Copil alaptat la 4 ani?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

EU nu cred ca "la romani' e considerat comportament deviant sa alaptezi la 4 ani! Orice om sanatos la cap pe lumea asta nu alapteaza un copil care ajunge la scoala!!!! Hai sa nu ne ascundem dupa frazele organizatiilor lu' peste -"totul e in regula cit timp sint de acord si mama si copilul", ca tot aberant este! Si copilul nu are nici o vina ca suge, dementa e mama care isi permite sa-i bage sinul in gura "pentru imunizare"! Atunci sa-si imunizeze si sotul, mama, tatal, fratii si surorile, ca doar si ei au nevoie! A, si sa suga si ea, ca nu strica!
si pentru ca tot am vazut exemplul cu laptele de vaca, vaca nu-si alapteaza vitelul la 4 ani, iar faptul ca noi folosim diverse produse de la animale nu are nici o legatura cu exemplul dat mai sus (citi oameni ati vazut la tita vacii?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Ruxij, ai mei au supt si aveau o gramada de dinti Caci au supt pana aproape de 2 ani Cred ca nu-i deviatie Deci dintii nu-s un criteriu.
Ma rog, alta a fost ideea ta, am inteles-o, sunt de acord! M-am legat strict de chestia cu dintii

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by hcclara

Nu mi se pare normal la varsta de 4 ani sa o alaptezi. Cunosc si eu un caz, baietel de peste 3 ani si mama inca il alpteaza...
Si vazusem odata un caz la tv, o femeie mergea in pauze la scoala si isi alapta copilul de 7 ani! Ei, ce ziceti de asta? De-a dreptul...bolnav!!!
si l-a alaptat intr-una pana la varsta de 7 ani!!!!

Acum doua veri,intr-o vizita la parcul de animale,am vazut si eu o mamica cu un baietel de 3 ani si ceva(era mai inalt decit fiica-mea care atunci avea peste 3 ani).Ne-am asezat pe o banca sa ne odihnim si a venit linga noi,mamica cu baiatul,il tinea in barte ca nu era prea mult loc.La un moment dat vad ca baiatul ii ridica tricoul,ii scoate rapid un san din bustiera si tzoc-tzoc...vreo 3-5 minute.Nu stiu,mi s-a parut ca la inceput femeia a avut o usoara retinere dar apoi a fost ok,i-a dat un pupic pe frunte si copilul s-a dus la joaca...Sincer,mi s-a parut "actiunea"cam nefireasca...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

De-a dreptul dezgustator!!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by pisi_ella

Ruxij, ai mei au supt si aveau o gramada de dinti Caci au supt pana aproape de 2 ani Cred ca nu-i deviatie Deci dintii nu-s un criteriu.
Ma rog, alta a fost ideea ta, am inteles-o, sunt de acord! M-am legat strict de chestia cu dintii

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Ma rog, nu de cand le apare primul dinte , da' la 2 ani au toti dintii deja-prin urmare stop alaptat, de aia le-a dat natura dinti, ca sa manance mancare. Peste vreo 1000 de ani o sa ma conving si eu ca peste 2 ani e bine si frumos sa alaptezi. Poate si peste 10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by Natasa
Atunci sa-si imunizeze si sotul, mama, tatal, fratii si surorile, ca doar si ei au nevoie!

Unele isi imunizeaza si sotii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by bird70

quote:
Atunci sa-si imunizeze si sotul, mama, tatal, fratii si surorile, ca doar si ei au nevoie!

Si asta de ce ii deranjeaza pe altele? Sau se tem sa nu mearga sa ceara laptic de la femeile care au lapte?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

quote:
Originally posted by bird70

quote:

Si asta de ce ii deranjeaza pe altele? Sau se tem sa nu mearga sa ceara laptic de la femeile care au lapte?

Totul despre alaptat!

Nu... pentru re-imunizare sotul sa se duca inapoi la origine, adica la soacra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si daca soacra nu mai are lapte? Bietul om sa stea neimunizat?:)))

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Oricum, gabi, nu cred ca l-ar imuniza doar cei 100-200 ml de lapte de la un supt. Raportat la kilogramele lui i-ar trebui mult mai mult. Treaba lui, sa se descurce atunci

E tare asta cu imunizarea sotilor.

Mergi la inceput