gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Asta am listat si eu. Multumim freya .

34+

Christian

Mergi la inceput

Clau, eu o sa nasc cu dr. Bacila. Si eu am auzit foarte multe lucruri bune despre el. Am cateva colege de serviciu care au nascut de curand cu el, si au fost tare multumite. De asta am mers si eu la el.

34+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

Multumesc mult FREYA
Acum suntem inarmate sa putem cu doctorii astia pentru drepturile noastre.

inceput 34+ BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

Ashera, ma bucur sa mai aud pe cineva care va naste cu Dr Bacila. O sa nasti normal sau cezariana? Daca nasti normal o sa-ti faci epidurala? Tu pe cand ai DPN-ul? Peste vreo luna, o luna jumate?
Abia astept sa-mi povestesti cum a fost!

31+
Patrick

Mergi la inceput

Clau, DNP-ul meu e pe 13 august. Dar sper ca bebele sa vrea sa vina un pic mai repede, ca parca nu mai am rabdare . Dar nu mai repede de 23 iulie, ca e Bacila in concediu pana atunci. Daca totul e ok, asi vrea sa nasc natural, cu epidurala. Inca nu am discutat cu dr toate detaliile. Saptamana asta merg la control si o sa stabilim cum va fi.

34+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

Ciao fetele,
Am fost astazi la control si sunt fericita ca e totul bine. Bebele are 1516 grame si e in grafic si e deja cu capul in jos si DPN 6 septembrie. Mi-a dat insa ceva tratament caci mi-e foarte tare burta. Mi-a dat Gynipral(pt contractii) si Utrogestan. Ati mai luat careva Gynipral? Mi-a zis sa mai iau o pauza cu plimbarile :) ca altfel risc sa-l fac mai repede. Mi-a dat si niste vitamine Materna Seleniu. Din astea a luat cineva?
Va pup si aveti grija de voi,

31+
Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Buna dimineata fetelor,
Pt. cele ce urmeaza sa nasca la Odobescu, revin cu informatii "fresh":
-se plateste taxa: 200 Ron nastere normala si 400 Ron nastere cezariana, daca medicul tau nu e de garda;
-ai voie sa-ti aduci asternut de pat de acasa, de preferinta alb, daca doresti (mie mi-e cam "urat" de lenjeria de pat din spitale!);
-camasi de noapte 3-4 buc., din care una mai scurta "de sacrificiu" pt. nastere, restul din acelea pt. alaptat;
-tampoane facute din vata si tifon (nu prea te lasa cu tampoanele clasice!)
-crema de galbenele si Bephanten;
-pt. bebe cel putin 5 schimburi si NEAPARAT manusi, schimburile sa fie si cu maneca scurta si cu lunga;
-pampers pt. nou nascuti si o crema cu zinc pt. funduletul bebelusului (pt. iritatii).
Acestea sunt lucrurile neaparat necesare, restul stiti voi mai bine de ce aveti nevoie. Avem si pe pe forum lista cu ce mai trebuie sa contina bagajul pt. maternitate.

Va pup,
Freya 34 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

ashera , otim, freya bb vostru ce pozitie are? este deja cu capul in jos ca si bb lui clau ?
Bebita mea este inca cu capul sus , DNP-ul meu este pe 19 AUGUST.

inceput 34+ BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

freya - multumim de informatii sunt foarte utile chiar la manusi nu m-am gandit chiar deloc si nici nu am cumparat , iar cu asternutul de pat e super OK idee (nici mie nu imi plac cele din spitale ) .

sorinatim- al nostru e deja cu capul jos de vreo trei saptamani , iar DNP nostru e pe 6 august .

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Sorinatim - bb e cu capul in jos din sapt. 30

Am uitat sa va spun ca dr. mea mi-a spus sa-mi cumpar chilot cu burtiera. Am gasit in Real la mag. Jolidon (23 ron) si in Selgros de la Argos (21 ron).

Pupici,
Freya 34 si Luca

Mergi la inceput