Ce face BB fara tzitzi o noapte?

Ce face BB fara tzitzi o noapte? | Autor: DanaR

Link direct la acest mesaj

BB nu mai e chiar BB, are un an si o luna. Suntem invitati la o petrecere la un local peste noapte. Mama mea s-a oferit sa stea cu copii si zice ca vede ea ce face cu BB-le. Ceiutz, laptic incearca ea sa il linisteasca... Suge numai san, cu laptic la biberon nu e invatat, oare se vor descurca?
Daca ati fost in situatia asta voi cum ati facut?
DanaR

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu zic ca rezista. poate ar fi primul pas spre intarcat? deja e marisor la un an si o luna...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu am fost internata in spital cand bb avea 4 luni si papa numai san
si i-au dat cateva zile biberon, l-a acceptat din prima, insa ii mai
dadusem experimental de cateva ori sa pape cu biberonul
cand ii era foame....nu mai conta ce era, bibe....san...

acum, bb-tau este mai mare, sper sa nu fie nici o problema
poate chiar si cu lingurita sau canita cu cioc pt.baut
pe incercate...ar trebui sa incepi sa-i dai usor, usor, ca sa-l obisnuiesti pt.astfel de ocazii

mult succes !!!

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

nu e invatat deloc cu biberonul ? Nici macar ceai ? Eu zic sa incepi de acum sa-l "antrenezi' cu laptic in biberon ca sa nu aiba surprize mama ta.... Poti sa ii dai deja lapte "normal" la 1 ani si 1 luna, de ex. Dorna cu grasime 1,5%

Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Daca a avut laptic numai de titi pana acum e foarte probabil sa refuze categoric laptele de alt fel, fie el dat cu bibe, cu cana, cu lingurita.
Nu e nici o problema daca nu bea laptic in seara cu pricina. Daca e obisnuit cu mama ta s-ar putea sa fie ok, sa nu aiba nici o problema in a adormi.
In cel mai rau caz, daca nu reuseste mama ta sa-l culce, ma gandesc ca poti sa dai o fuga si sa-l adormi tu.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Vom fi in alta localitate si pana ajung eu s-ar putea sa adoarma...
Oricum voi incerca si eu sa vad daca accepta un pic de lapte la biberon. Bea doar apa, sau suc, uneori (rar) ceiutz... Sper sa reusim sa stam linistiti la petrecere...
Cu mama e obisnuit dar noaptea fara mami... cine stie?

DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

In cazul asta, relax Dana si petrecere frumoasa! O sa se descurce ei, o noapte nu o sa fie o tragedie.
Succes cu laptele

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Stai linistita , bebe o sa pape laptic din bibe , se va descurca mama ta.Petrecere frumoasa.Asa m-am stresat si eu cand am plecat fara el prima data dar a fost ok .Avea 8 luni si am teorizat-o pe mama cu telefoanele.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Sa va povestesc...
Asadar am plecat de acasa pe la 6 dupaamiaza... deci nu a primit nici suptul de noapte buna... Dar a adormit cu mama bine merci... Dar noaptea... pe la 1 si ceva eu fiind la local am simtit cum imi zvacnea pieptul... nu amandoi ci doar unul care e preferatul lui. Asadar... telefon de la mama NU!... verificam telefoanele si eu si sotul din sfert in sfert de ora... poate si mai des.
Am ajuns acasa la 3.30.
Liniste in casa...Mama un erou... A venit sa dea raportul. Pe la 1 s-a trezit... exact cum spuneam, l-am simtit cand a vrut tzitzi desi eram la mare distantza... O ORA S-AU PLIMBAT PRIN CASA... Nu a plans ca nu l-a lasat mama. Dar nici lapte din biberon nu a servit! A baut de soua ori apa disperat... A incercat mama si cu mar... caci el intindea manutza dupa tot dar nu voia nimic... A incercar si cu ceai... Pana la urma obosit a adormit. Dupa ce am ajund eu a servit san pe la 4 fara un sfert, incepuse sa gama in somn... Apoi inca o data pe la 5 si apoi din nou pe la 7. Si-a facut plinul la loc.
Acum nu stiu daca din cauza asta sau din cauza vreunei maselutze care incearca sa iasa dar suge mai des si plange mai mult.
Sper sa fie de la masea...
Va pup si va urez bafta daca vi se intampla si voua sa plecati o noapte..
Oricum mama mea e un erou nu ne-a sunat, ne-a lasat in pace sa ne simtim si noi bine o seara...
Pupici mamicii mele!

DanaR si baietii ei : http//www.ealbum.ro/danar/a165

Mergi la inceput