Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (188)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

COSMI,si dani isi pune manutzele pe obrajori si ma imita pe mine la poiezia cu "vai,vai ce pacat ca piticul s-a-nnecat"
INGRID,ACINA,tocmai pe voi va uitam
ce o fi cu BUMBITZA????????

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

seara buna la mamici si la spiridusi!!! la multi ani imparateselor si imparatilor nostri!!! precum si sarbatoritelor lunii!!

ioana in legatura cu fructele de mare, si eu am auzit ca cica nu ar fi foarte potrivite produsele congelate, inclusiv pestele oceanic...asta nu inseamna ca eu respect aceasta regula...i-am tot luat peste oceanic, congelat.

am citit postarile tale cu felul in care il imbraci noaptea pe razvanel, programul lui de somnic - sunteti exact copia noastra fidela - si felul in care il gasesti dimineata - " murat pe body si pe panataloni si pe cearceaf - si in aceeasi situatie suntem si noi - tot pampers nr. 5 folosim. nu stiu care e explicatia pentru ca nu pot zice nici ca este mic, dar nici mare

anasebe hai sa-mi dau si eu cu parerea...si eu cred la fel ca poate tibi se trezeste atat de devreme ca sa pape, poate ca daca i-ati da un bibe de lapte s-ar trezi mai tarziu, adica pe la un 9 sau 9 jumate, ar manca de pranz pe la 12 sau 12 jumate, dupa care la maxim 14 ar mai trge un somnic pana pe la 16 jumate....tocami bine cat sa-i vina soooooomn la 21 jumate.

multi si scapa el si de ultimul canin...oricum a fost un erou ca a trecut repede peste asa dureri mari.

giovasi sebi la fel e innebunit dupa masini si chei....in fiecare dimi cand il duc la socrela plange sa-l pun la volan si eu ii promit ca il pun seara cand vin sa-l iau...si srara nu uita, plange, se intinde in fata, se zbate in scaun sa-l pun in fata pe scaunul soferului....il pun pe scun si ce crezi...stie unde se baga cheile, stie unde e schimbatorul, apasa pe volan si zice " tii-tii", daca ii inchid usa si il las singur in masina, se uita la mine in oglinda retrovizoare....smecheras mare si e tare mandru de el tati!!

BAFTA MULTA CU CV-UL SI SA TE ALEAGA PE TINE! GANDESTE-TE CA ESTI EXACT PERSOANA DE CARE EI AU NEVOIE!!! SALARIUL ESTE OK? TE-AI INTERESAT?

Noi noaptea dormim in body-pijama cu maneca scurta si cu pantalon scurt, neacoperiti, caci este fff cald si nu suporta piticu', daca se simte acoperit imediat isi scoate talpitele la aer.

Am si eu o intrebare la voi: CE STITI DESPRE INTRODUCEREA COPIILLOR SUB 3 ANI IN STRANDURILE/LACURILE SARATE SAU IN CELE SULFUROASE? SUNT DAUNATOARE?

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 24 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA MA BUCUR CA A FOST OK PRIMA ZI DANI SI BONA SINGURI dAR CE ZICE DANI? MAMA ,TATA ?

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

mirela si noi la fel umblam cu servetelele umede dupa noi si consumam la greu afara...pt ca acum piticul este foarte inacantat sa deschida gardurile, sa verifice rotile la masini, sa se joace in nisip, sa adune pietricele - diferite modele, sa le sorteze - sa puna mana pe catei etc.

nu acelasi lucru l-as putea spune de socrela care atunci cand ma duc sa-l iau pe sebi de la ea si sunt afara il tine ffff murdar pe manute si cand ii zic sa-mi dea un servetel sa-l sterg, ce crezi? imi da un servetel normal.care normal ca nu sterge mizeria...si nici macar apa potabila nu-si ia intr-o sticla. da' ce pot comenta? nu. maraki stie.

mai mult, azi m-am enervat si mai rau pt ca am prins-o pe nepoata-mea de 5 ani, care sta pe timpul zilei tot la ea, cum ii dadea lui sebi sa linga acadeaua ei. ma miram eu de ce se uita copilu' prin parculet la copii care mancau acadele

Mergi la inceput

asa e mirela. e foarte bine cand ajungi sa fii multumita de cea care sta cu copilul tau si nu trebuie sa faci nici un compromis sau sa inchizi ochii. si eu de-abia astept sa nasc sa stau acasa cu piticii mei si sa ma ocup EU de ei.

cata bafta si tie cu noua bona...sa fie exact pe placul tau...si sa se inteleaga bine bia cu ea.
FELICITARI SI PENTRU APARITAI DIN SUPERBEBE. VAD CA COCHETEAZA F DES BIA CU APARITIILE MEDIA....LA MAI MULTE SI FELICITARI SI TIE , MAMI, CA AI TIMP SA-I DEDICI PENTRU ACESTE ACTIVITATI.

Cu rana pe col, ce sa zic, ai maaare grija, mai ales pentru un viitor bb2...totusi esti sigura ca este asa de mare ? ( jumate din col)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Capitol nou

Mergi la inceput