Bucurii de sept_oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Xandrutza - despre ce recompensa vorbesti? ca eu inca n-am primit nici o recompensa pentru somn de 1-2 ore pe noapte in primele 2 luni Acuma glumesc, dar sa stii ca ma bucur cand aud de copii care dorm noaptea intreaga, pentru ca asa am si eu sperante ca nu mult a mai ramas

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76
Gety, cred ca o sa asteptam impreuna sa se plimbe fetele noastre in 4 labe... sau poate ne fac surprize-surprize si o iau direct in picioare...

... sau o vor lua direct la fuga...

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by GETY

quote:
Originally posted by xandrutza_76
Gety, cred ca o sa asteptam impreuna sa se plimbe fetele noastre in 4 labe... sau poate ne fac surprize-surprize si o iau direct in picioare...

... sau o vor lua direct la fuga...

POZE MARIA DIANA

Corect!!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata si de la noi.
Fost la VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT, spalat copilul si acum merg sa o culc. Revin mai tarziu.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Cristina, eu am aplicat metoda pe care am citit-o aici, nu mai stiu cine a postat-o, (nu cumva tu?) am lasat copilul cate cinci minute sa boceasca, etc... Acuma ori metoda a mers, ori i s-a facut mila copilului de mine, ori amandoua... cert este ca se mai trezeste Narcisa noaptea, nu zic nu, dar adoarme la loc destul de repede... Atat ca mi-am stricat eu programul de somn... tre` sa aplic metoda si pentru mine?!?!

poze cu noi

Mergi la inceput

Adriana, cum se simte Dudu acum?

poze cu noi

Mergi la inceput

Xandrutza - eu am postat metoda, dar am mai zis, la noi aceasta a functionat doar pana a inceput Vladic sa se ridice, la inceput in 4 labe, dupa aia in genunchi si in final in picioare. Plus la asta a fost si faza cu spitalul, unde Vlad dormea cu mine in pat si nu puteam sa-l las singur in pat, ca putea cadea in orice moment, asa ca s-a dus metoda...Inca n-am reusit sa-l re-obisnuiesc sa doarma in patutul lui, ca plangea foarte, foarte mult si se linisteste doar la mine in brate, iar noaptea nu am eu chef sa-l adorm asa, ca-i prea greu pentru mine sa stau atata timp treaza. Ca ziua poate dura si 1,5 ore pana adoarme.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineta...cafea mai este si pentru lenesi????
Eu abia acum m-am dat jos din pat.Sebi sa trezit pe la 6...dar imi era prea somn asa ca nu l-am bagat in seama..si culmea ne-am trezit amandoi la 9 cand au venit muncitorii din apartamentul de langa noi si s-au pus pe darmat pereti

Daca se vorbeste de ora de somn...S adoarme intre 22 si 23....depinde cum ii vine somnu ca nu il adorm fortat.Dimineata se trezeste incepand cu ora 6.30, dar are si zile bune cand doarme.
Noaptea trezirea la 2 ore...dar eu sunt multumita.La amiaza doarme 3 ore legate.La 1h jumate vrea mancare, ii dau lapte si mai doarme in continuare.
Cristina si eu am gasit in agenda notarile astea...si ce credeti...m-am speriat cand vedeam ca ma trezeam la un sfert de oraAcum e boerie.

Si noi mergem azi la vot..
Si inca ceva..ce gatiti azi bun pentru copii......sunt in pana de idei
Pupici si merg sa pun de o cafea...cine nu mai are fac eu cinste

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Adriana mica - bine ca ati dat de capat! Si eu banuiesc ca atunci cand am stat in spital a avut Vladic roseola, pentru ca in a 3 zi i-a aparut o eruptie pe corp, care doctorii au presupus ca este o reactie alergica la antibiotic. Dar totusi bine ca am stat in spital, ca trombocitopenia rezultata in urma infectiei (oricare ar fi fost aia) nu am fi putut-o identifica la timp, in conditiile in care am fi stat acasa. Si nu-i de glumit cu boala asta, ca poate avea consecinte grave. Asa ca fetelor, daca observati, dupa sau in timpul in care copilul este bolnav de ceva, punctulete mici, de culoarea sangelui sau un pic mai inchise, sau vanatai, care aparent n-ar fi avut ce cauta acolo, faceti hemoleucograma.

Poze

Mergi la inceput

Bucurii de 19, la multe lunite!!!!
Victor, Andreea Iuliana, Maya Maria, Bianca Andreea, sa cresteti mari si frumosi!

poze cu noi

Mergi la inceput