Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc fetelor de urari
noi am venit de la veterinar unde era sa pis olecuta ochii,imi e tare mila de Jodie.ia bagat un ac gros ca sa ii poata pune cipul si ia dat inca un vaccin,a sangerat,tremura saracuta.imi venea sa plang...
gabriela succes la morfofetala

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dani, la multi ani si tot ce iti doresti! Ma bucur din suflet ca ai scapat de infectie. Pupici.

Gabriela, succes la morfofetala! Te asteptam cu vesti!

Nana, 23+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Burtici frumoase si dragalase, capitol nou aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

Buna tuturor,
Va citesc cu drag de fiecare data cand pot.Sunt in 21 sapt. Am o nelamurire si nu stiu daca sa-mi fac griji sau nu..asa ca apelej la voi.
La ultima eco morfologica daca ma uit pe fiecare organ diferentele sunt ff mari .
Exemplu : diametru cranian : 19 sapt
circumferinta abdomen 22 sapt
tibia 20 sapt
etc...
per general varsat de sarcina corespunde cu data tinand cont de UM, dar pe bucatele diferentele sunt de 3 saptamani. Iosup m-a linistit ca este ok ..voi ce spuneti??? ati mai intalnit??
In rest daca are cineva timp sa ma treaca si pe mine in randul vostru..
31 ani
UM 26.12.2006
data prob a nasterii 3.10.2007
dar nu ma va lasa pana la final...asa ca nasterea va avea loc in jurul date de 20.09.
Va pup pe toate, si va doresc sarcina usoara...

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

piccaflor imi pare rau ca iti raspund asa tarziu legat de vizita la medicul ginecolog insa zilele astea nu am mai intrat pe forum.Eu procedez asa: In fiecare luna trec mai intai pe la medicul meu de familie ce imi elibereaza trimiterea la consultatie ginecologica.Apoi sun la numarul de telefon verde de la USL si imi prenotez consultatia cu vreo 2 saptamani inainte la medcul meu ginecolog,ii spun operatorului USL strada cabinetului medical al medicului si numele saucomplet.Toate analizele medicale le fac la usl,insa ecografia nu ptr ca intr-adevar am nevoie de foarte mult timp pana o prenotez.Tot asa merg si eu,o data pe luna la consultatie.
Fetelor daca tot vorbiti despre haine de graviduta,eu am asa: 3 pantaloni scurti,3 bluzite cu menaca scurta,2 rochii si 2 perechi de blugi subtiri de vara.Toate sunt ptr gravidute caci altfel nu imi intra nimic Vreau sa va intreb si eu ceva...Ce marime trebuie sa aiba costumasele unui nou nascut? Pe unele scriu H 54, H 48 iar pe altele H 62, si culmea este ca toate sunt marimea 0.CUM ESTE POSIBIL???

Cristina 22+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput