De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

sa-i fie spalat creieru' de cuvinte urate!!! de aia la maici!!!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

quote:
Originally posted by Adela99

si oriunde l-am trimite n-ar fi ok pentru toata lumea. nimeni nu e.

Cu asta ai suuuuuuper dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:

io tot citesc de doushceva de pagini si tot nu ma dumiresc
chiar vi se pare normal ca Basescu - chiar daca e cunoscut si recunoscut pentru limbaju-i pestrit - sa se adreseze cu "pasarica" si sa gandeasca "tiganca imputita"?

si aveti o fantezie pentru care aproape va invidiez :-)

Adela, nu, nu e normal. Dar, la fel de anormal e si sa hartuiesti un om si, si mai anormal este ca, atunci cand esti ziarist, sa ai un limbaj sub orice critica. Nu poti cere cuiva ceva ce tu nu esti in stare sa oferi. Este numai parerea mea. Iar socant mi se pare ca, mai ales cand folosesti un limbaj mai...colorat (sau cum sa spun?), faci spume la gura pe toate posturile si in toate ziarele, ca a vorbit urat presedintele. Cine e nepatat sa dea cu pietre! Sincer, toata chestia asta e furtuna intr-un pahar cu apa. Problemele tarii sunt altele si sunt grave!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by AnaGN

Adela, presedinte sau nu, ce gandeste un om nu mai putem sa cenzuram. Si pana una alta, pariu ca Basescu nici nu prea gandea profund cand a zis chestia aia, ca a fost mai mult un impuls.

io n-am zis sa-l cenzuram. doamne feri! ce-am mai diseca noi acum :-)
am zis altceva. da' n-am energie sa aprofundez, ca nici io nu gandesc prea profund acum. incercam sa ma dumiresc.

ok! e intradevar o diferenta intre "tiganca imputita" si "tiganca aia imputita". tiganca imputita ar putea fi interpretat ca daca e tiganca e si imputita. tiganca aia imputita ar putea fi interpretat ca dupa ce ca aia e tiganca (chiar daca nu e de etnie rroma) mai e si imputita.
am zis io ca nu-s profunda :-)

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by AnaGN

Adela, presedinte sau nu, ce gandeste un om nu mai putem sa cenzuram. Si pana una alta, pariu ca Basescu nici nu prea gandea profund cand a zis chestia aia, ca a fost mai mult un impuls.

io n-am zis sa-l cenzuram. doamne feri! ce-am mai diseca noi acum :-)
am zis altceva. da' n-am energie sa aprofundez, ca nici io nu gandesc prea profund acum. incercam sa ma dumiresc.

ok! e intradevar o diferenta intre "tiganca imputita" si "tiganca aia imputita". tiganca imputita ar putea fi interpretat ca daca e tiganca e si imputita. tiganca aia imputita ar putea fi interpretat ca dupa ce ca aia e tiganca (chiar daca nu e de etnie rroma) mai e si imputita.
am zis io ca nu-s profunda :-)

Nu e de profundidate. Pai cica d-ra/d-na ziarist ar fi de etnie roma. Asta 1 la mana.
2. "aia" arata clar ca se referea numai la femeia in cauza. Si imputita nu trebuie luat asa, ad literam, ci metaforic. Imputit nu se refera neaparat la miros, ci si la comportament. Si el se referea la comportament (parerea mea). Amu daca d-ra/d-na mai si mirosea, nu pot sa stiu pentru ca inca nu s-a inventat televizorul cu miros (mai bine, zic eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Pai de unde stii ca ea e de etnie roma? Ca atunci chiar nu vad discriminare. Daca mie imi zice cineva romanca ma simt discriminata?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

Gata, i-au dat avertisment pentru limbaj neadecvat.
Deci se inkide subiectu, sau se deschide cap 2?:))

Asta am gasit pe realitatea
http://www.realitatea.net/index.php

Capitolul 2 zici?
Esti optimista, io cred ca ajungem la capitolul 22.
www.hotnews.ro/articol_73571-Traian-Basescu-respinge-decizia-Consiliului-National-pentru-Combaterea-Discriminarii.htm" target="_blank">Traian Basescu respinge decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

nu vreau s-o lungesc prea mult - multumesc pt raspunsuri - da' aia era acolo in calitate de ziarista, putea de pilda sa zica: ziarista aia agasanta :-)

Mergi la inceput

quote:

nu vreau s-o lungesc prea mult - multumesc pt raspunsuri - da' aia era acolo in calitate de ziarista, putea de pilda sa zica: ziarista aia agasanta :-)

Da, Adela, putea. Dar nu a facut-o. Probabil ca era nervos, etc, etc. Si eu m-am plictisit de atata discutie: furtuna intr-un pahar cu apa.
Si am tot citit (eu mai stiu pe unde) ca ar fi de etinie roma. Nu am vazut prea mult la TV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Dragele mele,
Nu mai fiti atat de inversunate. Mai bine zambiti la:
http://www.hotnews.ro/articol_73561-%27Tiganca%27-lui-Basescu-si-%27pleava%27-lui-Sarkozy-de-Mihai-Morar.htm

Sau continuati luand in considerare si http://www.hotnews.ro/articol_73551-Hai-sa-l-impuscam-pe-Basescu-de-Alexandru-Lazescu.htm

Ei o zic mai bine ca mine :)

Mergi la inceput