Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (188)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

finuta mea aici, in ziua botezului:
http://www.dropshots.com/new.php?userid=294935&cdate=20070523&cimg=0

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Hello!
Astery, bafta multa la dr! Va tin pumnii!
Monica, deja face fitze la hainutze Dia? Sa vezi peste un an, vai de tau! Tipa care imi face pedichiura are un baietel de 3 ani si imi povestea ca i-a cumparat niste adidasi Nike si a venit cu ei acasa, iar baiatul refuza sa ii poarte pe motiv va i-a cumparat fara el si ca "nu se asorteaza cu hainele pe care le are". Asa ca nici mamicile de baieti nu cred ca sunt scutite de fitze din astea.
Eu mai vreau un bb, nu chiar acum, si as vrea tot baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Doamnelor vad ca suntem mai multe care ne dorim fetite.Buun.
Cristina ce frumusica e finuta ta ,are o gurita dulce dulce.Cum o cheama?

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu vreau bb2 BAIETEL!!!!
Cristina, tare scumpa finuta, are niste ochisori..Sa va aduca numai bucurii!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am adus si eu acasa una bucata copchil cuminte.
Acum iar ma innebuneste cu tricicleta si iesim cu ea peste o ora, ca acum e prea cald.
Al meu nu are fitze la haine, in schimb e innebunit dupa masini, motoare. Cheia de la masina urla daca nu i-o dau. cum il dau jos din masina se urca la volan si incepe distractia.
E innebunit ca il ia Clau la el la volan cand intram pe drumul nostru pietruit si e tare mandru si falos ca conduce.

Astery ma bucur ca au ajuns. vezi ca nu toate filmuletele sunt cu audio. Finuta ta e o dulceata de papusa.
maraki asa e cu capuccino si machiato si latte machiato. trebuie facuta spuma aia, care asa de mult timp mi-a luat pana am facut-o cum trebuia!!!
Ioana e nasol ca nu aveti mai multe super marketuri. La noi la Real si metro e peste proaspat si fructe de mare.Dar cum eu nu servesc asa ceva, Clau mananca rar, in oras sau in Italia.
Acina, Toanca sa ne ajute DD sa avem si perechea pt. spiridusi.
Alina de ce vrei tot baietel? Nu-ti plac fetitele? sau iti place sa fi mai mult iubita?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Gio, ai nimerit-o, e Ayan asa de afectuos ca nu mai vreau fetita! Ne imbratiseaza in fiecare dimineata de te topesti! E frumos tare sa ai baietel! Stii ca si eu si Gabi vroiam fetita, dar de cand il avem pe Ayan ne-am blocat pe baieti se pare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Am venit de la doctor..deci eco ok, rana de col in schimb va trebui cauterizata probabil..oricum dupa ce venim de la turci..in timp ce eram acolo m-au sunat de la revista Baby ca Bia a fost propusa pentru un editorial de moda in revista pe luna iulie, asa ca miercurea viitoare mergem la sedinta foto..va primi ca premiu, numai pozele realizate profesional la sedinta foto..bune si alea. m-au intrebat cit poarta la hainute, pantofiori, le-am zis ca am ras-o si au zis ca nu-i problema ca ii pun caciulita daca e...

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Alina si Ioana inca un baietel?Nu fetita pentru pereche?
Si Andrei este afectuos si ma topesc cand ajung seara acasa si isi lasa toate jucariile, pe care le are in maini, sa alerge de gatul meu si sa ma iubeasca.Dar tot imi doresc fetita.
Cata cat de mare e rana daca trebuie s-o cauterizeze? Nu se poate rezolva prin tratament?Deci o faci pe Bia manechin .Bafta.Sper sa-i placa.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anca cica maricica..jumate de col..mie mi s-a parut imensa, dar cica se poate si mai mareeeeeeeeeeee...cu ovule doar da inapoi nitel, nu se trateaza decit prin cauterizare!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Acina, e frumos pereche dar mie mi-ar placea inca un baietel, eu cred ca e mai usor cu ei...si nu ma vad de nici o culoare facand codite si moate si nu am rabdare pt fitze si figuri la haine (eu sunt super expeditiva si ma imbrac super urgent, machiez etc.........), plus ca efectiv nu ma vad mama de fetita!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput