gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Am gasit azi in Flavia manusi pentru bebe la 2 ron perechea la cei care au marfa pe masini pe randul de la intrare si erau f multi cu hainute frumoase de calitate si ieftine.Am mai luat un marsupiu pentru purtat bb la 39 ron... frumos .(Toate noi bineinteles sa nu va ganditi la altceva )

24+
Raul

unde vine aceasta Flavia ??? ( ca eu tot nu stiu )

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

nu gasesc gravibinon in TM! Daca stiti vreo farmacie care are va rog sa-mi spuneti! marti trebuie sa-l fac! la farmaciile Vlad mi-au zis ca nu exista in depozit, ca nu se mai importa

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

La odisee unde scriu eu mai mult ( cu mamicile care au si inceput sa nasca ) este o viitoare mamica din Bucuresti la care iau ramas gravibinon si care e dispusa sa te ajute ( eu ma gandeam la posta rapida ) asa ca te rog frumos ca in cazul in care nu ai gasim la farmacii ne spui ...

Otiliainceput 36+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor multumesc frumos pt. sfaturi...din 2 farmacii am reusit sa strang cele 15 fiole de care am nevoie pana la finalul sarcinii! Asa ca problema e rezolvata!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata gravidute!!
vad ca s-au strans veca gravidute cat am lipsit!! foarte bine! le urez si eu (cu intarziere) bun venit, sarcina si nastere usoara!!!
ank, in legatura cu dr ta, si eu am auzit doar de bine. am fost si eu o data la ea (acuma in sarcina) pt ca mai vroiam o parere, prima impresie cand am vazut a fost mai ciudata, asa cum arata ea aranjata parca era o pipita si mi-a venit sa plec dar am ramas, mi-a facut control si mi-a placut cum mi-a explicat tot. mi-a lasat apoi o impresie buna!
pussi ma bucur ca ai rezolvat cu filele!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 23+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

fetelor multumesc frumos pt. sfaturi...din 2 farmacii am reusit sa strang cele 15 fiole de care am nevoie pana la finalul sarcinii! Asa ca problema e rezolvata!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Bravo ... ma bucur ca s-a rezolvat problema ...

Otiliainceput 36+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pussi, ma bucur ca ai facut rost de fiole. Bine ca ai luat acuma mai multe, acum ai provizii pana la nastere. . Ank, cum e marsupiul ? Poti sa porti bb si cu fata si cu spatele la tine ? Si e si ptr nou nascuti ? E de vreo firma sau no name ? . Bb yasmi, bine ai revenit . Cum esti ?

35+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ashera, suntem bine, multumim de intrebare! am avut parte de un concediu de vis (am puse poze la semnatura). m-am intors cu 3 kg puse intr-o saptamana dar nu ma plang, bebelina sa fie bine!!

fetelor voi ati cumparat carucior?? eu am vazut o oferta faina la selgros, carucioare chicco si miniblu.

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 23+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Otim piata flavia e in spate la piata Aurora in Dimbovita si e deschisa doar sambata si duminica.
Pussi azi chiar am intrebat si eu la farmacia din Kappa de gravibinon si mai aveau o cutie si inca o fiola
Ashera marsupiul e pentru nou nascuti, poti sa tii copilul in el pana la 9-10 kg si poti sa porti bb si cu fata si cu spatele.Firma e Bertoni(o firma bulgara) dar sincer mie mi se pare de calitate.Am vazut si cateva chinezesti urate foc si la 55 de ron

24+
Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ank, stiu firma, e ok. Eu cred ca o sa iau patut de la ei. Am vazut prin Kappa, si au si culori care se asorteaza cu mobila mea . Marsupiu nu am vazut de la ei, o sa caut si eu. Cele de la Chicco sunt si scumputze si nici nu sunt grozave. Asta il putem lua si dupa ce vine bb .

35+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ashera cei din piata de la care am luat marsupiul mi-au dat o carte de vizita .Au magazine pe C. Porumbescu nr 19 si pe branco la Cleopatra.Patutul de la bertoni cam la ce pret era?? Ei aveau dar de la baby care, si as vrea sa vad si de la bertoni ca imi place f mult materialul .
Sincer marsupiul nu era programat inca dar cand l-am vazut ce frumos e si ce ieftin e(fata de un milion si ceva ) nu am rezistat

24+
Raul

Mergi la inceput