***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Andrada voiam sa iti spun ca ai o minune de baiat! Sa va traiasca! Toti bebelusii de la noi din odisee sunt, de altfel, niste minuni!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Cititi aici despre suzi!!!! Postarea user-ului Simonna

Sunt DidiAlex si o sa fac un nou capitol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by lavini

, de unde ai luat acest aspirator cu baterie?

Lavinia, 36+,

l-am comandat de pe bebelusultau.ro

, mamica de David

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

didi, multam fain de aprecierile la torturi, cel de cioco nu e cu soia, si el nu maninca cioco ca zice ca nu e bun si are lapte! cel de inghetata e combinat, are sorbet fara lapte, deci lui i-am dat din partea de tort care nu avea lapte, facut la comanda, iar cel care l-am dus la gradi, dar care nu am mai apucat sa-l pozam, era exclusiv din soia, totul facut de mine, mai putin aratos dar bun(m-au laudat educatoarele) e super ca ti-ai luat perna, sigur iti va fi buna, e mai taricica asa ea, dar e super buna, ai sa vezi in functie de kg bebeului poti sa mai scoti din umplutura si bebe ajunge exact unde tre! da, si eu il tin in brate, si lumea din jur ma tot cearta, dar cind vine sa-l iau ca are bobo sau ceva nu ma pot abtine, e si el puiul meu!supe c-ati scapat si voi de pampers, acuma din nou vom trece la pampers in citeva zile la voi, in citeva saptamini la mine, dar macar nu vom avea doi bebei pe pampers....auzi, eu nu mi-am luat deloc haine de nou nascut, tot ce am e de la 3 luni incolo, ca Dominic la cele 4.145kg nu a apucat cele de nou nascut si le-am dat cadou, acuma.....m-a luat stresul ca daca e mic bebe asta si nu am haine , tu ce zici? ta pup, ma tii la curent cu ce si cum!

Flavia 37+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor va multumim de laude si va pupam pe toate!

Liviana, deocamdata ochii sunt albastri... iar in jurul irisului a inceput sa apara un albastru mai deschis... nu stiu sa vedem ce-o iesi in final

Alyna24... ce frumos e si Davidutzu' tau!!! Sa va traiasca... E un scump!!! De-abia astept sa-i intalnim in parc pe ai nostri baietei!

Alynta27... noi cred ca vom face botezul acasa... si in principiu... ne dorim sa-l facem duminica pe 29 IULIE... La un an de la cununia noastra civila... Am fi preferat sa facem pe 30 iulie sa fie la un an de la nunta dar pica lunea...asa ca deocamadata ramane pe 29 iulie acasa...

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput