Buna ziua tuturor; Am nevoie iarasi de ajutorul vostru, iata pe scurt despre ce e vorba: am intarcat pe bb Matei de o saptamana (bb are acum 8 luni) si nu stiu cum sa procedez cu sanii in continuare, adica doar unul dintre ei este dureros si simt niste intarituri. Am luat bromocriptina (2 pastile pe zi), am pus apa rece dar nu stiu ce sa fac in sensul ca ar trebui sa scot din laptele acumulat pentru a nu face noduli? dar asa nu se stimuleaza lactatia in continuare? Nu simt sanii tensionati sau sa pulseze dar unul este dureros (cel care a avut mai mult lapte), cum sa procedez deci pentru a nu mai durea si sa fiu ok? Astept un sfat, va rog......Multumiri anticipate
Daca simti sanul angorjat, scoate putin din cantitatea de lapte, pt a nu avea probleme, insa doar atat cat sa nu mai simti sanul atat de tensionat.
In timp va scadea cantitatea de lapte, daca nu este muls. Daca nu te mai deranjeaza, nu mai mulge, pune doar comprese reci pe ambii sani. Nu dureaza decat cateva zile pana cand se opreste la cel care nu te doare, la celalalt, asteapta-te la mai mult timp.
Mari