Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 30
dany26 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Fetelor am pus la albumul comun poze de la eco.In prima i se vede doar fata si in a doua se vede toata.
anca15+
Maria
poze
Buna, zi-mi te rog si mie ce fel de ecografie ti-a facut de a reusit sa vada ce sex are bebe-ul.....ca ma duc si eu luni si o sa am 14 saptamani imiplinite....si as vrea sa vad si eu ce sex are....mie de obicei imi face eco intravagianala....
Voua ce fel de eco v-a facut de a vazut ce sex are bebe-ul?!
13+
dany26 spune:
eu am citit pe net ca nu ai voie branza feta si de capra nici oua moi....nici lapte nefiert....si in general tocaturi nu prea ....decat facute f f bine....
Voi ce branza mancati?Oare telemea de vaci avem voie??!
Dar oare sarea ii dauneaza ca eu mananc cam sarat....?!
13+
dany26 spune:
hmmmm.....eu mai mananc cateodata si snaks-uri si seminte....seara la Tv....oare nu e bine???![]()
alfa_anca spune:
Haideti fetele, care mai deschide un nou capitol, chiar din cele ce nu au mai deschis, oferim consultanta pt invatare
.
Anca
16+
Elena
RGE spune:
LISTA CUMPARATURI BEBE:
-mobilier(patutz, dulap, masa pt infasat,)
-carutz, scaun masina, cosuletz
-cantar electronic
-carusel muzical, aspirator nazal,
-caditza bebe
-detergent special pt hainutze, pampersi nou-nascuti, servetele umede, ulei de corp, sampon bebe, burete baie, forfecutza nghiutze cu varf rotunjit, pudra de talc, ser ficiologic, lapte de corp,
-umidificator aer, purificator
-interfon bebe, perna, aparatori patutz, saltea(paie, cocos,)
-lenjerie patutz
-pompa pt san, tampoane san, vata, lapte praf, umerase bebe, prosoape,
-veioza de veghe, sterilizator biberoane, suzeta(cine vrea), pompita urechi, biberoane(cel putin 6), compreses sterile, ceai musetel, chimen
-hainutze bebe, body-uri, sosete, botosei, caciulitze, costumase, rochite, etc
-ceaiuri pt colici, spirt, betisoare urechi, termometru apa, termometru camera, termometru bebe temperatura, supozitoare glicerina, vitamina A uleioasa pt bebe, manusi pt manutze bebe, garmastan pt sani, pudra cu baneocin(uscarea buricosului)
...pe mine cam atat m-a dus capul.....o mai modificati si adaugati si voi..e facuta la repezeala si nu sunt in ordine
ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
bb_yasmi spune:
dany, eu zic ca e ok sa mananci cate putin din fiecare, si eu pap chipsuri, seminte, inghe,cioco, dar astea care stiu sigur ca nu e voie : branza feta, carne "in sange" sau nepreparata, tocaturi, lapte de casa nefiert, nimik ce contin oua crude,..., nu mananc.
eu pap telemea/cas de vaca/oaie.
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
darleena spune:
quote:
Originally posted by dany26
eu am citit pe net ca nu ai voie branza feta si de capra nici oua moi....nici lapte nefiert....si in general tocaturi nu prea ....decat facute f f bine....
Voi ce branza mancati?Oare telemea de vaci avem voie??!
Dar oare sarea ii dauneaza ca eu mananc cam sarat....?!13+
Sarea nu-i dauneaza lui bebe..iti dauneaza tie
Parerea mea e ca daca ar fi sa mancam numai ce ar fi indicat, am muri de foame sau nu am mai trai nicio satisfactie ca mancam. Eu una nu prea am tinut cont de restrictii, decat asa in limitele bunului simt, adica nu mananc carnuri crude, spal bine legumele si fructele si fierb/prajesc bine ouale (asta o faceam si inainte ca nu-mi plac ouale decat foarte bine tari
Eu nu deschid capitol ca nu am experienta si neuronul meu este lenes azi.
15+ 
Pana vine bubu

poze bubu mic
alfa_anca spune:
Gata burtici. Va invit la capitol nou AICI si declar acest capitol inchis.
Anca
16+
Elena