai jos . Daca ajungeti in Vegas, va recomand sa nu ratati Marele Canion din statul vecin.

Ai dreptate, Vegasul ca Vegasul, dar in fata Marelui Canion mi s-a taiat rasuflarea de atita frumusete(si de senzatia aceea de...Nietzsche, cind te uiti in abis)... si nici drumul pina acolo, din Vegas, nu e lipsit de frumuseti, ca sa nu mai vorbesc despre rezervatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Absolut superba fantana!!!

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Fintinile le-am vazut, superbe, tehnologie la cel mai inalt nivel, dar titlul topicului nu-l inteleg nici sa ma pici cu ceara. Ar trebui sa ma simt prost sa nu exista stropitori si la mine in fata blocului, ar trebui sa ma simt jenata ca traiesc in Romania si n-o sa vad in veci asa ceva pe aici? Nici la Roma n-o sa vad, dar prefer Fontana di Trevi si sa inteleg ca fiecare loc isi are frumusetea si magia lui, nu-i nevoie sa copiem turnuri si fintini ca sa insemnam ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Hmmm vreau si eu la Las Vegas. Dar nu neaparat pentru aceasta fantana. Imi trebuie viza nu?? Habar nu am ce pasi sa fac....

POZELE MELE

Mergi la inceput