Credeam ca eu sunt unicat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristea64 spune:

Multumesc tuturor care si-au manifestat interesul vizavi de problemele mele de sanatate. Acum as vrea sa raspund la cateva intrebari .

Am fost operat de FIERE in anul 2001 iar migrenele sunt din anul 1982 deci nu exista nici o legatura...
Cat despre Sindromul ARNOLD chiar nu stiu nimic si nici un medic nu a pronuntat acest diagnostic ,ma voi interesa in legatura cu acesta.
Serotonina, am citit si intradevar are legatura cu migrenele dar medicamentele ce ajuta la producerea aceastei substante nu m-au ajutat prea mult.
Cineva spunea ca nu ar trebui sa mai i-au calmante cu pumnu.Stiu, dar nu am alternativa ele ma ajuta "putin" dar , doar luate in debutul crizei.
Altcineva imi recomanda un psihiatru, ei bine am fost consultat de mai multe ori si de medici psihiatri si sa constat ca nu exista nici o legatura cu boala pe care o am eu .Aici trebuie mentionat ca in nici o situatie(de criza) s-au normala nu am tulburari de comportament si nici iesiri vioalente sau altceva care tine de psihiatrie .
Persoana care imi recomanda infiltratiile in muschiul gatului (dupa cap) pot spune ca am facut 30 de zile una pe zi nu imi amintesc cum se numea infiltratia dar cred ca era ceva ce trata dureri reumatice.
Am auzit de niste clinici in UNGARIA dar la BUDAPESTA nu la Szeghed cat despre tarife nu stiu nimic, si nu am nici o recomandare pentru o anume clinica din afara...
Oricum voi mai incerca in ROMANIA daca nu-mi voi duce crucea ca orice om .
MULTUMESC tuturor care mi-au dat sfaturi si celor care au fost alaturi de mine si le doresc sa nu aibe parte de asa zisele migrene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eu am avut dureri de cap mult timp insa nu asa intense cum le descrii tu. Dureri la tample, ceafa si "intre ochi", si erau insotite de greata si stari de nervi. Eu am reusit prin bioenergie sa le reduc intensitatea la suportabile si sporadice. Totusi, primele 6 luni dupa bioenergie nu am mai avut deloc dureri de cap.

Sper sa gasesti remediul pentru aceste dureri ce te macina. Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Imi dau si eu cu parerea, desi cred ca ai incerca: un control oflamologic. Sora mea avea dureri de cap zilnice, si s-a dovesdit a fi de la ochi, si-a pus ochelari si durerile au disparut.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristea64 spune:

As dorii mai intai sa-mi cer scuze,pentru greselile de ortografie pe care le-am facut in primul mesaj,dar atunci am dat din intamplare de acest site si am ramas putin uimit de NR. mare de oamenii cu asa probleme,am scris repede si pe deasupra ma aflam si intr-o criza groaznica,iar atunci cand am crizele alea mari am si probleme de vedere.Multumesc ptr intelegere.Acum ,cineva imi recomanda un consult oftamologic,da l-am facut si nu sa gasit nimic,am ochelari de vedere +0,25 dar nu-i nici o legatura,s-au asa spun medicii,nu mai stiu ce sa cred sun indignat de actul medical din tara asta.Nu mai am incredere in medici,cat despre spitale nici sa nu mai aud. Multumesc inca o data celor care mi-au dat sfaturi,mai ales doamnelor si domnisoarelor care au dovedit cat de sensibile sunt vizavii de persoanele in suferinta,daca nu as fi asa disperat sa stiti ca nu as fi scris, prefer sa-mi ascund suferinta,stiti uneoriori nu esti crezut s-au pur si simplu enervezi,asa prefer sa ma izolez sa am liniste si sa tac.De multe ori nici celor apropiati nu le spun ,desi am intelegere chiar si la serviciu sunt inteles; oare pana cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am citit cu mare interes ce ati scris.
Am un prieten foarte, foarte drag care sufera de dureri groaznice de cap. Din aceasta cauza nu doarme noptile ... are zile in care arata ca o stafie. Medicii l-au supus la tot felul de analize, tomografii si nimic. Nicio cauza ... Si el ia tot felul de calmante, en-gros, cu rezultate minime ...
Imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva si-ti doresc multa sanatate !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput