Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (187)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello,ne-am trezit,a dormit 2 h jumate Diana.Acum o asteptam pe mami sa mai stea cu ea,de iesit afara nu stiu,ca a avut un pic de febra mami,iar Ghitza merge la socru-meu cu mancare.
MIRELA nu poti compara,ca el sta doar acasa si e si platit de stat pentru asta . Cand o fi la serviciu n-o mai fi chiar asa,presupun.
BEE ma bucur ca papa Anutza bine si mai ales fructe! Mai pune-ne si ceva poze cand reusesti ...
Diana a papat o capsuna i-a dat nu stiu cine,zicea mami.Ghitza a cumparat sapatmana trecuta si le-a papat el pe toate,eu n-am avut chef prima zi cand le-am vazut,a doua zi am uitat de ele si a treia zi cand mi-am amintit nu mai erau .Vorba Dianei "nu-i!" Ei voiam sa ii dau,dar o fac data viitoare.Dormea atunci cand le-am vazut Va dati seama cat intru eu in bucatarie peste saptamana ,pai ce-mi pasa am catering la birou

Mai ce galagie fac astia Acu baga tzevi prin perete ,in loc de furtunurile de la masina de spalat sa ia apa si sa se goleasca direct.Si modifica p-acolo sa poata pune si bideul (fitza de fitza ) Deja pe peretele opus au si pus faiantza
Apropo, zice asta ca de ce am luat si gresia si faianta aceeasi culoare (si model) Pai ce are?

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Giova

Baiii voi astea care cititi tot nici nu ati citit ce a facut fiu-miu aseara cu tortul.
Dehhh...probabil nu e important.

Ingrid ma bucur ca pisica e bine.
Astery lasa ca nu esti panicata.
Moini felicitari pt. coltisorul caninului.
Ana_M nu ai facut varicela? sper sa nu faci o forma naspa. Sper sa nu faci defel.
Alina asa e, baietii sunt mai inapoi cu vorbitul. recupereaza ei. Clau a inceput destul de tarziu sa vb., eu foarte repede.
Maraki deci nici Angelos nu sta pe olita.
Cosmi bine ca au plecat musafiri. spor la treaba.

eu am plecat la conferinta.
marco nbu vrea sa doarma.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Giova eu am citit, a scapat pe jos tortul si au mancat doar copiii cu mana Hai ca abea acum am intrat sa vad ce ati mai postat, am fost la vot si era luuuumeeeee am asteptat 30 min. sa ajung la cabina

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3

Mergi la inceput

"In ziua de Craciun a venit in vizita la noi o familie cu un copilas exraordinar de....greu de suportat..Nascusem de 12 zile. Stateam in dormitor in pat cu fetita in brate. Baietelul a vrut neaparat sa se urce in pat. Si a inceput sa sara si sa arunce pe jos cu jucariile fetitei mele (pe care le aranjasem cu drag in patutul ei). Eram terorizata! Imi strangeam fetita in brate si incercam sa o feresc de el, uitandu-ma disperata la sotul meu, care tot incerca sa ii ataraga atentia baietelului spre partea cealalta a patului. Si parintii...parintii ii spuneau cu voce blanda: Goe, ai grija...Goe, mai usor...Incet, sa nu lovesti fetita...Ne-au adus un cadou pt. fetita. A fost imposibile sa nu il desfacem si sa ii dam si baietelului ceva din el. Nati, dar tu ai acasa...Si atat. A, nu. II mai spuneau: Hai sa vezi fetita! AAA...Cand l-am vazut ca se apropie de mine cu bratele intinse..imi venea sa ii dau un picior ca sa il indepartez! Imi pare groaznic cand ma gandesc...dar nu stiam cum sa o protejez pe micutza. S-a dat jos din pat si a venit pre mine ca sa isi ia la revedere. Si stiti ce i-a facut fetitei mele de 12 zile? I-a dat o palma pe piept. Am crezut ca explodez....(am plans dupa ce au inchis usa...m-am cuibarit in bratele sotului meu ca un copil..) Parintii au exclamat: ! Gata, hai sa mergem. Si s-au grabit spre usa, spunandu-mi din mers Craciun fericit..si ca mai merg la un alt copilas sa ii duca un dar. M-am gandit: Saracii parinti care urmeaza! Dar au mai zis ceva: Noi, cu Nicu, nu prea putem merge in vizita...Saracii parinti ai lui Nicu!!! Nu puteau sa mearga in vizita din cauza copilului lor!!! Si ce sa mai stai sa ii explici unui asemenea copil ca nu e bine nu stiu ce si il pedepseste nu stiu cum? Au incercat ei spunandu-i ca ii iau jucariile, ca pleaca acasa...Si stiti ce zicea copilul? Zica: NU! Un NU hotarat..asa cum ar fi trebuit sa il aiba parintii. Nu merita macar o palma dupa atatea insistente sa fie cuminte? Ba da! Nu numai una...Si sunt multe scene de genul asta cu baietelul incredibil de suportat. Am aceeasi reactie si acum cand il vad: Usi, usi de aici! In mintea mea, bineinteles. Am incercat sa ii vorbesc frumos, sa imi aplic smecheriile si trucurile care meregeau la alti copii...Nu cred ca e o cauza pierduta..Cred ca s-ar mai putea face ceva pt. el. Dar parintii sunt de urmatoarea parere: Cu bataia nu faci nimic! Se pare ca nici cu vorba buna nu au facut nimic. Cred ca daca de mic e crescut bine, mai tarziu o sa fie mai usor. Nu am sa o scutesc de palmite la fund pe fetita mea, pentru ca o iubesc si ii vreau binele. Dar o sa am grija sa fie ultima metoda de corectie pe care sa o aplic. Am sa incer sa fac tot ce stiu si pot ca sa o invat cu vorba buna si chiar am sa incerc sa o las sa invete pe pielea ei unele lucruri, desi imi e greu numai sa ma gandesc, stiu ca am vrea cu totii sa ii proteja si sa nu simta pe pielea lor ce e greu (LOGIC CA O SA II FERIM CAT SUNT MICI SI HABAR NU AU, NU O SA O LAS SA CADA DE LA BALCON CA SA NU SE MAI APROPIE A DOUA OARA!!!)...Off..imi e greu numai sa ma gandesc la ce o sa urmeze...Dar si daca imi e greu, peroada asta din viata tot o sa vina, asa ca nu imi ramane decat sa am pregatesc (asa ma gandeam la nastere in timpul sarcinii)..Nu am experienta deloc, asa ca sa ma iertati daca va provoc o stare de nervi mamici sau tatici cu alte pareri..Am sa incerc sa citesc si sa scult in continuare de la toti si sa iau ce cred ca e bun. Multa biruinta in razboiul contara nervilor imi doresc si va doresc..Multa intelepciune si ECHILIBRU Nici prea blanzi si nici prea fermi! Totul spre binele copilasului...binele de toata viata!

God bless us!
'

Sper sa vi se para interesant.

Mergi la inceput

Apropo de ce zicea,azi am lasat-o pe Diana sa o patzeaca sa vada ce inseamna sa nu asculte.Lasasem cana mea cu lapte pe etajera la frate-meu ,mai era cam jumate in ea.Diana s-a apropiat sa o ia,eu am strigat sa NU puna mana de vreo trei ori ,dar mademoiselle n-a ascultat,a inhatzat-o si in secunda urmatoare era plina de lapte pe bot,body si pantaloni Sa vedeti smiorcaiala Si erau proaspat spalate I-am zis dupa aia ."Vezi daca nu asculti cand zic NU???" Poate asa se invatza minte,treptat...
Dar dupa ce s-a bagat de n ori printre barele de la scaunele de bar la frate-meu si dupa ce i-am zis de n ori ca nu e voie,am luat-o de acolo,iar a luat la fund ,problema e ca nici ca-i pasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cata dreptate are mamica aia. Cel putin din punctul meu de vedere.
E groaznic sa mergi undeva in vizita si copilul sa iti faca numai tampenii sa darame totul.
Bataia e ultima solutie in caz de ceva,!!!! dar in unele cazuri trebuie luata in considerare.
Sa am asha copil eu as intra in pamant de rusine. Sincer va spun
Copilul e copil, dar trebuie sa ii dai si o educatie. Si daca nu i-o dau de acum, daca nu ii explic de acum ce are voie si ce nu, ce ma fac mai tarziu cu el? Mi se urca in cap
Moni...vezi ca iar agiti spiriteleMai ales spiritele calme care isi lasa copii sa faca ce vor
Astery, nu te-am obligat sa faci nimic. Ti-am spus ce am de gand sa fac eu. E vreo problema cumva?
Moni, nici Dani nu asculta de suc. Cand merg pe pat si imi pun cafeaua sau sucul pe masutza vesnic are treaba cu el. Nu l-am putut dezvatza sa nu puna mana. Prefer sa stau la biroul de la calc sa imi beau cafeaua sau sucul ca altfel nu am liniste. masutza e vesnic goala.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Robert cand era mic umbla peste tot, daca mi-ar fi cerut lustra si pe aia i-as fi dat-o Roxana in schimb, daca ma duceam cu ea in vizita statea in fotoliu cuminte, nu cerea nimic, era ca si cum nu ar fi fost cu mine Cu ea am fost mai drastica pt. ca nu am vrut sa fac greselile care le facusem cu Robert

