Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (188)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neuronul bata-l vina:
LA MULTZI ANI ASTERY!
LA MULTZI ANI COSMINA
!

LA MULTZI CONSTANTINILOR SI ELENELOR!

Denisa 33+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Denisa, am vazut poze cu Emma, este o fetita scumpa foc! Sarcina usoara in continuare si baietel sanatos! te-ai gandit la nume pt el?
Ayan se trezeste la 7 si mai doarme o tura de la 11 la 1 maxim, iar seara se culca pe la 8 jumate.
Fetelor(Any si Ana), distractie placuta la mare de pe acum! Cred ca o s aaveti vreme buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost afara si la piata.
Acum avem o prietena la cina, am bagat cartofi copti loa cuptor si o asteptam sa apara.

Alina si Anasebe voi ati spus de la inceput ca nu mai vreti alt bebe si uite cum se schimba omul.
Astery cred ca tu m-ai sunat azi, eram pe masina si nu gaseam tel. in geanta. Bafta pe maine la spital. vb. noi dupa ce scapi de dr. si analize.
Anasebe si eu aveam probleme cu Marco cu somnul.
de cand e la gradi are urmatorul program: 8.15- trezirea, bea un bibe cu lapte si la gradi
12.40-15.30 somn de pranz la gradi(la 12 papa de pranz, cand se trezeste ia o gustare. 22- somn de seara
Anymony mergi cu masina pana la mare? singura cu Ioana?
Maraki ca jurnalist nu ma angajeaza nimeni, n-am experienta. si ca sa faci experienta lucrezi mult si aproape pe gratis, ceea ce nu-mi convine. Asta trebuia sa o fac inainte de al avea pe Marco.
Denisa ma bucur ca sunteti toti 4 bine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

DENISAM multam
CATA si eu am o rana pe col tb luna viitoare sa ma duc la dr

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

STEF doarme asa ora 8 30 aprox scularea pe la 12 e gata apoi la 16 iar si la 21 cade lat....dar mama sta la curte

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Cosmi, pupici si comorilor!
Gio, asa este, vroiam doar un bebe, dar cand vad ce frumos este cu copil imi dau seama ca ar fi si mai frumos cu doi! Plus ca e bine si pentru ei sa aiba un frate. Pofta mare la cartofii copti
Si eu am avut o rana pe col inainte sa raman insarcinata, probabil ca era mica pentru ca s-a rezolvat numai cu medicamente.
Apropo de la doilea bb, am vazut la Oprah intr-o seara o familie care mai vroiau si bb 2, nu au putut sa faca asa usor, au facut tratamente peste tratamente si tipa a nascut 6 bebelusi! Superbi, f reusiti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Alina , cam acelasi program de somn ca Ayan are si Sabina. Tu nu te simti epuizata cu un copil care doarme asa putin ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Irina, sa stii ca am avut perioade cand ma simteam muuult mai obosita decat acum, pentru ca vroia numai in brate, plangea si nu-i convenea nimic. Acum daca este cuminte, nu ma mai simt chiar epuizata, sau m-oi fi invatat eu cu ritmul asta. In orice caz, obligatoriu dorm cu el alea 2 ore la pranz, altfel clar nu fac fata!

Mergi la inceput

Moni, eu cred ca am sa-i dau chilotei peste pampers ca fata mea bea afara apa cit un elefantel si il umple imediat . Si dupa aia ii atirna puna la genunchi si arata ingrozitor cu tasca aia la fund.

Cuscra, ca deocamdata mai suntem cuscre , unde ploua draga ? Ca aici in oras nici picatura de ploaie. Trimite si aici citiva nori .

Vad ca va imbracati bine copii noaptea. Sabinuta doarme in body cu mineca scurta sau cu tricou si pampers. Ca de, la noi is 29 de grade in camera. Abia astept sa ne facem si noi o casuta.

poze Sabina

Mergi la inceput

Alina, esti o norocoasa ca poti dormi cind doarme el. Pe mine m-apuca somnul numai pe la 14 si ea e deja treaza la ora aia. Asa ca eu nu pup somn ziua. Doar vreo 6-7 ore noaptea. Cam atit dorm eu in 24 de ore. Si cu siguranta asta e motivul pt care uneori ma simt efectiv stoarsa si de ultima picatura de vlaga .

poze Sabina

Mergi la inceput