Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (188)
Raspunsuri - Pagina 25
anymony spune:
MARAKI...si noi folosim de la 1 an chiloteii pampers...suntem la mar 5. eu is multumit ade ei. ce-i drept e naspa ca trebuie sa il dezbraci de tot...dar na...noi am apelat la ei ca ioana nu mai statea sa ii prind scaiul-si acum sunt lupte uriase cu ridicatul chilotilor.
da mai fetele...uite ca am corupt-o pe anasol sa vina si ea la mare...si cica sa mergem cu masinile amindoua...din pacate eu merg prin Bacau, ea prin vslui, dar ne intilnim noi pe drum..da Anasol zice.."ma, da sa nu mergi cu 140 ca nu ma tin de tine.."HMMMM...adika mai Ano, crezi ca eu is avion sau ce...????
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
CATA!! felicitari pentru Bia.si Ioana abia asteapta revista. mai nou e fan revista baby...o rasfoieste pagina cu pagina si de fiecare data gaseste cite ceva interesant.
Si noua incep sa ne iasa caninii...vad ca fara probleme..asa speram.
vorbeati despre cum dorm bb vostri. ioana doarme in pijama cu totul si dezvelita. e destul de cald in casa..adik FOOOOOOARRRRTEEEEE CAAAALD!!!
Azi am condus aproape toata ziua si cred ca pe soferi i-a batut soarele in cap. merg ca dracu'. ca sa nu mai zic ca statea la o trecere de pietoni in coloana si a doua si a treia masina in spatele meu s-au tamponat-deh...distanta. am auzit bubuitura si am vazut in oglinda ce s-a intimplat
poze Ioana-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
acina spune:
Any
vino in Bucuresti sa vezi trafic.Sa mori de nervi nu alta.
Va pup fetele, plec acasa.Pa
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.
anymony spune:
Acina...am condus si in bucuresti...daca ai sti cum...
cautam hotelul herastrau...si nu il gaseam..stiam ca e pe sos nordului...am intrebat politisti...habar nu aveau...si in sfirsit unul care zice ca e linga ambasada chinei...intreb politia iar...'unde e ambas chinei.."nu stim...
sa mor nu alta
poze Ioana-Catalina
anymony spune:
La noi va ploua sigur..sunt niste nori...
poze Ioana-Catalina
monica70 spune:
Hello si de la mine,
CATA ziceai de rana,fuga la cauterizat,ca nu-i de gluma. Eu am avut una mica de tot si mi-a cauterizat-o inainte de a ramane gravida,asa mi-a recomandat dr.Munteanu din Timisoara.De fapt si altii de prin Arad,maraiau ceva de genul asta,ca e f.f. mica dar trebuie totusi cauterizata,dar nu m-am stresat ca nu ma deranja,asta pana am vrut sa raman gravi ... am intzeles ca poate actiona contra
in unele cazuri.
Eu mai vreau un baitetzel,desi prima am vrut clar fetitza. Intotdeauna am zis ca vreau doi,pereche.Amu' sa vedem...
Trebuie sa merg sa o recuperez pe Diana ,ca e la nisip cu mami,sa vad,merg eu sau s-o fi gatat meciul lui Ghitza.
Ma enerveaza ca e un praf aci
Abia astept sa termine ,dar saptamana asta nu cred ca va fi gata
La baie mai au de pus gresia si finisarile la faiantza,dar mai au de pus si pe balcon gresie si de zugravit in dormitor ... Si mobila abia in jur de 15 iunie e gata .
Eu n-am chef de nimic,m-am enervat ca a stat directorul italian in sedintza si au discutat numai de productie,cand am plecat inca nu terminasera
,dar mi-a promis directorul ca va vorbi el de marirea de salariu.
Vreau sa vad ![]()
Merg sa vad acum,care fuge sa recupereze strumfa.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
loren@ spune:
Ana S las ca noi nu avem nici un canin..poate ne apuca pe la turci!
Any si Bia papa cu ochii in revista Baby sau Mami ori Superbebe..ii place mult sa-i arat diverse cind papa si, din fericire, acum masa dureaza cel mult 10 minute!
Gata si cu bona..o sa fie prima..aia gen bunicuta si grasuta ca cea de a2-a are de rezolvat niste chestii juridice cu pamintul parintilor..de la 1 incepem...Doamne ajuta!
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
anasol spune:
la noi ploua,mamaa ce bine,ca ne-am copt azi la soare,o inaduseala groaznica,vrem ploieeeeeeeeee multa..........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Beyyyyy, eu ma choinui sa-l tin treaz pe fii-miu. Ca nu vreau sa-l culc chiar acum. E mort de oboseala.
Asa ca, spuneti-mi si mie ce sa fac. Va zic programul lui, si spuneti-mi ce pana mea sa fac cu somnul, va rog!
07 trezirea, bibe lapte
10 somn timp de 1-2 ore
13 papa
pe la 17:30 ar vrea sa se culce, dar apoi se culca f tarziu noaptea, asa ca nu-l prea las
19 papa
20 nani
Mai devreme de la 17>30 nu vrea sa se culce DELOC.
S-o rog pe bona sa-l culce mai tarziu dimineata? Dar cat de tarziu? Ca apoi cand mananca? Sau poate doarme insuficient ca i se face foame.... Va rog, veniti cu sugestii.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
anasol spune:
anooooo-saracu tibi-sta treaz de la 12?culca-l mai tarziu dim,uite dav doarme de la 12la 2 si se culca la 9 juma seara,iar dim se trezeste la 9.........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)