Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (188)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Daniela Nane e gravida!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

He heeee ... eu de pe la 7 eram la cafea,de-atunci am tras si o tura pana acasa sa ma schimb,ca am turnat o cana de apa pe mine,eram murata bine ... A zis directorul ca stia el ca e concurs de tricouri ude,da' nici chiar asa

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Cata, nu te gandi asa, lasa-o pe Bia sa aleaga. Nu stii cum se va comporta cu altcineva. Uite, iti vorbesc din experienta. Si cu duracella mea e jale de neastamparata. Dar am o vecina, mai batranica si pare destul de rece...ei bine, strumfa e topita dupa ea, vrea mereu la ea in casa si zici ca e alt copil...calma si ascultatoare, ii arata tanti tot felul de chestii si nici nu zici ca e acelasi copil la o usa distanta. E singura persoana la care a ramas cu placere si nu a schitat nici un gest cand cam am iesit din casa. Dupa o ora daca merg dupa ea nici nu vrea sa ma vada. Doar ca tanti nu vrea sa se ocupe de alti copii, are ea insasi 4, ca altfel as lua-o sa ma mai ajute, mai ales cand lucrez seara sau sunt plecata pt ca mamei ii e destul de greu.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

si eu la cafea....

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

ralirali pai cafea fara ?
Nu prea merge?
Cata, de fapt ai 2 bone si nu esti hotarata pe care s-o alegi?
Ralirali duracela?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Ralu stiu, tot ce imi doresc este sa gasesc si eu bona "perfecta" pentru Bia...si, tare as vrea ca la 1 iunie sa vina cineva potrivit pentru ea...emotiile sunt mari, ca la oricare dintre mamicile care si-au pus bona, si Dan, nu ma incurajeaza deloc, zice ca nu rezista nici o bona la Bia si ca fuge!
Toanca nu..problema e ca s-ar putea ca bona pe care Bia a placut-o la prima vedere sa nu vina, asa ca nici gind sa mai am posibilitatea sa aleg intre 2..s-ar putea sa fiu pusa in fata faptului implinit sau sa o iau pe cea de 16 ani!Dan s-a distrat tare cind a auzit de liceeana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Neata!

Giova , trece si pt noi la 1 an si 3 luni 8700 g si 77 cm. Ma gindeam ca are macar 9 kile dar vad ca nu vrea sa ajunga cu nici un chip. Las' ca-s bune si astea. La cit alearga si la cit de zbuciumata e... nici nu ma mir.

Poate va amintiti ca va spuneam la un moment dat ca un dintisor de-al Sabinei are o micuta pata galben-portocalie. Ne-a dat dr Zymafluor cica sa-i dau cite una pe zi. Asta ca sa prevenim aparitia cariilor. Mai da vreuna asa ceva la copii ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Irina cind i-au aparut primii dintisori, aia 2 de jos, Biei peste putin timp au facut pata intre ei si s-au macinat, asa ca intre ei este nitel spatiu...atunci mi-am facut probleme ca m-am gindit ca deja i se cariaza, dar dupa ce a avut loc despartitura aia intre ei nu am mai vazut pe alti dinti pata...nu i-am dat ce zici tu, la voi unde e localizata pata?
Apropo, are si Bia in sfarsit 11200..deci a luat cam 200 in ultimile sapt. ceea ce ar fi chiar super..
Scuze pentru limbarita, dar sunt emotionata de nasa si cred ca pina maine asa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Noi l-am dus pe marco la gradi, am fost la buletine dar azi nu se depun acte , asa ca maine luam bon de ordine si sta la cozi infernale.
Mie trebuie sa-mi vina CM in 26 asa ca sunt in asteptare si eu ma sa vina.
Cata doamne ajuta sa vine bb la nasica ta.
Iar cu bonele....una tot iti va fi pe plac, atat tie cat si Biei.
Irina cand ajung acasa trec datele.

Acum sunt la Clau la birou, la cea de-a 2 , caci pe la 10.30 merg sa vb. pt. asigurarea apartamentului.

ieri i-am luat si lui marco crema contra tantarilor de la Chicco. nu l-au muscat, dar pute ingrozitor, ce naspa, nu stiu cum o suporta Marco.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Stai ca am citit mai bine..pai te stii cu musca pe caciula de astepti cu ardoare cm?

Mergi la inceput