De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by maria2007

Rufus, "desprecopii" e numele forumului sau nu ? sub el scrie administrator sau nu ?

papadie e nume de user , nu e nume de forum

eu sunt sigura ca stiti la ce ma refer si chiar am spus la ce ma refer

Ei acu daca tot m-ai bagat in seama tre sa zic si eu ceva.
maria2007 e un nume de user, nu? da. dar unul nou. ce-ar fi sa ceri redeschiderea contului si sa prestezi cu ala stiut de toata lumea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

violeta, faptul ca tot ma urmaresti si repeti in delir acelasi lucru, spune multe....poate ai vreun complex ceva.

Vad ca ti-e greu sa ma ignori, dar fa un efort.

Bine ca te-a impresionat gestul lui Basescu de a-si cere scuze.

Faptul ca Basescu a facut-o pe aia tiganca in timp ce era in sfera privatului (ca doar asa l-ati disculpat), la fel de bine EL trebuia sa-si ceara scuze.

sa-si trimita purtatorul de cuvant atunci cand are ceva de comunicat legat de ce se intampla la Cotroceni, nu la supermarket!!!

Daca nu-mi impartasesti ideile, lasa pe altii, sau vino cu argumente, nu mereu cu aceeasi poezie: copiloi - ai pierdut!

Bucura-te de victoria ta, nu tot avea grija ce-au pierdut altii!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Va mai dau yo apa la moara....incidentul cu ziarista trebuie coroborat cu crima organizata impotriva ciinilor maidanezi...iese de 1 articol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by maria2007

Rufus, "desprecopii" e numele forumului sau nu ? sub el scrie administrator sau nu ?

papadie e nume de user , nu e nume de forum

eu sunt sigura ca stiti la ce ma refer si chiar am spus la ce ma refer

Ei acu daca tot m-ai bagat in seama tre sa zic si eu ceva.
maria2007 e un nume de user, nu? da. dar unul nou. ce-ar fi sa ceri redeschiderea contului si sa prestezi cu ala stiut de toata lumea?

Cel vechi era maria2006? Poate isi schimba numele de user in functie de anul calendaristic.

Alina

Mergi la inceput

copiloi - cred ca in functie de anii electorali

Mergi la inceput

revin cu ideea din prima postare- pt. ca treceti foarte usor peste- cu acest limbaj Presedintele Romaniei 'legifereaza' mitocania de pe strada...de parca nu era destula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by copiloi

violeta, faptul ca tot ma urmaresti si repeti in delir acelasi lucru, spune multe....poate ai vreun complex ceva.

Vad ca ti-e greu sa ma ignori, dar fa un efort.

Bine ca te-a impresionat gestul lui Basescu de a-si cere scuze.

Faptul ca Basescu a facut-o pe aia tiganca in timp ce era in sfera privatului (ca doar asa l-ati disculpat), la fel de bine EL trebuia sa-si ceara scuze.

sa-si trimita purtatorul de cuvant atunci cand are ceva de comunicat legat de ce se intampla la Cotroceni, nu la supermarket!!!

Daca nu-mi impartasesti ideile, lasa pe altii, sau vino cu argumente, nu mereu cu aceeasi poezie: copiloi - ai pierdut!

Bucura-te de victoria ta, nu tot avea grija ce-au pierdut altii!!!

Alina

Alina,daca tie ti se pare asta delir....probabil ca in delir sunt!!!
daca tie ti se pare ca yo te urmaresc inseamna ca n-am stofa de detectiv sau am?!
chestia cu complexu' se pare ca e pe la ala care nu vede barna din ochiul lui,dar vede paiul din ochiul altuia....

inca o data, nu stii sa pierzi si te enervezi rau!

si nu e delir,e doar a 3-a oara

PS si nu e victoria mea,e victoria lui Basescu....si a inca 6 milioane de oameni care s-au prezentat la vot si care sunt majoritari!
cei care nu s-au prezentat nu se mai pun!!!
ei ai ales....NU MA INTERESEAZA!!!

ADIO
Edit: e pt Alina.....

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Sa revenim la oile noastre, pardon , la ciobanii nostri

Sa nu trecem cu vederea faptul, ca daca cei 322 nu modificau legea referendumului, Basescu era in continuare suspendat .

Eh, hai, nu dezinforma acum ...ntz, ntz, ntz . Legea referendumului a fost modificata in felul www.hotnews.ro/articol_71747-Curtea-Constitutionala-a-decis-referendumul-va-fi-organizat-dupa-regulile-PSD.htm" target="_blank">urmator: inainte, pentru suspendare se cerea 50%+1 din numarul alegatorilor inscrisi pe liste, acum se cere doar 50%+1 din cei care-au votat!! Diferenta e ca inainte, aia ca tine, care n-au fost la vot, votau fara sa vrea pentru Basescu...acu' ei chiar ca n-au mai contat la numaratoare!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu cred ca Basescu ar trebui sa se tempereze, a "cistigat" cu 30% din populatia Romaniei. Doar 30% e pro Basescu - si din astia nu stiu citi sint din electoratul lui Becali. Asta ar trebui sa ii dea de gindit.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Revin si eu la titlul topicului, pentru a raspunde: nu, eu nu de-asta nu l-am votat pe Dl. Basescu. Am avut alte motive sa nu o fac. "Delicatetea" sa in exprimare e bine-cunoscuta, io chiar nu inteleg de ce ne mai miram.

www.evz.ro/article.php?artid=275201" target="_blank">Remember?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput