Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

quote:
Originally posted by dianocica

intr o zi a m vazut o pe aka in herstrau. am recunoscut o din pozele cu gravidute. saraca, se grabea spre ,asina ca era aia mica maraita...da' io nimic. m am dus la ea. i am zis io sunt cutaritza. ce faceti? se uita saracu' sot..ce o fi zis? cine i asta si ce vrea...? in fine, a fost bine. adica roana, ia ti inima n dinti, ca nu strica

si mi-ar face placere sa ne vedem si altadata nu numai 2 min.

Asiza noi mergem cu carutul jos. incearca sa se ridice, dar zic eu ca e prea devreme pt 70, doar cand e maraita o ridic la 45, dar foarte rar.
spal rufele ei separat.

Maya de FlorentinaG, Eduard Stefan

poza concurs

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fotomodelelor........(eu nu ma incadrez aici...)...am intrat si eu repejor...am terminat ciorbita...Mark doarme in carucior...poate bate azi recordul de 20 minute...ca ieri mai mult de 10 nu a dormit...!
Asiza...si la mine caruciorul are trei trepte...si nu are treapta aia de 45 ci direct 70...si l-am pus si eu ieri dar mi se pare ca nu sta bine....eu inca nu il fac sport...!Cum stati cu papa?Ai luat cereale?
Tema zilei(de ieri):Mark are cosuletul lui de rufe si i le spal separat....mi se pare mult mai igienic!
Madaluta...sa stii ca nici acum nu esti grasa....dar ce slaba ai fost inainte de sarcina!Wowwwwwwww
Am o intrebare??????Asta e forum de mamici sau de fotomodele?????Pai numai eu sunt ????Si nu am fost niciodata asa ca voi!
Cred ca tema asta m-a deprimat total!!!!
Aelita.....esti o scumpa...!
Yagmur,Donia,Bambo,Dianocica,...si restul gastii de mamici slabeeeeeeee.......

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Dupa ce l-au tinut o saptamana in spital cu diagnostic de viroza, dupa ce l-au tinut numai in perfuzii, antibiotic, dupa ce saracul copil s-a uscat, s-a tras la fata, s-a ingalbenit, ochii incercanati, dupa ce saraca mama a ajuns sa-si doreasca sa moara, dupa ce le-au spus parintilor ca copilul e bine numai ca viroza tre sa-si faca damblaua, aseara au aflat care-i buba: stenoza pilorica. Azi l-au dus de urgenta cu salvarea la Iasi, intra in operatie mititelul. AVEM IN PIATRA NEAMT DOCTORI DE TOT KKTUL! multi copii au murit la pediatrie la noi, majoritatea bebelusi, si asta numai din cauza dr si a asistentelor care au incuract probele de sange si urina, administrat antibiotic la bbi care faceau alergie de la respectivul antibiotic, etc.....

Ma scarbeste ce se intampla...ma doare ca copiii sufera....plang cand vad bebelusi suferind....

Multumesc tuturor celor care au avut ganduri pentru prietena mea si bb al ei!

Nu mai scriu o bucata buna de vreme ca plecam la munte pt mult timp. Avem si un al doilea dintzisor, iesit ieri in somn.

Multa sanatate va dorim, aveti grija de voi si de bebelusii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

hop si eu cu cafeaua! asta e aia de pranz, pe aia de dimineata am sarit/o.

Sa raspund si eu la ce se discuta aprins pe aici:
1. rufele Alessiei le tin separat si le spal separat. Asa cred ca e bine.
2. despre sauna, no idea.
3. in carucior stam mai mult pe spate, iar cand maraie o ridic, doar ca pe la 70 gr, si nu o tin mai mult de 5 minute. Ea e si cam puturoasa, nu prea vrea sa se ridice in fundulet.
alexandra hai ca si tu esti o fotomodeala . Nu ai auzit ca nu se mai poarta fotomodelele slabe, slabe, ci alea cu forme. Mai, vad ca pe mine nu mai amintit la fotomodele, da m/am simtit eu
yagmur sper sa se rezolve totul, si sa scapi de stresu asta. Chiar daca pierzi unele momente importante, o faci pentru ca puiului tau sa/i fie bine. Asa ca nu fii trista, cineva acolo sus are grija de voi.
dia am vazut la sensiblu in centru servetele umede mustela, la pachet mare. Ce face oana? Am papat azi mar (totusi, ca nu am gasit aseara piersici aici in zona ) ras pe razatoarea de sticla, si tare ne/a placut.
Maya de florentina g
dbunny spor la lucru! si ai grija cu papica!
si pentru restul fetelor multi, multi pupici ...

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marani

Dupa ce l-au tinut o saptamana in spital cu diagnostic de viroza, dupa ce l-au tinut numai in perfuzii, antibiotic, dupa ce saracul copil s-a uscat, s-a tras la fata, s-a ingalbenit, ochii incercanati, dupa ce saraca mama a ajuns sa-si doreasca sa moara, dupa ce le-au spus parintilor ca copilul e bine numai ca viroza tre sa-si faca damblaua, aseara au aflat care-i buba: stenoza pilorica. Azi l-au dus de urgenta cu salvarea la Iasi, intra in operatie mititelul. AVEM IN PIATRA NEAMT DOCTORI DE TOT KKTUL! multi copii au murit la pediatrie la noi, majoritatea bebelusi, si asta numai din cauza dr si a asistentelor care au incuract probele de sange si urina, administrat antibiotic la bbi care faceau alergie de la respectivul antibiotic, etc.....

Ma scarbeste ce se intampla...ma doare ca copiii sufera....plang cand vad bebelusi suferind....

Nu mai scriu o bucata buna de vreme ca plecam la munte pt mult timp. Avem si un al doilea dintzisor, iesit ieri in somn.

mamica de bubamara (02.12.2006)

Pai si sa nu/ti vina sa/i omori???
Distractie placuta la munte! Felicitari pentru dintisor!

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important. Subiectul: soacra, soacra, poama acra. La mine merge pe jumatate, ca e dulce acrisoara. SOcrela mea sta la resita. Cam asa e relatia noastra: am nascut sambata, m/a sunat joia urmatoare . prima data a vazut/o pe alessia dupa o luna, apoi la botez (in ianuarie), apoi de pasti. De fiecare data cand ne suna spune acelasi lucru: acu ca/i mai mare tre sa vin mai des pe la voi!Saptamana viitoare sigur vin, si trec saptamanile si ea nu mai ajunge. Alessia plange tot timpul cand o ia in brate, pentru ca nu stie sa o tina cum ii place ei, si nu stie sa se joaca cu ea. Doar o ssie si o leagana, si ei nu/i place deloc. Asa ca nu se inteleg defel. si eu sufar foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

marani, sper sa mai apuci sa citesti asta:

marc a fost operat de stenoza de pilor la 7 saptamani. stiu exact prin ce trece biata mamica. daca crezi ca o pot ajuta cu ceva, fie si numai cu incurajari, da-mi nr ei sa o sun. sau sa ma sune ea daca vrea, iti dau nr meu pe pm. ce pot sa te asigur este ca operatia asta reuseste si bb se va vindeca si isi va reveni. trebuie sa creada asta si sa fie tare pt bb-ul ei!!!

quote:
Originally posted by marani

mamica de bubamara (02.12.2006)

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Marani, m-a apucat realmente plansul, apoi frustrarea si in cele din urma furia citind mesajul tau! Bietul copil si biata mamica!!! Lua-i-ar naiba pe toti incompetentii astia de-si zic "medici"!!!!...multa putere pentur parinti si tinem pumnii pentru bb sa se fac bine! Doamne ajuta!
dianarus, ...
Madaluta, da, de masaj m-am apucat, de impachetari inca nu, dar urmeaza in curand! Cat despre electrstimulare, chiar ieri am intrebat la salon si mi-a spus ca nu-mi face decat dupa 6 luni bune dupa cezariana...adica undeva pe la 8/9 luni din cate-am inteles intrucat procedeul e destul de invaziv pentru burta!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Tot bantuind singura pe aici, m/am gandit sa pun niste poze noi, din perioade frumoase din viata mea. Aici nunta si aici cu burtica. Alte poze cu noi gasiti la semnatura, in albumul flore si nicu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna, fetelor!

madaluta, stiu cum se scrie "vreo"..:) N-am mai apucat sa-ti raspund acum cateva zile la intrebarea legata de analizele facute lui Andrei (de cateva zile nu-i mai zicem Bogdanel, ramane Andrei....ca mie imi place mai mult asa)....da, din degetel li se ia sange bebeilor. Si eu is slaba de inger, dar, asa cum am mai zis, sotul meu a fost cel care a intrat cu copilul in laborator; eu am stat afara. Desi, nu cred ca e chiar atat de neplacut pt. copil, ca n-a plans deloc. Tu i-ai mai facut analize lui Darius...pt anemie? Ii dai in continuare supliment de fier?

Rufele copilului le tin separat si le spal tot separat. Cred ca asa voi proceda multa vreme de acum incolo....pana pe la 14-15 ani, cred.

Au disparut albumele din mail-ul comun sau nu stiu eu unde sa caut? Citisem ceva de desfiintarea spatiului alocat pozelor pe yahoo....de asta intreb mai mult.
Apropo` de poze....noi inca nu avem o camera sau un aparat foto performant, majoritatea pozelor sunt facute cu mobilul (car ele scoate destul de bine) sau cu camera nasei copilului. Problema e ca, filmuletele facute cu mobilul fiind in format 3gp, nu stiu cu ce as putea sa le vad pe calc.....asa cum se vad pe tel., cu timpi reali, etc. Deocamdata, le vad cu BSplayer-ul si cu un alt program asemanator, dar, daca le maresc, imaginea nu mai e la fel de clara....plus ca sonorul e varza, zici ca e pe derulare sau ceva de genul...ca nu se intelege nimic. Stie cineva cu ce program le pot vedea normal sau cu ce le pot converti?

Mergi la inceput