Daniela, am schimbat numele subiectului.
in al doilea rand si eu am tot luat de la Kaufland zilele astea, e teribil de fraged (chiar nu ma asteptam sa fie atat de bune) si la super oferta....4 lei 1kg!!!
eu il fac asa: tai partea lemnoasa, il spal, il las putin in apa cu zahar si o bucatica de paine (am invatat de la Maya de pe culinar.ro), apoi il pun simplu la sotat cu o bucatica de unt intr-o tigaie de teflon. cand incepe sa se albeasca adaug un pahar de vin. iese super fraged si gustos.
Roxana
Multumesc pt idei.
Nu sunt 100% lamurita, dar cu prima ocazie o sa iau.
Roxanaz, la noi in Ploiesti n-am vazut decat odata si era cca 8 lei/legatura. Dar daca mai vad iau. Intre timp am papat o supa la plic de sparanghel si n-avea gust rau...pt o supa la plic vreau sa spun.
Stiti vreo reteta de supa de sparanghel?