Bucurii de sept_oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
GETY spune:
Multumim pentru urari.
Prima oara am dat-o cu pasta cu apa mentolata si cu Kanamicina.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Bebici si mamici, noapte buna!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Seara buna fetele!!!
Am reusit si noi sa adormim, cu chiu cu vai, cred ca ma asteapta o noapte de vis
, ies dintii de sus (2 de o data!!!), e gingia super umflata si el nervos din cale afara...
MamiLili - bine ca s-a pus pe mancat micul turist!!!
Alina Elena Morostes - LA MULTI ANI!!!! 
Sandra -
esti o dulce!
Gety - bafta maine la pediatru si poate nu va mai fi nevoie de un control la dermatolog!!!

Monique - deci asa???friptane da??? 
Mirabela - stiu ca e grea despartirea, Doamne ajuta sa se obisnuiasca mai repede si sa nu mai fie nevoie de atatea lacrimi, imi imaginez doar ce e in sufletul tau!!!Tinem pumnii!!!
Cristina - deci pana la urma adoarme Vladut,nu???vad ca deja la 8 e adormit, pe cand noi de abia la 8:45 am intrat in casa!!!
..maine sa faci cafeluta si mai buna ca azi
, ca tot prima te vei trezi!!!!
Xandrutza - felicitari pt cercelusi...poate ni-i arati si noua intr-o poza!!!!
Eloise - am admirat pozele de la picnic..si am vazut acolo un baiat de baiat...ii mai lipsea motocicleta!!!!
Pufy - (era sa te confund prima data dupa culoarea scrisului cu Eloise
) bine ai revenit
si speram sa poti intra mai des sa ne mai povestesti cate ceva despre pufisori 
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Susa spune:
Buna seara mamici si bebici
Am reusit sa recuperam si noi din urma cu cititul si felicitam mamicile curajoase care fac calatorii asa de lungi cu bucuriile....felicitam si bucuriile umblarete si sanatate multa celor bolnavioare...
Noi suntem bine...plimbam si cocosam pe toata lumea..inca nu ne ridicam singurel in picioare dar perseveram...papam bine suntem sprinteni si supli...noaptea dormim de la 21 pana la 7 dim fara nici o pauza iar ziua mai rupem patutul de vreo doua ori fara leganat ori mami...cand vine mos Ene adorm singurel cu Bruno in brate...biberonul il tin singur si pap tot iar cu diversificarea merge bine...sper ca nu ne-am laudat prea mult dar nu avem chiar nici o problemuta...www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070517&ctime=100148" target="_blank">aici cateva pozici mai noi daca va era dor...
pupici la toata lumea de la Brasov
xandrutza_76 spune:
Buna seara...
Alexutza, o sa pun si poze dar inca nu am reusit sa fac una care sa fie reprezentativa... dar pun!
Sper sa iasa dintisorii cat mai repede, fara chin!
Susa, ce bine se tine Lucas in picioruse, bravo!
Gety, bafta maine la doctor!
MamiLili, felicitam pe Mathias, bine ca i-a revenit pofta de mancare!
Cristina, vizita placuta la servici! Eu una, n-am chef de asa ceva (inca)...
Monique, bravo, gratarel... o sa incerc si eu...
Ne vedem maine dimineata!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Monique_new spune:
Buna dimineata si va poftesc la
luta.
Susa vazut pozele. Ce dragute sint cele din pat cu cei 2 cind rid.Iti vine sa-i papi.
Noi azi noapte am avut 2 partide de urlat si miriit nu stiu de la ce ca dintii nu se vad
Incepuse sa urle dupa care a luat-o vorbaria in somn "daaddaaaaaaa brrrr ghii " cu ochii inchisi.Pina la urma m-am distrat ca era tare haioasa.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
matahut spune:
Neata! Azi nu am chef de nimic, nu am nici forta sa apas pe taste. M-a terminat Maruca. Desi ieri a dormit peste zi relativ putin (vreo 2 ore) noaptea a fost de cosmar. Pe la 2 ma uitam la ea....nu avea stare, cu ochii inchisi se freca, gemea, dadea in plans. La 3 am deschis lumina fiindca nu mai rezistam psihic. Abia spre 4 a adormit, dar, evident, tot cu tzitzi. La 5 m-a trezit Ana din camera cealalata urland sa ii ridic storurile, la 6 s-a trezit maruca plangand dupa tzitzi, a mai dormit vreo 20 de minute, iar urlete, iar tzitzi (fiindca la suzi sau la nimic facea ca trenul) pana la 7 fara un sfert cand ne-am sculat din pat ca ma apucase durerea de cap de nervi. Asta a fost noaptea mea. Simt ca nu mai am putere. Acum plange in tarc

langa mine. Vrea nonstop in brate, se enerveaza cand aude tastele etc etc. Asa ca...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
eleņia spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Neata! Azi nu am chef de nimic, nu am nici forta sa apas pe taste. M-a terminat Maruca. Desi ieri a dormit peste zi relativ putin (vreo 2 ore) noaptea a fost de cosmar. Pe la 2 ma uitam la ea....nu avea stare, cu ochii inchisi se freca, gemea, dadea in plans. La 3 am deschis lumina fiindca nu mai rezistam psihic. Abia spre 4 a adormit, dar, evident, tot cu tzitzi. La 5 m-a trezit Ana din camera cealalata urland sa ii ridic storurile, la 6 s-a trezit maruca plangand dupa tzitzi, a mai dormit vreo 20 de minute, iar urlete, iar tzitzi (fiindca la suzi sau la nimic facea ca trenul) pana la 7 fara un sfert cand ne-am sculat din pat ca ma apucase durerea de cap de nervi. Asta a fost noaptea mea. Simt ca nu mai am putere. Acum plange in tarclanga mine. Vrea nonstop in brate, se enerveaza cand aude tastele etc etc. Asa ca...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
marina ne infratim?ca s eu cam aceeasi situatie

imi pare rau ca frumoasa maruca nu vrea sa faca nani sa o lase s pe mami sa se odihneasca un pic

de la noi pt maruca sa faca nani s sa nu mai fie maraita
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele!!
Monique- buna
luta....imi pare rau pt maraiala de azi-noapte, poate incep dintisorii sa o mai sacaie prin gingie!!!
Marina - ce sa iti zic..decat ca sunt alaturi de tine si sa stii ca ori de cate ori vorbesc cu cineva despre bebei te aduc in prim plan drept mama eroina. Acu' sincer esti de aprecit cum mai ai forta dupa atatea luni sa mergi in ritmul asta!!!!

Susa - vazut pozicilie...superb Lucas 
Cristina - oare te-ai dus la servici asa dimineata ca sa scapi de facut cafeaua nu???![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!