***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)
Raspunsuri - Pagina 21
ckristina spune:

sunt atat de trista.....
saptamana trecuta a murit tatal meu si mi e tare greu.
ieri am fost la doctor la control sa vad cum se simte pitica mea si dr mi a spus ca are bigeminism (aritmie in bataile inimii). ma puteti ajuta cu cateva informatii despre asta????dr. mi a spus sa nu mi fac griji ca se corecteaza dupa nastere si mi a programat cezariana in data de 4 iunie.
cristina
37+ BIANCA MARIA
lavini spune:
Ckristina, imi pare foarte rau pt pierderea ta!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Stiu ca nu te consoleaza cu nimic, dar cu siguranta tatal tau o sa aiba grija de bebita ta.Nu stiu de boala asta, dar dc doctorul zice ca se poate corecta ar trebui sa ai incredere in el.Sau si mai bine mai cere o parere avizata.
Lavinia, 35+, 
pauly spune:
ANDRADA foarte frumoasa povestea ta
, recunosc ca mi sa facut un pic frica
dar merita din plin.
florentina sa-ti traiasca baietasul!!!
35+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
poohyam fost la dr ieri si nu dau semne sa nasc.
Sarcina mea care era "pe vine" din luna a 5-a acum nu se mai grabeste...colul e foarte scurt dar inchis
. Asa ca de ieri am inceput sa bag curatenie, plimbari si contorsionari la greu...doar-doar. Capul lui bebe e jos-jos din cate am inteles, mi-a zis ca de asta ma doare asa rau burtica, ca dupa cum va spuneam eu am dureri non-stop. In legatura cu miscarile, si a mea are zile cand e foarte lenesa, si cand e foarte cativa. De fapt e foarte activa cand mergem la dr, asa regulamentar! Acasa, se blegeste iar! Din cand in cand insa isi mai revine.
Referitor la colici, eu inca nu am luat nici un ceai si nici o picatura pentru bebe, din cate am observat la fiecare bebe ii prieste altceva si parac vad ca le iau pe toate dupa ce nasc.
Am inceput sa ma dau cu Garmastan pe mameloane si efectul a fost ca s-au deschis la culoare. O fi de bine!!!37+
Livia-Alessia
E adevarat ca fiecare bb prefera altceva, dar ar fi bine sa cumperi totusi ceva sa nu ai surprize cum am avut eu...in prima noapte acasa sa facem o noapte de plansete din cauza colicilor si noi disperati ca nu stiam ce sa facem. E bine sa ai si o cutie cu lapte preventiv...
Mie de la garmastan mi se exfoliau sfarcurile inainte de nastere...se "curatzau"
Lulu si
Alessia Ioana
pauly spune:
ckristina i-mi pare sincer rau ptr pierderea ta
,te cred ca i-ti este foarte greu dar incearca sa fi puternica ptr puiutul tau din burtica, Dumnezeu va avea grija ca ea sa fie bine si sanatoasa.
35+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
lulu26 spune:
ckristina imi pare rau pentru pierderea suferita, dar sunt sigura ca bb iti da putere sa treci peste toate. Cat despre "boala" sunt ferm convinsa ca daca era ceva rau medicul iti spunea. Imi aduc aminte ca la o ecografie medicul meu chiar mi-a zis ca e important sa vada inimioara cum este pentru ca daca e slabita asta inseamna ca e posibil sa nu suporte nasterea normala si era cazul pentru o cezariana...dar nimic mai mult. Daca era vb de malformatii sau pb grave stiai pana acum si se luau masuri.
Lulu si
Alessia Ioana
ancamari spune:
Florentina - felicitari!
Bine ai venit Matei-Ciprian!
Androix, Andrada si Lulu - multam pt povesti!
Ckristina - Condoleante pt pierderea ta. Trebuie sa ai grija de tine in urmatoarele 2 sapt!
Poohy - de ce iti incearca tie inducerea sambata? Tu esti in termen inca. Mi-am scris nr tau de tel, poate ne vedem prin spital. Si pe al tau Monytza la fel!
Eu inca nimik dar stau la distanta pt ca sunt dep[resiva azi si nu vreau sa va contaminez si pe voi!
Moberi nu a anuntat pe nimeni? De Kay mai stiti ceva?
Anca, 39s+6zile
Andrei Cristian
burtica
lbelciug spune:
Kid, de ce nu ti-a placut la Municipal? Hai spune-ne ca sa stim la ce ne asteptam sau de ce sa ne ferim. Ma bucur ca baietelul e bine, chiar daca a avut streptococul B. Multa sanatate la amandoi!
Cristinamaria, Debridatul are ca principal rol reglarea tranzitului intestinal (deci indif ca e diaree sau constipatie). Din cate am aflat ulterior, este folosit si la colicii nou-nascutilor. Totusi lui Matei al meu nu i-a fost prescris la mom respectiv, adica in 2005, ci doar Sab Simplex, Bonisan, ceai anti-colici. Incearca poate ai noroc sa gasesti Flatulin gel. Eu inca n-am gasit, dar mai caut. Ne arati te rog poze cu BB Rares?
Motannel, moasa care ti-a facut epiziotomia e chiar de laudat! In general, doctorii fac operatiunea asta. La Braila de ex., (orasul meu natal) doctorii nu asista decat cezariene (!!) si daca BB e mare dar poti naste natural pt ca nu are cine sa faca epi, esti
bagata automata in cezariana. Nasol, nu?
Androix, de ce te-au cantarit moasele la spital? Care e scopul? Referitor la supoz cu diclofenac, are si efect purgativ (adica te ajuta daca esti si constipata)? Colacul medicinal te ajuta, nu? (mi-am luat si eu) Si daca nu pun prea multe intrebari, sunt curioasa sa stiu cum reactioneaza (ce face mai exact) Filip atunci cand ii faci baie Giorgiei? In poze pare cuminte, dar cand ma gandesc la Matei al meu care e innebunit dupa apa... nu stiu ce sa mai zic.
La maternitate cum a fost cu laptele praf? I-au dat
si Giorgiei?
DidiAlex, frumos cortul pt R. Wow, si ce de spatiu are puiul in camera lui. Am vazut si la noi in Auchan corturi frumoase si chiar ieftine, dar unde sa-l pun? Of, cand o sa le pot oferi si eu copiilor mei cate o camera?
Hihi, ce dragutza esti, mamico! Abia acum am reusit sa vad cat de bine iti seamana Robert! Frumos tare si la gradi! Auzi, da' nisipul ala rezista in recipientul cu pricina? Cel putin M al meu are talentul de a-l transporta de la groapa pe leagane... Frumoasa actiunea cu zilele deschise la gradi.
Andrada, multumim pt povestea nasterii. A fost greu, dar a trecut. Acum conteaza ca il tii pe Antonio in brate si ca e bine sanatos. Mult curaj si rabdare sa-l vezi crescand frumos! Felicitari pt o mamica curajoasa si optimista!
Florentina, multe felicitari pt nasterea lui Matei-Ciprian! Recuperare usoara!
Lulu, regret ca si travaliul tau a durat mult si nu a fost usor, insa imp e ca a trecut si ca BB e ok. Si pe mine respiratia m-a ajutat mult la nasterea lui M, practic incercam sa ma concentrez pe ea si nu pe durere, ceea ce mi-a ajutat f mult si psihic.
Lavini, te rog spune-mi cum v-a invatat Cerasela sa respirati pe per travaliului? Eu nu mai tin minte decat vag, asa ca te rog sa-mi faci un refresh.
chiquitita, unde ai gasit Garmastan?
Vai ckristina, ce tragedie!
Sincere condoleante pt tatal tau. Imi pare nespus de rau pt pierderea tatalui tau. Nu stiu sa-ti raspund nimic referitor la aritmia bebelusei, dar neaparat cere sfatul doctorului, eventual si o a doua opinie. Poate totusi nu e adevarata treaba asta... Mult succes sa fie bine!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
37s cu baby-boy2
ancamari spune:
Vas, Carrie, Eimotto, Motannel, Ella, Androix, Andrada, Lulu si tuturor mamicilor care mai au timp sa ne impartaseasca din experienta lor - multe multumiri!
Iau notite!
Am vizionat pozele si filmuletele tuturor, aveti niste bebei si copilasi superbi!
Schimb si semnatura, inca nu-mi vine sa cred ca am ajuns la termenul termenului si il mai si depasesc! Acum vad ca degeaba ma misc prin casa, ieri am facut curat si copilutu' meu tot cu mine vrea sa stea.
Anca, 40s
Andrei Cristian
burtica
ancamari spune:
Liviana, eu am luat Garmastan de la farmacia Ghencea (vis a vis de capatul lui 41), una din cele vechi, de cartier (e intre ALBINUTA si farmacia DONA) - 23 RON/20g.
Anca, 40s
Andrei Cristian
burtica

am fost la dr ieri si nu dau semne sa nasc.
Sarcina mea care era "pe vine" din luna a 5-a acum nu se mai grabeste...colul e foarte scurt dar inchis