*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Aissa , cei de la strawberry iti dau codul prin care poti urmari pachetul doar in momentul in care se face livrarea.
Pana acum eu am primit trei comenzi , fara nici un fel de probleme.
E mult mai linistitor sa poti urmari traseul pachetului , mai putina adrenalina decat la comenzile de pe LR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Danet cum urmaresti tu traseul pachetului de pe strawberry? Ca nu poti vedea decat cand a plecat si daca a ajuns in RO. In rest...eu altceva n-am gasit? Ai vreu site, unde putem vedea pe unde e?

Eu am primit mail acum de la ei, cica sa merg la posta sa intreb ca ar fi trebuit sa vina...dar pe site apare ca nu a intrat in Ro...sau daca se fac 14 zile sa-i anunt sa verifice ei personal. Ce bine ar fi daca ar face si LR la fel....

CAPITOL NOU

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput