Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (188)
Raspunsuri - Pagina 19
T_Ioana spune:
si eu.....
Azi am dormit cu Razvan pana la 9.30 si mor de oboseala! cand ma trezesc la 7 e mult mai ok
Ali si Toanca
, sa inteleg ca nu doar al meu piciulica refuza cerealele! De asta incerc acum sa fac rost de Nutriben (a promis tati ca intra printr-un Sellgors la intoarcerea acasa)poate avem succes. Al meu piciulica papa foarte bine grisul cu lapte dar il vrea asa, mai lichid, doar ca mie mie
de atat gris cu lapte!
Eu il culc noaptea in body cu maneca scurta, pijama subtire si sac de dormit iar de invelit nu are sens ca il tine fix 2 minute. Si cum camera lui e in celelalt capat de casa nu m-as trezi toata noaptea sa merg sa-l invelesc
. Dar cum eu am renuntat la praguri cand a inceput sa mearga, daca las gemurile la sufragerie si baie deschise, se face un pic mai racoare si intra si la el in camera asa ca e perfect imbracat!
Catalina, ii doresc din suflet nasei tale sa ii dea DD bebelusul mult dorit....poate scapa pana la urma de FIV![]()
La Bistrita e o caldura infernala si as iesi cu Razvan sa platesc ratele si sa cumpar fructe dar mi-e cam aiurea pe canicula asta...........desi pe net cica sunt 18 grade la Bistrita eu cred ca sunt pe putin 28....
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"
Giova spune:
Si marco doarme tot in body si pijama de bebe cu sau fara talpice dintr-aia.
I-am luat pt. vara tot asa intreaga, dar cu manecute si panatlonasi scurti.Inca nu i le-am dat.
Trebuie sa-i mut piar patutul in camera lui si mi-e groaza ca eu nu ma trezesc noaptea, doar daca plange sau ma scapa pipi. Oricum vine caldura asa ca nu mai e problema daca e descoperit.
Pe mine iar m-a apucat
. Am aspirat si dau putin cu motul. e incredibil cata mizerie se aduna in 3 zile.
Plus ca gasesc biscuiti, covrigei si alte cele pe jos.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
toanca spune:
ce bine ca la voi e cald...aici ploua in continu.....
Eu nu mai ma chinui cu cerealele....a baiat mare deja si nu mai vrea...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
asteryaro spune:
noi cereale ioc, never ever, ca nu-s bune la dieta
.
de dormit - in sac de dormit TCM, ca o rochita ii vine. e subtire, dar bun. in chilotel + tricou cu maneca scurta.
fetele, incercati chiloteii de la Libero. ca si scutecele, sunt SUPER!
aici a plouat, inca mai ploua... am iesit dimineata la 8.30 afara, dar dupa o ora ne-am intors in casa, a tras o rapaiala de numa'.
Dana Ene e bine, si fetitele la fel. are acasa calculatorul, dar inca nu-i gata (parca).
Ioanaaaaaaaaaa, ai citit pm-ul?
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
loren@ spune:
Ioana si Giova si toate fetele, imi vine sa pling de suparare mai ales ca eu am pus-o sa faca testul..eram 100% convinsa ca e gravida..macar e bine ca ea nu era asa increzatoare ca mine ca sigur pica rau de tot din corcodus..5 ani de incercari e mult...f. mult..ea a avut niste pete maronii in ziua 18 si am crezut ca sunt de la implantare, nu am crezut nici o clipa ca ma insel..acum ii e frica sa nu fie chisturi tocmai acum inainte de FIV..off
Fugim la doctor..pupici!
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
asteryaro spune:
Giova, astept curierul sa vina.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery
acina spune:
Buna ziua,
Am vazut poze cu Daria, o printesa frumoasa.
Maraki cate cafele bei pe zi? Eu i-am luat lui Andrei chilotei de la pampers dar nu i-au placut.Nu i-am mai pus de atunci.
Anasol ce prostioare face Dav 
Ali am vazut poze cu Iarina pe scaun .Frumoasa spiridusa.
Pe Andrei il imbrac in body cu maneca scurta noaptea, il invelesc cu o paturica subtire.Se dezveleste el cand se misca in somn dar il invelesc la loc pt ca aud cand se misca , pututul lui este chiar in capatul patului nostru .
Cata imi pare rau pentru nasa ta .Bafta la dr.
Astery ce curier astepti?
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.
toanca spune:
Acina, pai eu daca m-as trezi ori de cate ori se dezveleste matei, ar insemna sa nu mai dorm...![]()
Io dorm invelita pana-n gat, Matei si Victor sa nu vada paturi...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Eu sunt tare calduroasa, Marco vad ca seamana cu mine.
Clau e cam friguros din fire.
Eu m-am luat cu aspiratul, acum cu telefoanele, sper sa ajung direct la
acum.
Astery te-a sunat ca vine? sa-mi zici cand a ajuns si cat i-ai platit? sunt curioasa daca e la fel cat mi-a zis mie ultima data.
Acina nici eu nu sunt prea incantata de chiloteii pampers. Sunt asa de tari intre picioruse si am inteles ca retin si mai putina cantitate de pipi. Eu i-am luat caci marco a inceput sa traga de skyul de la pampers si ii desfacea, chiar si prin haine.
acum vad ca a incetat, are alte preocupari.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
asteryaro spune:
Anca
, Giova mi-a trimis DVD cu baby einstein. inca astept curierul.
fetele din bucuresti, sariti!!! please, puncte de reper pt. Spitalul Grigore Alexandrescu! multam.
maine la 8.00 suntem acolo cu Razvanelu'.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery