Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am fost si m-am tuns scurtmi-am facut tunsoarea "bob cu breton"

Marani-bine ca a venit cu bebe la Iasi sa dea domnul sa fie bine

Lavinia_p-nici eu nu renunt la inghetata mai ales la aia de la "Gelateria venetiana"

Laura-cum recunosc bubitele de la caldura?ca noi cu dermatita atopica
branza calcica facuta cu lapte asa gras?
daca nu vrea legume nu-l forta,mai lasa-l cateva zile apoi incearca iar ,pune-i 1-2 masuri de lapte praf in piure poate nu-i place patrunjelul radacina da-i doar morcov
eu deocamdata i-am facut branza calcica cu lapte praf dar nu-i place o sa incerc si cu lapte normal sa vedem daca asa ii place
am vazut de aseara ca apa avea un miros f naspa parca mirosea a petrol voi ce ati facut?ati fiert apa pt baita?

A_deju-Antonia f rar sta cu gurita deschisa,uneori cand doarme o mai tine deschisa

Chris-drum bun si distractie placuta

fug ca tipaaa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

bamboletta pai si poze cu noul look? hai baga mai repede ca ma pun cu...gura pe tine. biciul nu/l gasesc in lista

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cristina_L,uite,fa-ti www.dropshots.com/joinselect.php" target="_blank">aici cont,urmeaza pe acolo ce spune,contul gratis.
si apoi o sa iti apara pe acolo sa incarci video,si cand pui link aici,acum siti sa il pui,cu butonul ala de la plicul cu sageti albastre,la fel cum faceai la poze.
daca nu reusesti sa bagi acolo video imi spui si vedem ce facem.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by a_deju

ma bag si eu c-o intrebare, ca tot imi sta pe creier de cand l-a vazut pediatra ultima oara.. ai vostri copii stau cu gura deschisa?? adica mai tot timpul?? inseamna ceva?.....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Daaaaaaa....si ma streseaza de mor. La noi mai e ceva: asa se uita barbatu-meu la televizor. Cu gura cascata . Si cand m-am plans ca asa sta copilul, soacra mea a zis "mama, daca nu l-ai scuipat pe timpul sarcinii...". Adica cand eram gravida si nu-mi placea ceva, trebuia sa zic "ptiu ca tine si copilul meu ca mine"

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Bambo.....hai pune repede poza cu noua frizura....!
Donia......multumim pentru materialul despre diversificare!
Flore26......pai la cat esti tu de slaba..esti superfotomodel...!Alessia e copia ta...tare bine-ti seamana!
Restul de gagici unde sunteti?????.....va pregatiti de referendum?..
Asiza,Dianocica,A_deju,Roxanica...........unde umblati????????????

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Si noi branzica tot din lapte cu 3,5. Ce ma streseaza cel mai tare e ca mi-a zis sa-i fac din lapte care sa aiba termen de garantie cat mai mic. Numai ca am cascat ochii pe toate cutiile si nu gasesc nicaieri data fabricatiei, doar data expirarii. Sugestii?

Nu stiu cat piure trebuie sa manance...eu ii dau cat vrea- intr-o zi mananca 200, in alta 80...cat are chef, oricum sigur difera gusturile, ca pun legumele la ochi.

Despre fructele din borcanele, si mie mi-a zis la fel; decat turcisme coapte in containere, mai bine asa. Asa ca eu combin dimineata cate juma de mar cu juma de borcanel- piersica sau para, de la Hipp. Azi i-am dat si prima lingurita dintr-un amestec de fructe, tot de la Hipp.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

inca un lucru despre electrostimulare: este cu desavarsire interzisa in sarcina si alaptare, am o prietena care are salon de electrostimulare si nu accepta cardiaci, femei gravide si care alapteaza..MARE GRIJA !!!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Seara buna! Iaca ma bag sio eu pe aici sa raspund la ce s-a discutat. Hainutele lui bb le tin separat si la spal separat, folosesc Surcare. In carut il mai tin cumva nici la 45 dar nici la 90, ceva intre, oare cate grade-or fi? dar nu continuu ci dupa plimbare mai lunga si dupa ce se plictiseste si maraie. Cat despre kilograme de pierdut, ei cred ca o sa ma dati afara sau o sa ma biciuiti Pai inainte ma invarteam de regula in jur de 50 kg, nu sunt f inalta, dar inainte de sarcina aveam 53. Inainte sa nasc aveam 65 deci luasem 12 kg. La 2 sapt dupa nastere aveam 55 si incapeam in pantalonii de dinainte. Dar in prima luna am avut-o pe soacra mea de m-a ajutat, si aici ca o paranteza la comentarii despre soacre, a mea este o soacra de milioana, a venit de la Istanbul si a stat o luna sa sa ma ajute, asa a avut grija de mine, gatea non-stop ca sa fiu bine. Dar dupa a doua luna cand a plecat iar cupilu a avut colici urat de tot si eu stateam non-stop cu el in brate am ajuns la 48 kg si ma uscasem rau de tot de se speriase sotul de mine. Ei de cand a dat vremea frumoasa si plimbarile au devenit mai placute iar bb a scapat de probleme si e un bb cuminte am reusit sa pun la loc 2 kg, deci am ajuns la 50 si ma simt super bine asa. Si sper sa ma opresc aici.
Scria cineva mai sus (iertare, nu mai stiu cine) de alte fructe ce pot fi date la bb printre care si mango, eu am comis-o ieri si i-am dat, i-a placut tare. iar astazi am incercat ananas si la fel de mult i-a placut. Cu legumele si la noi sunt oscilatii, intr-o zi ii plac, a doua nu mai vrea chiar daca e acelasi lucru ca-n ziua precedenta, alteori mananca 40, alteori 120, nu mai inteleg nici eu.
Bamboletta, si pe mine ma tenta saptamana trecuta sa ma tund bob dar m-a convins sotul sa nu mai mai tund. Eu de regula aveam mereu parul lung, lung dar inainte de a naste mi-a sugerat doctora sa mai tai din el ca sa nu-mi cada f mult dupa (si a avut dreptate) asa ca m-am tuns destul de scurt pt standardele mele iar acuma am impresia ca imi creste asa greu la loc....
ei cam atat imi aduc aminte...mai revin

Poze bb Kaan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

astazi mai aveam putin si o luam razna
n-a dormit de la 11:30 deloc si a fost super maraita. cu mancarea alta problema. a refuzat piureul de legume. l-am subtiat putin si l-am pus in biberon dar cand vedea biberonul strangea tare buzele, si nici nu gustase. asta pana am avut o sclipire de inteligenta data de neuronul meu ratacit - ea refuza de la mine pt ca vrea tzitzi si atunci i-am dat-o lui ionut a tinut-o vreo doua minute sa se linisteasca si apoi i-a dat biberonul pe care l-a luat fara nici o problema si a mancat tot - 170 ml.

fug sa-i fac baita

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Seara buna,
Rares e in culmea maraielilor, s-a trezit la 4 dimineata si e perseverent in urlete. E prima oara cand ma bucur ca merg la munca si nu stau toata ziua acasa!!!
Diversificarea merge naspa, se stramba cumplit cand i se da sucul de mere, pana acum i-a dat soacra-mea...maine imi revine onoarea si placerea si vedem noi...
Marani, am citit despre bebelusul dus la Iasi!!! OFFFFFFFFFFFF...
Mai fetelor, la stiri au dat ceva despre un bebelus macelarit de o doctorita din Tulcea...nu stiu...dar ma apuca o asa criza de nervi de fiecare data cand aud de asa ceva...si o stare de neputinta groaznica!!!Marani, multa multa sanatate bebelui prietenei tale!!!
Despre teme:
1.Tin si spal lucrurile lui Rares separat si asa vom proceda si in continuare
2. Spatarul la 90 de grade la balansoar...la carut la 45 grade...e multumit cu atat!
3.Soacra...sa-mi traiasca si doresc la toata lumea o soacra ca a mea: spala, calca, face curat, face mancare, are grija de bebe!!!
Gata ca fug la baitza!!!
PUP

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput