Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Va multumesc tuturor pt. cuvintele de incurajare, situatia e cam la fel, de cand am inceput sa-l mai las cu mama mi-am dat seama ca e cam dependent de mine, pana acuma nu s-a manifestat deloc asa, probabil ca ma stia langa el, uneori nici cu taxu nu vrea, doar pe mine.

Am reusit si eu sa-mi rezolv problemele, acum sper sa am timp mai mult, mai e problema cu incalzitul in casa de la calculator, doar dimineata il pot deschide ca e jale.

Si noi adormim fff greu seara, e f cald in casa, nu stiu ce vom face la vara, se foieste non stop si cand zic ca a adormit atunci se ridica deodata in fund si rade, asta prin somn... aseara m-am chinuit o ora sa-l adorm ca sa se ridice deodata si sa exerseze ridicatul la marginea patutului, cu ochii inchisi si cu suzy in gura, era asa de simpatic... plus ca nu mai doarme noaptea in patut, cred ca se incalzeste, vrea langa mine si apoi doarme mai bine.

Nici cu mancarea de pranz nu stam bine deloc, daca ii dau borsulet papa un castronel plin, altceva nu vrea si pace.

Andra si eu sunt dezamagita de cum arata tarcul acum, e prea jos si nu mai poate dormi acolo, de joaca cred ca e ok, si asa D nu mai sta deloc jos, numai in picioare.

*******************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!

Cam uata vremea si aveam atatea in plan s arezolv azi..oooffff

Monique- ai luat ceva pt maseaua aia? e cumva maseaua de minte???
Xandrutza - ca esti o dulce!
Cristina - am inceput la rezolvarea problemei, desi va dura ceva timp.... ca ai intrebat!!!!
Mirabela - si noi ne chinuim cu caldura care s elasa in casa i mai ales seara e groaznic...am zis ca poate aerul conditionat va rezolva problema, dar nu-l pot tine cand e copilul prin preajma

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Monique, m-am consultat cu maica-mea:
la un borcan de 3 l, ai nevoie cam de un borcan de 800 g de huste (daca nu ai amesteca 800 g tarate cu apa calda si apa rece si calda la fermentat, pana se acreste asa iti ies hustele), cam doi pumni tarate, 1 cana apa rece; toate astea le amesteci bine si completezi cu apa fierbinte, pana sus; poti pune si o crenguta cu frunze de visin. Lasi borcanul la cald, amestecand din cand in cand. Ai grija sa pastrezi huste pentru borsul urmator.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!! sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari, frumosi, cuminti si sa-i ascultati pe parinti!!!

Lilina - bem azi???? mancarica ceva????sau direct tortul????

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Mergi la inceput

Alexutza tinem pumnii, sa se rezolve cu bine! Nu uita, daca te pot ajuta cu ceva
Monique, senzatia de masea "mare" am avut-o si eu trei zile la rand... nici nu puteam manca... cred ca e ok ceaiul de tei, linisteste...
Cristina, e bine ca a dormit Vladic, , sa nu-i treaca
Mirabelac, poate, in timp, se va obisnui David cu ideea ca tu esti la servici cateva ore si va accepta sa stea cu bunica... Noi inca nu avem probleme cu caldura, dar nici mult nu mai este...

poze cu noi

Mergi la inceput

Bucurii de 23: Rares Gabriel, Vlad Alexandru si Roxana Maria, la multe lunite!

Lilina, eu m-am inscris la petrecere de ieri...

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Lilina, eu m-am inscris la petrecere de ieri...

poze cu noi

me too

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
Cred ca s-a speriat Maruca de ideea peritolului si a dormit ceva mai bine azi nopatea, adica s-a sculat doar de vreo 3, 4 ori si s-a culcat imediat la loc dupa "injectare" (a se citi tzitzi). A dormit muuuuuuult, adica de pe la 22:30 pana la 8 jumate, ce sa zic, ma simt si eu omeneste. M-am gandit; Monique, si eula ceai de tei si cred ca ii voi da putin inainte de culcare, chiar daca trage si portia de tzitzi.

La 15-16 vine asistenta, sa vedem ce ne mai spune cu diversifcarea, meniuri etc si, bineinteles, cu secrescentza misterioasa.

V-am lasat ca ma asteapta o gramada de treaba azi.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Noi am dormit bine mai mult Matti decat eu,am stat la panda ca avea nasul cam infundat si mi-era ca nu mai poate sa respire,am si incercat sa-l desfund dar n-am reusit in miez de noapte.
Ozana si eu eram impotriva Romergan,peritol etc dar cand am auzit ca chiar ai face rau copilului sa fie atat de agitat,n-am mai stat la discutii.SI m-am interesat si la alte mame cu copii mai mari care au folosit si folosesc in caz de nevoie si nu sunt probleme.Vezi tu!eu sunt alaturi de tine.
In ceea ce priveste articolul respectiv vad ca Doamna Dr vorbeste desper copii in general,dar fiecare decide ptr el.Eu nu o sa-i pun decat de la 24+,asa de poza fara doar si poate (oricum nici n-ar sta cu ei)
Eu mi-am spus doar parerea nu vreau sa creez polemici (Eloise te rog crede-ma)

Am facut iar kaky la olita,dar dupa 10 min am mai tras unul si-n chilot.
Revin ca,copkilul a plecat in cautarea cainelui,e disperat dupa el....

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata s de la noi
-monique sarumana de cafea
-cristina ma bucur ca doarme mai bine vladut sa nui treaca
-mirabelac sa speram c D o sa se obisnuiasca cu bunica
al meu vad ca nu prea face mofturi daca ramane cu altcineva daca are laptele s cand il apuca bazdacii il iei in brate
a am uitat sa va spun papa ttzatzi numai noaptea s atunci daca are el chef daca nu dute mami la bucatarie s fa lapte ca altfel trezeste tot blocul
nici nu va imaginati ce scandal e ca trebuie sal iau dupa mine ca daca ramane singur e jaaaaleeeee pana vin eu cu laptele s nu dureaza mult ca eu pun in termos apa calda s numai ii pun apa s laptele in biberon
-alexutza sa speram ca se va rezolva cat mai repede
-cucoancea ma bucur pt tine ca maruca a dormit mai bine s te simti s tu mai odihnita un pic s sa speram ca nu are nimik maruca ce excrescenta misterioasa
-lilina la petrecere
Rares Gabriel,Vlad Alexandru,Roxana-Maria

Mergi la inceput