Monica

Mergi la inceput

Dani e un copil relativ cuminte. Are si el nervi uneori si face cum vrea dar deobicei il las in pace.
Cand merg cu el in vizita e cumintel, dar uneori mai pune mana si pe ce nu trebuie. In cele mai multe cazuri nu il las, ii spun ca nu e voie.
Si intelege!!!!
In caz ca nu vrea, fuge de obicei cu obiectul in mana, eu merg dupa el si il iau. El incepe sa planga si ii spun nu e voie si se calmeaza.
Cand era mai mic avea o obsesie cu sertarele. Vesnic le deschidea si vroia sa scoata din ele tot ce era acolo. I-am tot spus nu e voie, si a inteles cat de cat. Acum le deschide si dintr-un sertar imi ia o razatoare, si din alt sertar imi ia storcatoarea de citrice. Alea il lasam sa le mai ca sa nu mai planga tot timpul(el deschidea sertarul, eu il inchideam, el iar tragea de el, eu il inchideam si se enerva si normal ca plangea). Alceva nimic nu imi scoate din sertar caci stie ca nu are voie. Deci, copilul meu a priceput.
Asa a facut si cu lingura de lemn atunci cand a cazut in ea. A luat-o si a fugit pt ca stia ca nu il las sa umble la linguri. Seraturl la linguri il deschide si il inchide, se uita dar nu pune mana.
Maraki, eu dupa cate tin minte Sandra era mai cuminte cum e Dani. Nu ti-ar fi pus mana pe un bibelou, stateam cu sucul pe masa si nu umbla cu cana, nu avea pasiunea aragazului ca Dani (asta ma sperie cel mai mult, intotdeuna il atentionez ca nu e voie dar tot pune mana pe el) nu mi-a desenat pe pereti...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Eu am scris si la subiectul cu palmita la fund si ce am vazut acolo e jale ,fatza de mini discutziile de aici,deci nu-s deloc de acord cu ideea ca numai aici sunt certuri.
Ce am observat e ca cele mai infocate contra palmitzelor la fund erau cele batute crunt de parinti,ele probabil au ramas cu urme psihologice si confunda o palmitza la fund cu o bataie in toata regula,sau cred ca asta e inceputul si vor urma bataile crunte . Eu zic ca se agita degeaba pentru ca pe cele sau cei care fac asa ceva , nu ii vad citind pe DC sau citind orice altceva ... aia sunt deja semi-bolnavi psihic cred,cu nervii la pamant Tot asa infocate mai sunt cele cu copii extrem de calmi si linistiti,alea nu cred ca intzeleg ce inseamna sa ajungi la limita nervilor ,presuputn ca si ele sunt extrem de caaaaaallllmmmmeeeee .
Pe urma mai sunt cele perfecte,care n-au fost atinse nici cu un fir de par de parinti si evident ele n-au de gand sa o faca nici cu copiii lor si ... as putea continua.Sunt in frunte si super militantele pentru o cauza mai dreapta - le admir ,dar cum ziceam nu cred ca pe DC trebuie cautate cremenalelel abuzatoare
In concluzie sunt tot felul de oameni,de caractere de ereditati de mentalitati,de kk-litati daca vreti.

Ce nu inteleg eu din toata discutia e de ce trebuie sa va certati,e evident ca nu baga nimeni cu forta pe gat nimanui ideeile sale,indiferent de cum se exprima.Va enerveaza stilul cum scrie Bianca? E simplu,dati-i ignore pana nu vi se mai adreseaza Sau nu ii mai cititi postarile ca tot se poarta.
Chiar nu va inteleg.Daca tin minte bine,la fel s-a procedat mai demult cu Cata,ca de ce scrie zilnic cum e Bia de constipata,ca are greseli de ortografie etc. Sau de Denisa ca scrie englezisme sau ca se lauda,de X si Y ca nu stiu ce ...
Io chiar ma mir ca nu v-ati luat inca si de mine,Nu-i tarziu,inca astept. Sunt convinsa ca-s enervanta (putin spus) mai ales ca nu m-am luat de Bianca acum. Altadata pentru ca le-am primit bine inapoi pe Cata si Alina,altadata pentru altceva etc.
Problema e ca indiferent de cine are sau ba dreptate,nu suport sa vad cum sar toti gramada pe una. Imi aduce aminte de ... nu vreau sa va zic ce,dar va imaginati.
Asta ... apropo de cele care nu va plac deloc gastele
Astea fiind zise iau o pauza ,dar spre nefericirea unora,doar de mers la

Mergi la inceput

Moni tu nu mergi la vot???

Monica

Mergi la inceput

Maraki, eu acum merg

Craciun 2006

Mergi la inceput